Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 000
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 170
  • софия
Пийк, мога да ти кажа друго място за одеяла с ръкави, ако си на зор.

# 1 171
  • София
Пп. Няма проблем да се активират наведнъж няколко купона?
Принципно няма проблем, стига да не са еднакви от скреча. Тогава няма да ти даде и ще трябва един по един в различни пазарувания.

# 1 172
Има ли промяна в цената на козето кисело мляко, някой обърнал ли е внимание?

# 1 173
  • Бургас
Аз да си побутна въпроса Simple Smile
Някой записал ли е съобщението на Лидл за писмото на Дядо Коледа  - какво да го правя?
Изтеглила съм писмото и съм го разпечатала и попълнила - къде се пуска?
...
Не съм се зачела изобщо в съобщението, ако изобщо съм го отразила. Предполагам, че е просто красиво оформено тематично писмо, за да се кефи детенцето пишещо желанията си и което да прати уж до дядото. Ако имаше лидълска инициатива с пощенска кутия или нещо подобно, със сигурност щеше да е широко анонсирано, според мен Simple Smile

Аз днес минах уж за хляб само, че така или иначе трябваше да ходя до автомата на Спиди в мола, и си понаграбих няколко едри бройки авокадо по 99ст и двойно повече бройки големи червени нарове по 29ст Blush И намалени марципанчета с нуга (започнали са да намалят ценово някои от коледните лакомства). И както си обикалях изведнъж ме лъхна толкова силно и опияняващо на цъфнали зюмбюли, че чак се стреснах, защото съм с маска все пак. Оказа се, че на 3 метра от мен!!! има едни невзрачни малки зюмбюлчета и веднагически си отмъкнах едно и сега си го душкам Heart Eyes

И книжка ми подариха, че имали цяло пале още за раздаване (ама това под секрет, щото не на всеки ще подарят току така BlushBlushBlush )!

# 1 174
Мисля го за подарък на майка ми.
Любимите макарони на мъжът ми от 1.30 вече са 1.65.
Ама аз не се оплаквам, че пак ще кажат, че рева за високите цени ама все в тия магазини вися.

# 1 175
  • софия
Мисля го за подарък на майка ми.
Ти си я познаваш дали ще хареса закачка

# 1 176
  • София
Има ли промяна в цената на козето кисело мляко, някой обърнал ли е внимание?
Последно купувах за 1.69, но е било преди около седмица.
Кувертюрът за който разбрах тук какво е всъщност, много ми хареса. Повече от аналогичните шоколади. Ще купя днес по-голямо количество ако няма ограничение.

# 1 177
Аз да си побутна въпроса Simple Smile
Някой записал ли е съобщението на Лидл за писмото на Дядо Коледа  - какво да го правя?
Изтеглила съм писмото и съм го разпечатала и попълнила - къде се пуска?

Нищо не пише за пускане: https://corporate.lidl.bg/medien-cent-r/pressreleases/2021/lidl- … o-do-dyado-koleda

И в брошурата самото писмо откривам само.

# 1 178
Кувертюрът е замислен за шоколадова заливка на сладки изделия, но ти може да го ползваш както ти харесва, най-вече като шоколад за директна консумация. Simple Smile

# 1 179
Бонго, не ми пращай книгата.Joy само бирата да остане Joy
Как стана, не разбрах...ама ми я даде младежОт и мъкна книга м момента..
..

Взех си една студена вода, в случай че не пратиш бирата..

# 1 180
  • Козлодуй
bradata, Adalind благодаря за отговора Simple Smile

Подарявам книгата на Лидл чрез еконт на този който ми пише на лично тел. и офис на Еконт като таксата за изпращане ще е за негова сметка Simple Smile

# 1 181
  • София
pvacheva, идеята е да се напише от детето и то да се зарадва, а самото пускане е после проформа. Тоест пускате после заедно в някоя поща без марка и така детето знае и се радва, че писмото е изпратено.
В София, примерно, има пощенски кутии на някои трамваи - там пускането май е най впечатляващо за децата.

# 1 182
Взех си една студена вода...

Обаждане от Лили чакаш, признай Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Аз се чудя да си взема ли още един термос. Ма първо ще прегледам новата брошура.

# 1 183
При нас в едно магазинче за парти принадлежности има пощенска кутия на Дядо Коледа. Огледай се около вас за нещо подобно в някое магазинче.

# 1 184
  • Козлодуй
Да благодаря за идеите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт