Парфюмни размисли и страсти - 267

• 68 233
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро! Днес нося Infusion d'Amande и слушам Bon Jovi, петъчно ми е.

# 406
Здравейте, бихте ли споделили дамски парфюм,който се доближава до 212 sexy men. На крачка съм да си го взема за мен.
Благодаря!
И благодаря за отзивите на за младежки парфюми ,избрах Експлорер на МОН Блан.Дано се хареса.

# 407
Моля за личното ви мнение и сравнение между Tom Ford Vanille Fatale и Tom Ford Tobacco Vanille? Heart

Аз имам Tobacco Vanille и дълго време си мислех, че с Vanille Fatale си приличат и той не ми трябва. Обаче наскоро ми се удаде възможност да пробвам последния и естествено сега го искам и него 😃 За мен макар да носят един и същ вайб, са много различни. Tobacco в може би малко по-натрапчив, но ми е повече на сърце, по сантиментални причини.

# 408
Момичета, трябва ми малко помощ, с кой супер известен, мейнстрим марка парфюм бихте сравнили Шалимар Суфле?
Прилича ли по нещо на някой друг, някой от, примерно; Шанел, Диор, Ив Сан, друг парфюм от Герлан, Армани, Габана, може би а Мюглер?
Проблемът ми е, че обонянието ми не е ОК и почти не мога да надуша нищо, но ми се иска някаква база за сравнение, да имам все пак някаква идея. Исками се нещо, което не съм ползвала досега, но обонянието ми ме предаде в неподоходящ момент. Frowning1

# 409
Account, по състав е в посока Диор, но по излъчване е в посока Шанел. Ако го сгреете с малко плодова нотка и тонка може би ще бъде в посока Boucheron. Всичко това  е по спомен в голяма степен.

# 410
Мисля, че все още не ми се е възстановило обонянието, изкарах Ковид преди около месец, месец и нещо. Буквално единственият парфюм, който усещам върху себе си, без да си навра носа в китката, е Intense Café и донякъде Rouge Privé на Novellista, който доста наподобява предния. Имали ли сте такъв проблем?

# 411
Имали сме. Някои от нас се възстановявахме до 3 месеца, други и след година още не са с обоняние на 100%

# 412
  • by the sea
Днес ....и почти всеки ден напоследък съм с Mon Guerlain Florale, поливам се направо и се притеснявам, че ще свърши пък нямам запас.
Отделно разносвам African Leather, страхотен , но за мъж, обожавам ароматични парфюми за мъже, напомня ми с нещо на Nishane B-612
Напоследък се заринах в парфюми, направо ми се повдига от парфюми, мострички, кашони...малко ми писна ,дано ме държи повече от няколко часа това чувство, ще се радвам да поразчистя гардероба, че ми е некомфортно с толкова много парфюми.

# 413
Вчера и днес си нося Good Girl Supreme, но установих че му е студено. Не пръсна ли на коса или дреха изчезва за норматив, а на по-топло се задържаше поне 6-7 часа на кожа
Като цяло на такъв студ освен Монталите и Мансерите нищо друго не ми се задържа и се ядосвам Grinning

# 414
Късно влизам в красивата празнична тема и благодаря на всички за красивите и вдъхновяващи снимки.
За съжаление завършвам годината с човешка загуба, мъка и предателство от роднини.
В момента на истината бях с Cara Mia - парфюмът на тъгата... Предполагам, познат на повечето,  а за мен чист като сълза, без сладост, без топлина.
Парфюм, който запълва празното в душата и укротява хаоса на емоциите.
Не предполагах, че ще стигна и до избор на парфюм за поклонение.

Дано след тази втора декада на мъка и огорчение празниците да ни съберат в топлина и споделеност, с уютен и сладък аромат на портокалови корички, канела и ванилия, с финия дъх на пламтящите в печката дърва...
Благодаря ви, че ви има, момичета и момчета, цяла година темата ми е убежище и ми помага да понеса всичко по-леко.
Бъдете здрави и добри!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 14:13 от Анонимен

# 415
  • София
Мисля, че все още не ми се е възстановило обонянието, изкарах Ковид преди около месец, месец и нещо.

Писали сме и преди, доста подробно при това (вкл. рецепта какви добавки да се пият). Потърсете с търсачката.
И имайте търпение, понякога на организма му трябва повече време да се възстанови.

И за да не е съвсем офф, днес в чуденка дали да се вземем с една Пантерка, се полях в последните милилитри от отливка, която имам от една сладурана тук.. Миии, паметта не ме е излъгала, та се взехме с котенцето, в голям размер вече Wink

# 416
Моето обоняние вече повече от година е невъзстановено...Усещам много неща, но и много- не. Изобщо не мога да се доверя какво усещам от новите неща, които сега излизат сега. Пръсках от всички нови на Зара и Джо-еднакви са ми...

# 417
develfen, прегръдки!
Две години безвремие и тъга при мен.
Надявам се на по-добри дни през идната година.
Дано!
Пожелавам го и на теб, и на всички, пишещи в темата. И още много ароматни откривателства и радости, разбира се.

# 418
И моето обоняние не е напълно възстановено, да не кажа хич. Усещам само  по-силните миризми. По-странното е, че ми се промени възприятието към някои парфюми. Любими преди аромати сега са ми меко казано неприятни. Боледувах края на август...

# 419
Develfen, кураж и сили. Всичко ще бъде наред! Flowers Cherry Blossom

Аз днес разносвах Бакара на едната китка, на другата (прощавайте, че намесвам) имитация на Гиза в рол-он вариант. Разбрах ви за йода, но той изчезва толкова бързо, че дори може да мине незабелязан.
Тъжното нещо - имитацията е 95% точно и с пъти по-голяма трайност и присъствие. Все още я усещам. И дрехите ми миришат…

Общи условия

Активация на акаунт