Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 342
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 875
Днес минах през Лидл, уж да вляза, ама само уж, такава опашка беше от народ, ужасТ, това на "Г.Делчев" така ли се казваше,  а на паркинга  за коли нямаше свободни места за паркиране, завъртях и хайде до друг магазин, все тая къде ще пазарувам, така и така кроасани повече не изкарват, що така, хм.. Може другата седмица само за бонфиле да скоча,  ама и то много не ми трябва, та ще видим,  друго не ми трябва, а и деЦки гащуря , бикини - йок, не пуснаха, ма@ната им.
Отиди до Метро, купи си замразени кроасани (с масло) и си печи по всяко време. Wink

# 1 876
  • Пловдив
Мъжа ми вчера напазарува и ще имаме май храна до неделя поне. Днес ядохме ципура, хубава беше, но предпочитам сьомгова пъстърва. В събота мисля да направя пушените свински ребра със зеле, дано са хубави.
Другия четвъртък ще ходя за това чудо, понеже работя от вкъщи и каквито и чорапи да обуя все са ми студени краката. 🤔 Дали ще върши работа?

Върши работа чудесна. Майка ми и сестра ми ползват от години тези ботушки вечер пред тв.

# 1 877
Тази грейка за крака и аз я загледах и ако имам късмет ще я взема.
Вчера взехме от макадамията и много ни хареса. ММ си взе още една крушова ракия и за 1 ст. се сдобихме и с кутия бонбони.

# 1 878
Чорапите за момичета и момчета /по 7 броя в комплект/ не ви ли се струват някак по-тънки, сравнени с преди 3-4 години? Тогава някъде купувах изцяло черни на дъщеря ми, пак бяха по 7 чифта и на всеки чифт отдолу си има различен символ.

# 1 879
Чорапите за момичета и момчета /по 7 броя в комплект/ не ви ли се струват някак по-тънки, сравнени с преди 3-4 години? Тогава някъде купувах изцяло черни на дъщеря ми, пак бяха по 7 чифта и на всеки чифт отдолу си има различен символ.
Направо ги подминах аз. Последния път като си купих брах студ с тях.

# 1 880
Пийкок, имах предвид, че като се разтеглят леко с ръка и се получават нещо като дупки по тъканта...Чорапите, купувани преди няколко години, не мисля, че стават така. Не са от най-дебелите, но и не стават чак на дупчици при леко разтягане...Иначе за сравнение, аз нося сега пепковски чорапи, от най-обикновените тънки до глезена, обувки от Декатлон (не са термо, нито покриват глезените), отгоре дънки, без никакви чорапогащници или клинове под дънките. Добре ми е, не мога да кажа, че бера студ все още. Дъщеря ми често се прибира от училище със свалено яке...ама тези чорапи сякаш са с по-малко на брой нишки, не просто ми изглеждат тънки...И за издръжливост не ми се вярва да издържат дълго. А сегашните чорапи на дъщеря ми какъв тормоз са видели и чак сега след години започват да изтъняват няколко от седемте чифта...😅

# 1 881
Даже сега гледам, че съм с едни от тия тънките... Като чорапогащник седят Wink

# 1 882
Явно се е развалило качеството...Дъщеря ми даже опъва нейните чорапи почти до коленете, често "загащва" с тях долния край на клинове и долнища, как ли не ги опъва и разтяга...😆 Направо не знам как удържат фронта от толкова години...🤔

# 1 883
Препоръчвам шоколадената торта Дайм с три ръце и Кардю уискито, плюс това много си отиват. И страничката "Сирене и Вино" ми идва тамън по мярка. Каната за разпенване на мляко силно ме заинтересува, но се замислих едно мляко струва ли толко пари. И на гащиризончетата се зарадвах, нещо се скриха по другите магазини, а искам да си взема новички. И мисля да си подаря едни наколенки за градинарстване, че имам едни от плат но се зашмоцаха. 

Добре че беше картинката да се сетя,че имам раклет грил и все се каня да го ползвам... Тамън се чудех какво да готвя за Новата година.

Морена, би ли го оприличила на нещо друго на вкус (поне бегло да напомня)?🙂
Зелено грозде! Ама аз все зелени ги хрупам:sweat_smile:

# 1 884
От лева си купих вълнени чорапи. Супер топлят, ок са ми и за навън  и за вкъщи.
Има и по-фини, и по-дебели.
Вкъщи ползвам и плетени вълнени терлици...

# 1 885
Най-топли са ми пухените им чорапи

# 1 886
  • Sofia
Никои чорапи не ме стоплят както вълнените, които мама ми плете... най-веротно ме  топли обичта ѝ де. Simple Smile С тях се мотая в къщи.

# 1 887
Като ви чета за чорапите и си давам сметка .... Аз не съм обувала вълнени чорапи от десетки години. Във Варна съм, жилище с парно, не го пускам това парно, само от тръбите и топлината в тях Т. е около 20-21 градуса. Нямам килими - не ми се чистят, не за друго. На паркет и теракот сме. Ходя с джапанки и тънки/средни чорапи.
Когато сме на гости в някоя къща в студен град .....друга бира е.

Сега по темата, мн.ме наплашихте с тези митинги в магазините, не мога да събера кураж да ида, а трябва да купя нещо за над 11ст.и да си взема наградка ли е, бонус ли е, купон ли е ... Магазинът е на 20мин пешком, какви жертви се налагат да правя....не че някой ме кара
ММ захареса и се запаси със салам, този

# 1 888
Отивай сега, рано, докато не са се наспали и да хукнат масово.

# 1 889
Камея, народа вече се поизнесе от градовете, та може днес да не е такъв ужас.

Общи условия

Активация на акаунт