Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 551
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Пловдив
Хора, някой виждал ли е бонбони Ментина в асортимента на Лидл? Днес пратих половинката до Кауфланд, Лидл и кварталните магазинчета, че ми трябва за един кекс за Нова година и се оказа, че никъде ги няма (или той не намира).
П.С. От Пловдив съм.

# 1 756
Mikkey, не чета тази другата тема, а и в Метро не бях ходила...вероятно от година...🤔🙂 Цената при нас беше нещо като 16,48 лв/кг. А откога е такава, не знам. Просто на няколко места прочетох, че го купуват под 14 лв и се надявах да е това цената. Пак е добре спрямо повечето видове масла в момента де. Като ходя пак, ще взема...обичам италианско масло. 🙂
Скрит текст:
Най-накрая си извадихме от прословутите Метро карти за физически лица и вече няма нужда да се молим на касата на други хора...🙂    

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 21:02 от dolce miele

# 1 757
Долче, сега ако си вземеш от маслото по 250 гр от Лидл ще ти е същата цената. Днес беше на 4.29 в нашия филиал

# 1 758
  • Буркина Фасо
Хора, някой виждал ли е бонбони Ментина в асортимента на Лидл? Днес пратих половинката до Кауфланд, Лидл и кварталните магазинчета, че ми трябва за един кекс за Нова година и се оказа, че никъде ги няма (или той не намира).
П.С. От Пловдив съм.

има ги в почти всички квартални магазинчета.

# 1 759
  • София
П.С. От Пловдив съм.

Преди 2 дни ги видях в Кауфланд.

# 1 760
  • Пловдив
Amiamo,
Благодаря! Значи хубостника ми просто не ги намира.

# 1 761
Тия бАнбони при нас за заврени отзад, на едно смотано място, до желираните им бонбонки, солетки.
Не са при сладките неща, а в другия край на халето. Нелогично, но факт.
Възможно е, ако мъжО не е опитен, хич и да не е стигнал до тях, завалийката.

Значи, където стоят машините с насипен шам фъстък, лешник и др.скъпи таквиз екзотични ядщи, на гърба на тоя регал,изотзадзе са,ниско долЕ....

# 1 762
  • София
Amiamo,
Благодаря! Значи хубостника ми просто не ги намира.

Да пита служител къде да търси.

# 1 763
  • Sofia
Долче, сега ако си вземеш от маслото по 250 гр от Лидл ще ти е същата цената. Днес беше на 4.29 в нашия филиал
У нашия пък е 4.99лв, днес погледнах, че се каня от няколко дни.
Как така в един магазин различни цени по филиалите... ?!

# 1 764
  • Седмото небе
Към народа пазаруващ в София, Борово... Дали дават още точки и книги? Че днес на Мм са му казали, че тая “промоция” е свършила вече?! Не че си нямам книга, даже и една резервна за подарък, но от третото талонче ми оставаше само една точка и също я бях замислила за някой вече...

# 1 765
Аз днес се отчитам с пита кашкавал, мъжки болксерки и тениски ( за големи мъже Wink ) , на мен един сутиен - малко ми стегнат на подгръдната , ама след празниците на диета Wink Взех чорапи - не знам защо реших ,че трябват и на големия и на малката , та награбих 3 комплекта ( поне с големия вече нисим един размер ,та си ги менкаме ..няма да останат Wink Wink
На касата в Студентски ,му викам на младежа да даде поне 2т , че да си довърша талончето( видях ,че има и точки и книги , но в Ринга не даваха точки вече ) - та момчето ми даде директно книгата и ми пожела "Всели празници" . Използвах си и купона от 5лв намаление , та не съм съвсем на загуба. Много ми хареса вица :
-Скъпи, виж колко неща взех на разпродажба! Спестих толкова тук ,толкова там .....направо съпер оферти!
- Скъпа , хайде сега си представи ,колко щеше да спестиш ,ако въобще не беше купувала всички тези ненужни неща! Joy
Та така и аз - има ли нещо на оферта или промоция и все ми трябва - за мен , за децата или някой близък Wink
Иначе, аз ограничавам от хр. продукти ,защото се събираме при моите родители ( и ние сме от онези " софиянци" , дето си пътуват по родните места Wink ). Голямото пазаруване ще е за НГ. Но определено купоните в последно време въобще не са ми зарибяващи .

# 1 766
На Тодор Александров е спокойно, но не дават книги и точки. Няма и нищо интересно, купих си метакса...

# 1 767
  • Sofia
Към народа пазаруващ в София, Борово... Дали дават още точки и книги? Че днес на Мм са му казали, че тая “промоция” е свършила вече?! Не че си нямам книга, даже и една резервна за подарък, но от третото талонче ми оставаше само една точка и също я бях замислила за някой вече...
В нашия филиал свършиха книгите миналата седмица, писах...  А поромоцията беше удължена, но все пак до изчерпване.

При нас интересно за мен беше, че карамболата още е намалена, та взех. Simple Smile

# 1 768
У нашия пък е 4.99лв, днес погледнах, че се каня от няколко дни.
Как така в един магазин различни цени по филиалите... ?!
При нас " на центъра " е 4.99. на другото място 4.29

# 1 769
Може би са намалени определени партиди от маслото заради срока на годност? 🤔 Случвало ми се е и някои артикули да излизат по-евтино на касовата бележка...Например, балсамът ми беше 1,69 лв, а по етикет- 1,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт