Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 259
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 345
  • софия
Пикльовците са разбъркани в едно и също кашонче. Може целите да са били обрани. Вчера гледах, че имаше, защото бяха под лютите.

# 346
Много сте изписали, едва смогнах. Но пък успях да си харесам рецепта за панировка(мерси за споделеното).
И аз бях хвърлила око на фраера, но поле като зачетох колко е слаб и малък, се отказах.

# 347
И аз благодаря за рецептата за планировката! Определено ще я опитам скоро.

# 348
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, искам тук да похваля Лидл - вчера взех 2бр пици, които имат купон в приложението, обаче на касата са ми отбелязали кренвиршка вместо пица и разбира се няма как да ми отчете намалението, а и кренвиршките са по-скъпи.. Обаче видях чак в къщи и реших да им пиша в контактната форма, просто да се оплача..
Тази сутрин имах в профила купон за 2 лв., изобщо не очаквах.. Animal See No Evil

# 349
Евтините двустенни чаши са в Кауфланд - да. Има и евтино олио до утре там Simple Smile
Повече от 4 г. ползвам двустенни чаши - удобството зависи от формата и големината. Имам малки, средни за капучино и големи за чай. Най-големите са леко неудобни. Другите имат хубава извивка за хващане, но са на Делонги, а чаените са различни -  някакви.

# 350
Devil_Rose, благодаря за инфото
Точно за капучино и за лате се чудех.... за средните и за големите.

# 351
# 352
  • Sofia
Здравейте, искам тук да похваля Лидл - вчера взех 2бр пици, които имат купон в приложението, обаче на касата са ми отбелязали кренвиршка вместо пица и разбира се няма как да ми отчете намалението, а и кренвиршките са по-скъпи.. Обаче видях чак в къщи и реших да им пиша в контактната форма, просто да се оплача..
Тази сутрин имах в профила купон за 2 лв., изобщо не очаквах.. Animal See No Evil
Та къде е хвалбата, че са те минали и после щото  си си потърсила правата (а можеше и да не си) ти дават 2лв (твоите си).   И не от вчера така замазват положението, нищо че ти не си очаквала.  
За  мен няма място за хвалба.  
Аз си искам това, за което съм отишла със съответното намаление, а не да се пробват да ме минат и  като не им мине номера,  да ми дадат за компенсация пари или пък купон за нещо, което в повечето случаи не ми трябва.

# 353
Много са досадни грешките, но не мисля, че ги правят нарочно. Толкова си могат. Банката ми също направи колосален гаф за много пари. На всичко отгоре им отне бая време да схванат къде са сгрешили...не е за разправяне. Тъпото е, ако не се усетиш или ако започнат да ти спорят за доказателства. Лидл не правят проблем, това оценявам при тях.

# 354
  • Sofia
Много са досадни грешките, но не мисля, че ги правят нарочно. ... Лидл не правят проблем, това оценявам при тях.
Ми на мен не ми дреме дали е нарочно или без да искат.  Някои хора не се и усещат или не им се разправя и печелят от такива.

# 355
Здравейте!Дали има някаква последователност в брошурите от Германия и нашите.Идеята ми е,че дебна да пуснат къщата за кукли,където в Германия е била в каталога до 4-ти декември.Дали ще ги пуснат и тук.

# 356
Ботушки дали ще мога да върна,етикета обаче е скъсан и даже малко изяден.Иначе го пазя де.Преди два дни имаше купища от бебешките на Битоля,някой минавал ли е тия дни ?По-голям номер ще търся.

# 357
Всеки има ангажимент да се грижи за интересите си. Така че ако на човек му е важно, проверява си какво му е начислено. Аз безгрешни хора не познавам. (според християнството наистина няма такива, не е до моето познаване Simple Smile )

Бобчи, стига да са чисти, трябва да може. И да се вижда IAN номера на етикета сигурно. Thinking

# 358
Здравейте!
Някой има ли информация дали ще пускат якета за бебеносене? Blush
Хубав ден на всички!

# 359
Хърватският шаран е разкошен и на вкус. Потвърждавам за поредна година, пък нека си пишат в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт