Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 245
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте. Надявам се, че това е подходящата тема за въпроса ми. Мисля за тази Коледа единият от подаръците за мъжа ми да е аромат. Предната Коледа му взех Sauvage на Dior, допадна му. Пак търся нещо свежо, леко, не много натрапчиво. Благодаря!

# 421
Аз вчера и днес пробвах Montale - Sensual Instinct вече върху мен. Тоолкова много го харесах, когато за пръв път го помирисах, че му дадох два шанса.
Еми, не е честно!
Върху листче, якето ми и върху дрехите изобщо е съвсем друг. Даже и мъжът ми каза, че му е като различен парфюм това, което помирисва от мострата и това, което е на мен.
Накрая, от всички парфюми, които си бях набелязала, реално върху кожата ми паснаха само Mugler Aura и I Want Choo.

# 422
heartseasee, моето предложение е за https://www.parfumi-shop.net/product/18299-chanel-bleu-de-chanel … -parfjum-edp.html
С код WELKOME цената е 135 лв., ако Ви устройва.

# 423
  • The Evergreen State
Тези дни пръскам мострата на Chanel Gabrielle Essence и се вдъхновявам от Шанелските модни ревюта. Изгледах Métiers d’Art шоуто както и Пролет-Лято за идната година. Много секси и закачлив вайб, Шанел обърнаха посоката на 180 градуса последната декада и това само ме радва. Парфюмите им не са изключение. Обичам еднакво и по-старите им издания както и новите им парфюмни попълнения от последните години Gift Heart.

# 424
  • София
Благодаря, Никой като Някой!

# 425
Здравейте, дами. Какво Ви е мнението за Lancome - tresor. Любител съм на Lancome, но съм ползвала само La vie est belle. В търсене съм на много сладникав и дълготраен парфюм. Благодаря.

Flowerbomb Nectar отговаря на изискванията. Много харесван от околните, което е плюс, определено.
При първи тест го бях отхвърлила като много сладък, но на кожа се развива в пъти по-добре. На втора бутилка съм, което значи, че съм супер пристрастна (и пристрастена), като се има предвид, че съм на 4та бутилка от първообраза. Найй-добрата сладкарница и чупизъбка, но носима чупизъбка е това, без да предизвиква диабетна кома. Two Hearts
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Nectar-48062.html

Идва нова Бомба, любопитна съм много:
https://www.fragrantica.com/perfume/Viktor-Rolf/Flowerbomb-Ruby-Orchid-70984.html

# 426
За съжаление завършвам годината с човешка загуба...
Аз също ! Бъди силна,трябва време............... Беше ми изключително странно и объркано да избера парфюм,но заложих на най-чистия и нежен So Iris Intense Montale.

За обонянието- аз вече над три месеца усещам само най-силните нотки,не мога да усетя целия парфюм.За щастие поне не ми се е променило усещането за ароматите. Най много усещам аромати с Тубероза и напоследък пръскам често Velvet Vanilla Mancera, Opera Sospiro , Love Tuberose Amouage и Honour Woman Amouage. Тях ги усещам повече от 5 минути ( другите след 5 минути изчезват). В последните 3 седмици си поръчах 7 нови парфюма и така си стоят...Persevere

# 427
Днес разносвам Casamorati Italica и ми се потвърди мнението от първия тест, че не е моето нещо. Толкова много бисквити, карамел и сладкарски подправки на едно място не ми понася. По търпим ми е от Chocolate Greedy, но все пак ме дразни. Не са за мен аромати на сладкарница (ориенталска). Синът ми ме усети след две пръскания, каза, че му миришело на карамелен бонбон . Определено отпада. Dolce Amalfi повече ми допадна, вероятно ще е новогодишната нощ. Но фаворитът за сега е Bouquet Ideale. Той ми е най-интересен, но се въздържам заради слабото излъчване при мен.

# 428
Dez, и аз се интересувам от Flowerbomb Nectar. Според теб зимен ли е, или може да се носи и в не толкова студено време?

# 429
  • BG-DE
Flowerbomb nectar е хубав парфюм, но върху мен се развива първия час по доста дразнещ начин, не знам от барутената нотка или просто прави лоша химия с кожата ми. Мога да го нося и пролетта не само зимата но трудно издържам началото му, хубаво е да се пробва на кожа. Моят го взех без проба само по отзиви миналата Коледа и съм се пръскала точно три пъти 😊

# 430
Не съм Dez, но според мен на Flowerbomb Nectar точно сега му е времето, много гушкам парфюм е, топли душата, излъчва силно и се усеща цял ден, ноооо трябва да обичаш гурмета.

# 431
Dez, и аз се интересувам от Flowerbomb Nectar. Според теб зимен ли е, или може да се носи и в не толкова студено време?
Не е задължително да е под 0, под
10°тина си е добре. Зависи как го възприемаш, и какво ти се носи. На топло не съм се сещала да пробвам, но нося Flowerbomb и през лятото. Пиша за ориентир.
Други форумни любимци ми накъртват от сладост. Не нося La Belle, Scandal by Night, Wanted Girl by Night, но Nectar  ми е идеален. Страшно харесвам и La Nuit Tresor, но не е обирал комплименти като Nectar, или първообраза на Цветната Бомба.
При нас не са масовки, за щастие.

Трудно се намира идеалния парфюм. Става не само с проби, но и с носене.
Писна ми да изстивам след 10мл възторг. При второ шише вече знам, що за взаимоотношение имаме. При трета си е любов, и влиза в личната ми Зала на Славата.

# 432
Благодаря ви, момичета!

# 433
Нов Black Opium, не помня дали е споменаван в темата:

https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Black-Opi … -Green-71193.html

Нещо много слаб рейтинг за сега

# 434
При второ шише вече знам, що за взаимоотношение имаме. При трета си е любов, и влиза в личната ми Зала на Славата.
И при мен е така. Общо-взето имам четири най-любими, които редувам почти без прекъсване, а останалите са пълнеж за моментно настроение и спонтанни покупки.

Момичета, дали някой си спомня този парфюм?
https://www.fragrantica.de/Parfum/Max-Mara/Max-Mara-Silk-Touch-1178.html
Беше ми много любим, но не го произвеждат отдавна. Иска ми се да намеря подобен, много деликатен и чист аромат беше. Но не намирам нищо подобно на него. Някой дали има идея?

Общи условия

Активация на акаунт