Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 126 091
  • 2 440
  •   2
Отговори
# 225
Момичета, някой купил ли е от дамските долнища на пижама тази седмица - някаква отвратителна миризма имат, вече два пъти ги прах и още миришат.

Да - и мъжките, и женските понамирисват. Не съм ги прала и проветрявала. То и няма време от вчера.

Още вчера щях да пиша, много миришат. И на застояло, и на химия, а мм само такива признава и взех два за него.
Прах ги вече на 40 градуса с прах персил и омекотител слагах, изсъхнаха и пак намирисват, ако човек се вторачи. Какво е това чудо, не знам. Пролетните пак миришеха , но беше по-поносимо.
За сметка на това ще ходя да видя има ли останали  и женски, много яко розАво десенче. Blush

# 226
Купихте ли си вече шаран? Да знаете, че са два вида- едните са български, другите- хърватски (препоръчвам).

# 227
Идвам с едно питане. Да сте виждали като този смесител, но черен? Държа на това да е с душ. В нашия филиал видях много изостанали бройки, но ми трябва в черно.

Вчера вечерта имаше черен смесител в магазина на бул.Ген.Скобелев

# 228
Купихте ли си вече шаран? Да знаете, че са два вида- едните са български, другите- хърватски (препоръчвам).

Хърватския точно го наплюха в съседната тема Joy
Някой да видя сьомгата с какъв срок е?

# 229
Кога е имало инхалатор? Дебна го уж от доста време.... и явно съм го изтървала.
Доволни ли сте от него, шумен ли е ?

# 230
Скоро май е имало. ММ го е гледал, но не е бил с добри параметри.

# 231
Хърватския точно го наплюха в съседната тема :joy
Коя е тази тема?

# 232
  • ВАРНА

Хърватския точно го наплюха в съседната тема Joy

Във Варна-Битоля имаше съобщение че заради проблем с доставките няма сьомга. Питах дали се отнася само за днес и не знаеха. Надявам се утре да има,

# 233
В приложението ми дава възможност да споделя купон с приятел, но дали наистина мога да пратя на някой да ползва купона ми?

# 234
Оооо супер, ще е ако може да се споделят купоните с приятели. Поне за мен ще е голямо удобство.
Влизам в приложението да разучавам.
Иии значи няма да съжалявам за инхалатора, щом не е бил с добри параметри.
Ох, сетих се още нещо - дървените кафе машини, тостери и т.н. в седмицата с кухнята ли са били или да ги очаквам?
Наш познат се пребори за прословутата кухня, но исках да взема още някои неща към нея.

# 235
8.12
Шарана който погледнах беше до 6.12 и се отказах. Не съм и разбрала, че са два вида.

# 236
Коя е тази тема?

какво няма да купя повече или нещо подобно. чакай да я намеря

# 237
JenN_87, малките детски дървени уреди тази година не са пускани.

# 238
При нас шарана беше до 07.12, но зареждат всеки ден, надявам се в събота и неделя да имат да си взема по-пресен.

# 239
Скрит текст:
Коя е тази тема?

какво няма да купя повече или нещо подобно. чакай да я намеря

https://www.bg-mamma.com/?topic=1339596.msg43910764#new

Общи условия

Активация на акаунт