Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 096
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Пловдив
Искрени благодарности за pvacheva за книгата!
Аз така и не успях да събера точки. Имам две и ги подарявам, ако някой има нужда.

# 1 321
За тези, които търсят яке за бебеносене, току що случайно видях, че има такова за 30 лв в Уайкики, имат безплатна доставка
 https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … E/4456915/1034228

# 1 322
  • Бургас
Нещо съм изостанала с тенденциите в тренирането... Откога пазаруването се води тренировка?

# 1 323
Ти пък...аз като отворих книгата, и гледам упражнения, па декорации..поизненадах се, да си призная...ма ще я наредя там, за престиж..
рецепти много няма, повечето салати и разядки, серЬОзните манджи сал една-две....Simple Smile

# 1 324
Здравейте!
Ходих до магазина сутринта - нищо интересно. Мъфини нямаше, полуфабрикат Чизбургери - нямаше. Някакви други неща зареждаха. Имаше Чери димати на клонка за 4.99/кг - взех. Намалени банани на 1.79лв/кг и Райски ябълки за 0.79 лв/бр .
И от кога по дяволите малката бяла багета е дълга и тънка като мини франзела?! ММ за хот-дог имаше зор, а не сме купували от пекарната много отдавна.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 10:31 от Devil_Rose

# 1 325
Бисквитите с масло  на каква цена бяха? В Кауфланд нали продават понякога идентични стоки, ако някой се интересува,  там има тези

# 1 326
  • Пловдив
В Кауфланд има и от безглутеновата паста, ама ми е далече. Затова ме бърка липсата й в Лидл. Но ще се пренасоча, щом тук вече не се предлага.

# 1 327
И аз минах през Лидл - видиш ли ,детето не му се ядяло купешка пица ,а нещо пилешко пак . Та грабнах едно пиле и сега ще си го направя с картофки половината , малко супичка и ще врътна ( в буркан ,докато е топло) малко бяло месце с бульон за едно пиле фрикасе по-нататък Wink Wink
Иначе в Младост 2 нямаше нито мъфини ,нито гевреци сутринта към 8:30 , та грабнах само малко шоколади и забравих хартията за печене Wink

# 1 328
Дами, ако някоя от вас не харесва книгата и я подарява моля да ми пише. Благодаря ви!

# 1 329
Момчето на касата, което ми даде книгата, каза на някаква негова позната преди мен, че сега са удължили срока до 19.12, после пак щели да го удължават...
Скрит текст:
Тя, апропо, се опита да изкрънка от него точки без да има необходимата сума, ама той не поддаде Simple Smile  На мен пък даде точка, левче не ми достигаше, я се засуетих да грабам дъвки някакви, той вика не ти требат джвачки, ето ти точка, викам фъргай ми книгата, дай ми талона, и те така ... Joy

# 1 330
  • Бургас
Пийк,
Скрит текст:
специално се качих до Пепкото над Лидл да го изрушкам за бленуваната синя полицейска кола, ама нъцки - само бяла от големите по 15лв и това беше. Иначе на 5 места в магазина пръснати разните му там колички, та що купчини изрових с надеждата да има забутана някъде синичка, но не успях и аз в мисията. Дано се зарадва все пак и на бялата, дето му гласиш Hug

# 1 331
  • София
За тези, които търсят яке за бебеносене, току що случайно видях, че има такова за 30 лв в Уайкики, имат безплатна доставка
 https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/outlet/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0 … E/4456915/1034228

Това яке е за бременни, а не за бебеносене. Приставката за бебеносене има качулка за бебето, както и една допълнителна яка така че да не влиза студено на вратлетата и на майката и на бебето.

# 1 332
Здравейте, много ще съм благодарна ако някой сподели дали скоро е виждал електронна кухненска везна в Лидл. Тя май мина вече, но дали би имало да кажем в магазинът до Мол София, там като че ли се задържат повечето подобни уреди.

# 1 333
Здравейте, много ще съм благодарна ако някой сподели дали скоро е виждал електронна кухненска везна в Лидл. Тя май мина вече, но дали би имало да кажем в магазинът до Мол София, там като че ли се задържат повечето подобни уреди.
В Младост 3 имаше в понеделник - с картинка с ягодки( 5-6)  и с фр.макарони -2( седяха срещу витрините със замразени пици, пил.фил..).

# 1 334
Може ли да постнете снимка на тоя течен шоколад с лешници? Подминавам тези щандове и не знам за какво говорите, пък искам да съм информирана. Simple Smile

Мисля,че е този.Опитах се да включа вид,цена и съдържание в една снимка,надявам се да се е получило(и да е този) Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт