Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 133
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 065
Иначе интерпретирано “данните са ви защитени, а ние ”никак” не ви правим клиентски профил с вкусови предпочитания” 😉🤪.

# 1 066
Като ви чета кой какви оферти получава, май не се оправят много с вкусовите предпочитания, на "конфекция" се залага. 🤔

# 1 067
  • Бургас
Изобщо! Имат предвидени разни "оферти" и според честотата и/или сумите на покупките, ги зареждат в профилите, отговарящи на критериите им. Имало е супер-попадения (като ползвани от мен млечни продукти с 50% намаление), ама единични случаи...

# 1 068
Това е заради разликата между събиране и интерпретиране на данни.

# 1 069
Лятото имах за домати купон, след като купувах при две поредни пазарувания...
Скоро имах за пици на 50 %, не знам дали е свързано с това ,че им мрънках веднъж, че често нещата на промо им се изчерпват ...

# 1 070
За мен е това.

Подарявам, ако някой го иска

# 1 071
От тези кантучини с шоколада едва намерих преди време, когато имах подобен купон, а после трябваше да изхвърля (не ми харесаха никак, а рядко се случва да изхвърлям хранителни продукти).

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 11:24 от fenyx

# 1 072
  • Асеновград
При мен е купон за пици, ако някой го иска изпращам.

# 1 073
При мен са кантучини, пици и пилешки бонфиленца. Явно на всички са еднакви.
А цените как летят, миналата седмица купих кашкавал 15,99 лв. за кг., днес го купих вече е с нова цена. А дори не са сменили етикета на самата питка.

# 1 074
  • Асеновград
При мен са кантучини, пици и пилешки бонфиленца. Явно на всички са еднакви.
А цените как летят, миналата седмица купих кашкавал 15,99 лв. за кг., днес го купих вече е с нова цена. А дори не са сменили етикета на самата питка.
Не са еднакви. При мен са само пици, а на втория телефон нищо.

# 1 075
  • София
Имам и няма да ползвам никое от тях :
Вълнообразен чипс със сол 1бр -35%
Кантучини 3бр -20%
Малини 3бр -24%
Свински шницел 3бр -33%
Био яйца 3бр -35%
Чийзбургер с кетчуп 3бр -28%
Ако някой ги иска нека ме цитира, подарявам.

# 1 076
  • Бургас
О, за кантучини и аз имах, ама си взех и затова само оставащите 2 съм снимала Simple Smile Обичам да си ги хрупкам аз, а не винаги ми се правят домашни...

# 1 077
А защо аз изобщо не получавам персонал избирани купони?
Нямам нищо против, ако ми предлагат изгодно неща, които ѝ без това пазарувам. Защото джънк боклуците и полуфабрикатите, които масово предлагат като купони и оферти, не ме интересуват.

# 1 078
  • София
Имам купон за мене - кантучини. Много рядко съм купувала бисквити и подобни.  Шоколади често вземам. А кантучините не са ли много твърди, да не замине някой зъб? Че купон за зъболекар не дават....
Сега погледнах изчезнало ми е  Купон +  - онова, в което се натрупват сметките и периодично има отстъпки и неща за 0.01 лв. Имах към 75 лв натрупани в него. Халал да им е.

# 1 079
  • София
Сега погледнах изчезнало ми е  Купон +  - онова, в което се натрупват сметките и периодично има отстъпки и неща за 0.01 лв. Имах към 75 лв натрупани в него. Халал да им е.
Те са със срок - старият купон + беше до около 5 декември. Колкото си успяла да натрупаш и ползваш в периода - толкова.
Ако него имаш предвид 🙂
След това трябва да имаш нов с който почваш от нула. Той е до начало на януари и пак ще изчезне с края на срока.

Общи условия

Активация на акаунт