Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 101
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 080
Кантучините са доста твърди, но идеята им е да се топят в нещо (кафе, мляко…), тогава омекват.

# 1 081
  • София
Сегашното изчезна, а снощи го гледах, там си беше, отчиташе плащанията. Ще се яви, сигурно иска обновяване.

# 1 082
  • Mostly in my mind
Кантучините са доста твърди, но идеята им е да се топят в нещо (кафе, мляко…), тогава омекват.
даа, точно затова ми харесват. супер са за чай и кафе. ама заради палмата ги избягвам.

# 1 083
На мен не само заради съдържанието, на вкус не ми допаднаха. Преди още повече време имаше в италианска седмица едни, бях взела и ми харесаха, затова реших после от и тези от купона да пробвам, но никак не приличаха на другите.

# 1 084
  • СОФИЯ
Тъкмо се каня утре да купя от тези кантучини, да пробвам. И с бадем ли не стават?

# 1 085
Нямам “оферти”. Защо така? При вас има ли или при мен има технически проблем.
Иначе персонални купони не получавам всяка седмица. Сега имам за пица. Миналата седмица нямах.

# 1 086
Ние пък харесваме кантучините. Не гледам състав, а само на вкус. Наистина са малко твърди, но ако се топят, са добре. Дори като че ли тези с бадем повече ми харесват.
И аз имам персонални купони за пилешки бонфилета и пици.
Офертите се зареждат в приложението.

# 1 087
От ПА кантучините само с шоколад опитах, тук е до лични вкусови предпочитания и изказах лично мнение, на мен не ми допаднаха, на други- може много да се харесат и да са любими.
В оферти на Лидл + ми се зареждат предложения. Вижте да не е заради конкретен филиал, сменете и пробвайте с друг 😉.

# 1 088
  • Козлодуй
Не съм чела дали е обсъждано моля да ми отговорите, че не можах да прочета - след като се попълни писмото до Дядо Коледа къде се пуска?
Пишеше го в съобщението на приложението но аз изтеглих писмото от сайта на компютър и там нямаше обяснения а после беше изчезнало от приложението. Има ли някъде кутия където да се пускат писма в Лидл? Simple Smile

# 1 089
  • София
Никога досега не съм имала "избран купон". Не знам от какво зависи този купон. От 2 седмици не съм пазарувала в Лидл. Пазарувала съм за над 100лв. и за 10лв.

# 1 090
Аз имам два талона за пици на половин цена за новия магазин до Константин Величков. След драмата с кашкавала, а и не ядем пици, ако някой не се е сдобил и го иска- хартиен е, но ще се уговорим. Раздават ги спокойно, но дали има пици не зная.

# 1 091
  • София
Аз понякога разтапям на слаб котлон с малко прясно мляко и с бъркане. Не обичам водна баня да ползвам. Пипкаво ми е. Нямам микровълнова
Не че нещо, но е по-добре да се загрее млякото/сметаната до точка на кипене и да се залеят начупените шок. блокчета, така става плътен и хубав, ама как го ядете този кувертюр не ми е ясно, ама той не е хубав на вкус, един такъв..никакъв, но то си е до вкус. Имам МW,  но там не го топя за да не го изгоря.

# 1 092
  • София
В Лидл дали предлагат сега, тази седмица, българско олио на добра цена?!

# 1 093
  • Бургас
В микровълнова обикновено темперирам кувертюра - слагам 2/3 от количеството и пускам на кратки интервали, за да следя и разбърквам. Когато се разтопи, изсипвам останалата 1/3 и бъркам докато стане еднородна сместа - безотказен е този метод. А че е вкусен - вкусен е и сме болшинство тези, дето го харесваме Wink

# 1 094
  • София
В микровълнова обикновено темперирам кувертюра - слагам 2/3 от количеството и пускам на кратки интервали, за да следя и разбърквам. Когато се разтопи, изсипвам останалата 1/3 и бъркам докато стане еднородна сместа - безотказен е този метод. А че е вкусен - вкусен е и сме болшинство тези, дето го харесваме Wink
На мен не ми харесва, ама нищо, а на колко секунди го топиш, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт