Парфюмни размисли и страсти - 267

• 66 984
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Честита Коледа! Желая ви да бъдете здрави, щастливи и да имате много парфюмни радости и открития!
Вчера тествах "Клауд" на Ариана Гранде. Не мога да разбера харесва ли ми или не. Едновременно и двете.
"Sweet like candy" ми допадна, но някак слаб, слаб... явно не е за сега.

# 541
Честита Коледа на всички!
Да сме здрави и да се радваме на хобито си!
Влизам и с питане, от Нотино си взех Azzaro wanted girl by Night,
Преди малко усетих, че е влажен отвън, и за първи път виждам на парфюм да се отвинтва свободно пръскалото, може ли някой, който има същия да сподели дали и при него е така.
Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 12:24 от Antonina Antonova 605485

# 542
Antonina Antonova 605485,
същото е при мен с Wanted Girl 30ml, (закупен от друг магазин, ако е от значение). Разбрах, че се развива лесно точно по същия начин и сега внимавам.

# 543
"същото е при мен с Wanted Girl 30ml, (закупен от друг магазин, ако е от значение). Разбрах, че се развива лесно точно по същия начин и сега внимавам.
[/quote]
Благодаря, и аз вече ще съм по-внимателна с него. 🙂

# 544
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави, вие и всичките ви любими хора! ❤️Благодаря ви, че ме приехте, научих много от вас и най-вече, се почувствах сред приятели и уютно! Благодаря! ❤️Искам се да поздравя всеки лично, но със сигурност, ще пропусна някой, моля за извинение! Благодаря Азалия, ти ми показа "пътечка", която не познавах и много ме улесни! Денси, без да знаеш и да искаш, с лаконичните си изречения "Недей на сляпо", "Първо пробвай" успя да ме промениш. Бях полудяла и не можех да се спра! Благодаря ти! bubanka, прояви железни нерви и успя да ме изтърпи в началото (тя се досеща). Frau kova4eva, чета писанията ви с удоволствие, толкова са заразителни и от тях винаги струи радост. Deetron, завидни познания и увлекателна описания. Поздравявам специално sonadora! С нея се запознах лично, изключително сладка, сърдечна... надявам се, пак да се видим! Al Georgieva, Miyako, mimeto 74, Вече Петя, Никой като Някой, bell_87, Athena, Камалия, blue 75, Elits@, Dez, Фръц... Специално поздравявам develfen! ❤️ Приемете, че съм споменал всички ви, моля ви! Благодаря ви! ❤️❤️❤️

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 18:40 от Magda Dimitrova

# 545
Честито Рождество Христово! Радвам се, че съм част от тази общност и че се вдъхновяваме взаимно за нови парфюмни открития.

# 546
Честито Рождество Христово!
Под елхата ме завари обичаен аромат, добре познат на повечето!
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Coco-Mademoiselle-611.html

Самоподарих си го в известен смисъл! С този парфюм имам история! Дъщеря ми може би беше на 2 годинки, когато го помирисах за първи път (тъкмо прохождах парфюмно)!  Но в съзнанието ми ясно се е запечатал  споменът за една  закръглена женица (придружена от добра приятелка), която толкова дълго му се чудеше и накрая отсече - "Няма как, не мога да не го взема!" и брои  136 лв. (интервал от 20 години грубо).  Към днешна дата казано кратко, спомен си подарих!

# 547
  • Бургас
Весела Коледа на всички мили и готини хора в нашата прекрасна тема.Желая на всички от сърце на първо място здраве, уют и топлина.Нека бъдем по- добри и наздраве! Парфюм за довечера ще бъде едно любимо туберозище Purple Heart

# 548
Ултра любимо е това туберозище ❤

# 549
  • Terra incognita
Здравейте, видях, че по- назаь в темите сте обсъждали Shiseido ginza. На мен много ми допада като аромат, но за съжаление наистина е нетраен, поне според моите очаквания, тъй като ползвам доста парфюми Диор, които са доста трайни.
Най- любимият ми е Miss Dior Rose n roses, 🔝 трайност.
Искам да попитам за мне ое относно мъжките парфюми на Issey Miyake?

# 550
Честита Коледа!
Да сте здрави и уханни!

Влизам с молба. Търся под дърво и камък Gucci Guilty intense edp.
Да сте го виждали някъде наличен?
Не можах да го открия наличен

# 551
Честита Коледа!
Да сте здрави и уханни!

Влизам с молба. Търся под дърво и камък Gucci Guilty intense edp.
Да сте го виждали някъде наличен?
Не можах да го открия наличен
https://www.starcorp.bg/productbg/3518

# 552
Благодаря, Фръц!

# 553
Под елхата тази година имаше само един  парфюм, за най-малкия ми син. Цяла година го навестяваше в Сефора, заедно с Higher Energy,  който ще е за по-нататък.
Котката преобърна елхата, не е нарочен стайлинг.  

# 554

Пожелавам на всички мили и приятни хора от темата много нови парфюмни вълнения и открития през следващата година, здраве и добро настроение!

Парфюм за домашно мързелуване днес е Daima
https://www.fragrantica.com/perfume/Fragonard/Daima-48442.html
За него ми подшушна едно мило момиче оттук - много симпатични и уютни захаросани бадеми. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт