Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 161
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 315
Скоростта на четене може да се регулира, може да се забавя или забързва - ако това е проблемът

Имам едно питане, как става отказването от Сторител? Възползвах се от 60-те дни през Лидл+ и ми идва краят на срока. Не ми хареса хич, много бавно четат.

ПС Намерих как, трябва през сайта, а аз търсех в приложението.

# 316
  • Пловдив
Абе за паниране нали яйце и тогава корнфлейкс? Нещо не се залепваше добре, ама се изяде кашкавала Simple Smile

Чушките някой опита ли ги? Дали са както преди? Че да взема още Simple Smile имаше при нас мноого....от детските кухни камара.

# 317
Абе за паниране нали яйце и тогава корнфлейкс? Нещо не се залепваше добре, ама се изяде кашкавала Simple Smile

Чушките някой опита ли ги? Дали са както преди? Че да взема още Simple Smile имаше при нас мноого....от детските кухни камара.

Много рядко панирам, но май беше първи в брашно, яйце и накрая корнфлейкс.
Ако питаш за лютите пукани чушки от лев и нещо, вече трети буркан привършваме. Много са хубави.

# 318
Гледала съм “супер събота” за следващата седмица. Това по повод на питането за еърфрай.

Според мен не си заслужава, дори да е за двама човека.
Средата на октомври също бяха пуснали на много сходна цена, но тогава параметрите бяха уау на фона на тези, които има сегашният.
 Тогава кошницата беше 5.2 л, а ватове - около 2000. Тук вместимостта е 2.5, а мощността 1400 вата.
 Имам модела, който беше пускан октомври. Побира две филии, което не е кой знае колко много. Тук мисля, че ще побира не повече от една.
 Много харесвам лидълската техника. Утрешния фраер може би също не е лош, но за мен цената му е висока.

# 319
Аз пък днес да се оплача - отидох до Ринг Мола да пазаря,само и само да се възползвам от 5% купон , но за моя изненада , на касата се оказа ,че Лидл + не работил. Много се ядосах и веднага писах в контактната форма - с молба да ми увеличат срока на ваучера...щото е тъпо така.
Обади ми се една вкисната ,тросната кака, която започна да се заяжда с мен,какъв е този ваучер ,и при нея нищо такова не излизало...и камо ли не нямам дори покупка в този ден , щото няма и бележка. Викам и виж сега , няма как да има ел.бележка,след като касиерът ми каза 3-пъти ,че не работи системата и няма как да си сканирам картата, купон имам ,валиден все още ,и ей сега ,барабар със снимка на касовата бележка ти го пращам къде искаш ...не искам да ме компенсирате или нещо, а просто да ми удължите тъпия купон ,за да мога да си го използвам в понеделник. Накрая на разговора ,беше вече много мила жената ....не ми е приятно като цяло , да ме гледат с презумпцията ,че искам да ги измамя нещо и смятам за редно ,след като аз съм се натоварила до майната си да си пазаря точно там заради комплимента ,който са ми предоставили- ами да си го ползвам( отделно,че напазарих сумати неща , точно защото имах отстъпка и на касата вече не ми беше удобно да оставя повечето Wink)

# 320
Гледала съм “супер събота” за следващата седмица. Това по повод на питането за еърфрай.

Според мен не си заслужава, дори да е за двама човека.
Средата на октомври също бяха пуснали на много сходна цена, но тогава параметрите бяха уау на фона на тези, които има сегашният.
 Тогава кошницата беше 5.2 л, а ватове - около 2000. Тук вместимостта е 2.5, а мощността 1400 вата.
 Имам модела, който беше пускан октомври. Побира две филии, което не е кой знае колко много. Тук мисля, че ще побира не повече от една.
 Много харесвам лидълската техника. Утрешния фраер може би също не е лош, но за мен цената му е висока.
Съжалявам, ако съм подвела някой. Изглеждаше ми съвсем същият като октомврийския, за който е моето ревю.

# 321
Аз за пилешко с корнфлейкс ползвам майонеза, а не яйце

# 322
коала191919
 Допуснах, че може би е такъв случая и сте се заблудили. Радвам се, че сте доволна от вашия модел. Наистина е чудесен.

# 323
Аз за пилешко с корнфлейкс ползвам майонеза, а не яйце
И аз ги правя с майонеза.

# 324
Леми, Пийкок, преди майонезата овалвате ли в брашно?
Печените люти чушки са съвсем леко люти, по-скоро киселеят.
Но това е според моя вкус,за друг може да са отровно люти. Като ви чета за пикантните картофи - у нас лют вкус не чувстваме.
Aisha, вероятно просто не си попадала на чак толкова лютите селски картофки. 😆 И аз преди бях опитвала нормалните (стандартна опаковка), после едни леееко по-пикантни (ХХЛ опаковка- реших, че ХХЛ са по-пикантни), ама при тези последните (стандартна опаковка, не ХХЛ) направо лютият вкус господстваше над картофения...А обичам люто, да подчертая и чушките в буркан не ги считам за особено люти. 🙂

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 03:32 от dolce miele

# 325
  • Sofia
... Морена, а дали не се е актуализирал лидл плюс, автоматично, при теб?
Аз съм забранила актуализации автоматични от настройките на алото. Но ти?
Ааа, няма такива авотматики и при мен. Пък и място нямам на всичкото отгоре.
Днес нещо сте се разписали и не мога да ви спогвам... с 20-30 нови отговора...

# 326
Леми, Пийкок, преди майонезата овалвате ли в брашно?
Не
https://ipeychev9.blogspot.com/2015/09/blog-post_25.html

# 327
Искам да попитам замразената паеля, която е с купона дали е добра?

# 328
Долче, не слагам брашно. Нарязвам месото и го мариновам за колкото време имаш, със по-сухи неща - соев сос, няколко капки Уорчестър, сухи подправки по избор. Идеята е да не е много мокро месото. 20 минути преди да ги готвиш, изсипваш майонезата върху тях и хубаво ги разбъркваш, покриваш купата с найлонче, и в хладилника. После смесвам натрошен корнфлейкс, сусам и малко червен пипер, овалвам ги и ги редя в тава с незалепващо покритие. Не ги слагам върху хартия за печене, защото отдолу ми стават като варени.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 09:06 от Lemy

# 329
Не го знаех този трик с майонезата...какви сте партизанки значи, добре че Мистик попита Stuck Out Tongue Winking Eye
Рецептата за рулцата с чушчици...може ли да я хвърлите пак насам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт