Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 070
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 110
Скрит текст:
На мен всякакви начини ми се виждат много затормозяващи спрямо водната баня. Там не мога да го загоря или да стане на бучки или да му размия състава с нещо друго. Който както си е свикнал.
Аз нямам явно подходящи съдове за целта. В малкото пъти, когато съм разтапяла на водна баня, вода е попадала в шоколада и естествено всичко е прецаквала.
Да, съдовете са важни. Също така, не ти трябва силен котлон, иначе наистина може да ти разплиска вода, ако съдовете го позволяват.

# 1 111
Днес от филиала на Канала взех чаршафи. Наканих им се накрая Simple Smile, но нямаше пижами. Някой да е виждал останали из София? Трябва ми Л.

Те са много странни тези пижами. Днес ми скимна да пипна долницата, ми материята е като на одеалата от 5 лв в КиК. Нещо като тънък полар.

# 1 112
Не са ли бархетни? Не съм ги гледала на живо, но нали и спалните комплекти са от бархет?
Може ли да се връщат бархетните комплекти? Ако не отговарят на очакванията ни (да не говорим  че в миналото е имало случаи и на дефектни, лошо ушити, с дупка)...нали са спално бельо...😄 Не ми се "тегли къса клечка", ако случайно се навия да купя от тях...🙂

# 1 113
Функциите на лъжичката кантар. Бутонът за включване - изключване е ясен.другеят бутон до него - Hold - като има нещо, което се мери в лъжичката, и се натисне, измерената се помни и се вижда на дисплея.
Горният бутон позволява да се измери нещо, да се изсипе, да се сложи ново количество, което се прибавя към вече измереното.
Така може с голяма точност да се измери нещо леко и обемисто.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 18:36 от Недоволна

# 1 114
Недоволна, благодаря. 🙂

# 1 115
И аз имам кантучини. Взимала съм, не са ми от любимите, щях да си счупя зъбите.

# 1 116
  • София
И аз имам кантучини. Взимала съм, не са ми от любимите, щях да си счупя зъбите.
Кантучините винаги се потопяват в нещо,  не се ядат сухи, а италианците си ги топят във виното Марсала, това е задължително, аз много ги харесвам и купих и си ги топя лекинко в кафето, разкошни са. Купих ,защото нямам време да направя, а на купените изобщо не искам да им чета състава, не ги ям всеки ден, на 10 месеца веднъж.

# 1 117
Никога не съм се и замисляла за съдовете, които ползвам за водна баня, някакви стари емайлирани съдинки са, не съм имала никога терзания с разтопяване на водна баня, явно е до навик 🤷🏻♀. Този шоколадов кувертюр мнооого уважавам, особено за ганаш. Но гледам по-рядко да включвам го в употреба, че ми е опасно вкусен.

# 1 118
Е да, и аз достигнах до извода да си топя в кафето, но не бих повторила на тази цена.

# 1 119
  • софия
От Лидл имам много удобна малка касеролка с кукичка от едната страна и улейчета за водна баня. Ползвам я и за разстопяване на масло, затопляне на чаша мляко. Много ми е удобна и доста ползвана.
Скрит текст:
Снимката е илюстративна, но е почти същата.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 18:59 от zvаnchе

# 1 120
Добре де...като имам гости така ли ще топят в кафето и ще смучат мокри бисквити..егати и удоволствието, твърде ми е изтънчено. Smiley

# 1 121
Соул, кантучините като се потопят бързо омекват и после могат да се хапват като обикновена бисквитка. Само че имах други очаквания за въпросните, но това го казват моите вкусови рецептори 😏. За цената им бих избрала да си взема известно количество предпочитани плодове.

# 1 122
  • СОФИЯ
Аз ще взема. Харесах предложението на Марчева14 за потапяне във вино, тъкмо се върнах от Катания.

# 1 123
  • Буркина Фасо
Добре де...като имам гости така ли ще топят в кафето и ще смучат мокри бисквити..егати и удоволствието, твърде ми е изтънчено. Smiley
надроби го на попарка Smiley

# 1 124
  • София
Аз ще взема. Харесах предложението на Марчева14 за потапяне във вино, тъкмо се върнах от Катания.
Не се шегувам, наистина е така,  след като обядват италианците за разкош потопяват кантучинката във виното, пробвала съм,  много е хубаво, също и в кафето, това е тяхна традиция, виното Марсала, всички знаете , че е силно уважавано от тях
Да, точно така се прави с кантучините, трудни са да ги хапваш сухи, не че е невъзможно, но  рискуваш зъб...

Общи условия

Активация на акаунт