Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 148
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 300
  • СОФИЯ
Вече имам 2 купона за вино. Днес съм взела друга бутилка,  та без намаление. Поне са с нормална валидност, 7 дни.

# 301
Фъстъци, сок, бонбони... барем и едно уиски да бяха турили накрая Joy
Е, ти пък...уиски...5 лева отстъпка! 😜😆

Тъй де, ама едно Марго поне да беше им се откъснало от сърцето, да се почувстваме като у Кореком Joy

# 302
Е, приеха го, от 13.11. е, но с много назидание и разговор с управителката.
Сигурно заради етикета. В срок си.

# 303
Имам едно питане, как става отказването от Сторител? Възползвах се от 60-те дни през Лидл+ и ми идва краят на срока. Не ми хареса хич, много бавно четат.

ПС Намерих как, трябва през сайта, а аз търсех в приложението.

# 304
Някой иска ли книга? Имам две излишни и ги подарявам.

ЗАПАЗЕНИ.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 20:51 от Merveilleuse.

# 305
Не съм наясно, но някъде взимат ли дрехи обратно без етикет?

# 306
  • Бургас
Някой иска ли книга? Имам две излишни и ги подарявам.
Аз искам.Благодаря.

# 307
Днес върнах един панталон и с изненада установих, че правилата за връщане доста са се променили. 1. Вече връщането не е 90, а 30 дни. 2. Първо минаваш на охраната да ти ударят печат, иначе отказват. 3. Не взимали дреха без етикет. Брей, много им порасна работата и на тия. Откога така?

Печат на касовия бон ли?
При нас касиерите драскат нещо като подпис отгоре и ограждат върнатия артикул.

# 308
На обувките 3 г ли беше гаранцията?

# 309
2г със сигурност.
3 май бяха за ел.уредите, и то само тяхната марка/марки май.

# 310
Имам едно питане, как става отказването от Сторител? Възползвах се от 60-те дни през Лидл+ и ми идва краят на срока. Не ми хареса хич, много бавно четат.

ПС Намерих как, трябва през сайта, а аз търсех в приложението.
Влез в сайта им,от там в твоя профил ще ти излезе състоянието на абонаментния план в момента и ще можеш да го прекратиш

# 311
Някой питаше за уреда с горещ въздух. Препоръчвам с две ръце. Не съм приготвяла много разнообразни неща - бланширани картофи, кюфтета, панирани калмари и различни полуфабрикати от мексиканската седмица. Днес правих едновременно кюфтета и картофи Simple Smile Не съм пълнила кошницата до сега, в общи линии за 20 - 25 минути всичко е готово. За двама човека е перфектен.

# 312
Утре ще се редя за фритюрник.

# 313
  • София
Звънче, може ли малко повече да споделиш за тези чушки, пропуснала съм че съществуват такива, ако може снимка?

Печените люти чушки са съвсем леко люти, по-скоро киселеят.
Но това е според моя вкус,за друг може да са отровно люти. Като ви чета за пикантните картофи - у нас лют вкус не чувстваме.

# 314
На мен все ми малее фритюрникът. Гледах миналата седмица един в била на отлична цена, но мн малък ми се стори. Но на планетарния миксер не му простих, супер цена

Общи условия

Активация на акаунт