Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 122 652
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Към народа пазаруващ в София, Борово... Дали дават още точки и книги? Че днес на Мм са му казали, че тая “промоция” е свършила вече?! Не че си нямам книга, даже и една резервна за подарък, но от третото талонче ми оставаше само една точка и също я бях замислила за някой вече...

И аз питах вчера. Книгите им са свършили, а точки имат, но акцията е била до 19.12 и вече не дават.

# 1 771
  • софия
Взех обичайното авокадо и карамбола (от друг магазин) да пробваме. До сега не сме.
Морена как да разбера узряло ли е? Моето е ярко зелено. Какъв вкус има? Да махам ли кората?
Предвидила съм го за украса на коледната торта.

# 1 772
Значи, нямам против да пускат купони за квито решат простотии, ама поне да са различни. Гауда нямаше, макадамия нямаше, пудинг с купон нямаше (разгеле, по време на сто и първия ми тегел из магазина, изкараха). Най-голямата ми мъка обаче е, че сок нямаше. Ритер-и колко щеш, Капи праскова за кака - йок! Един нямаше бе, хем овършах целия магазин да сканирам някой да не е захвърлил някое сокче нежелано и аз да го приютя HugJoy

Олио имаше. Чорапи си взех, 7 чифта стек. Цветовете на дамските ми се видяха бозави и си избрах от момчешките, добре че имаше малки номера.

# 1 773
4 лидъла обиколих и няма хлебопекарна. Така ми се искаше да зарадвам приятелката ми.
Моля, ако някой види някъде тия дни, да ми пише.

# 1 774

Чорапи си взех, 7 чифта стек.
На мен с тези чорапи ми е все студено Sad

# 1 775
Тънки са, да, не са за сега. Ама се възползвах, че едни кецове сума ти чорапи ми изпокъсаха.

# 1 776
  • Sofia
Звънче, зелена е твоята, трябва да стане хубаво жълта.  При нас днес всичките бяха жълти, а онзи ден имаше само една и аз я взех.  Ето ги онзиденшната и днешната

Не се бели. А вкусът е... не е  много сладък, свеж е, много приятен според нас. Simple Smile
Виж тук имам една, даже кафява беше станала и така най-хубава.

Скрит текст:

ето и жълта

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 22:14 от Morena

# 1 777
Към народа пазаруващ в София, Борово... Дали дават още точки и книги? Че днес на Мм са му казали, че тая “промоция” е свършила вече?! Не че си нямам книга, даже и една резервна за подарък, но от третото талонче ми оставаше само една точка и също я бях замислила за някой вече...

Днес бях там. Не ми дадоха точки. Така и не ги събрах. Загубих си карточето с три точки точно когато колежка ми даде нейните две. Започнах отново с три точки и тя свърши играта. Явно книгата не си струва, за да я имам

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 22:48 от Poli Hristova

# 1 778
Морена, би ли го оприличила на нещо друго на вкус (поне бегло да напомня)?🙂 Нарязано прилича на ябълки, изрязани с формичка-звезда...много красиво ❤

# 1 779
Amiamo,
Благодаря! Значи хубостника ми просто не ги намира.
И в Лидл са в ПА. Стоят на рафтовете около протеиновите барчета.

# 1 780
Тази вечер ли чакаме брошура 😊
Има ли в ПА, препарат за почистване на телевизори, лаптопи и т.н .
И ако да ..добър ли е..🙂

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 00:04 от Sofi_to

# 1 781
  • Sofia
Долче, по-скоро не бих... мноооого бегло на цитрус и по конкретно помело... Няма интензивен вкус.  Абе пробвайте, не много сладко и свежо е.

# 1 782
Днес ми навряха в ръцете две точки, въпреки че сметката ми беше за една. Ако някой ги иска, подарявам ги, но трябва да се разходи до центъра.
Предишните две си намериха нов собственик.

# 1 783
И аз взех от маслените бисквити Simple Smile Макадамия имаше, ама не я ща аз. Взимам от суровите бадеми.
А като не чета не ми отчете купона за бисквитите Грандино, щото е само за вида с парченца шоколад ... та така.

Миналия път когато имаше купон пак имаше проблем. Опаковката мисля, че е различна от тази на купона. Етикетите ли бяха объркани не знам, но уж взех и сравних с кода на продукта, на касата нямаше намаление, та касиера каза да се върна и да взема с другия дизайн на опаковката...

# 1 784
  • Седмото небе
Благодаря ти все пак за желанието, но нямам възможност да се разходя, после трябва да се търси и книга къде има, то не е едно. Жалко, да ми изгори талонче с 4 точки... Здраве да е...
Дано поне в новата брошура няма нищо интересно за мен, че да не ходим тия дни. Обидена съм им на Лидълци за известно време. И понеже имаме малка именничка у дома днес си налях малка чаша Спуманте Joy Не дочаках Коледа... Ше давя мъката си в 100 мл газирано вино Joy Черпя виртуално и вас, за здравето на моята дъщеричка Champagne

Общи условия

Активация на акаунт