Лидл 158 - Декемврийска с коледни вълнения

• 123 181
  • 2 440
  •   1
Отговори
# 1 350
А защо не би следвало да е така..
Тук много пъти е коментирано, че много клиенти процедират по идентичен начин (вие не сте го направила с тази цел предполагам, просто не са ви харесали да речем споменатите артикули  )...
Купуват например един Еърфрайер 150 лв. Взимат 5 точки...Взимат книга...утре го връщат..това е пример...
Явно има хора за всичко...
Една съфорумка си спомням писа, че знае че масово се правят такива "ластици " за взимането на Стикита 🙄
За мен е без значение...всеки сам преценява как ще си оползотворява времето, но все пак мисля че е добре, щом приложението хваща връщането на стока..🙂

# 1 351
Аз като достигнах купон за шоколад Ритер спорт с лешници за 1ст, та дали го има в магазина наличен, НЕ. Та изобщо какъв им е смисъла на тъпите игри не знам.

# 1 352
  • Пловдив
Аз като достигнах купон за шоколад Ритер спорт с лешници за 1ст, та дали го има в магазина наличен, НЕ. Та изобщо какъв им е смисъла на тъпите игри не знам.
e, нито един вид от шоколада ли нямаше?

# 1 353
  • Пловдив
Купонът не важи ли само за зеления, този с лешник?
И аз съм така, а освен шоколада имам и купон за фъстъчки за 1ст, еми вчера нямаше ни едното, ни другото...Нямам намерение да обикалям всичките им магазини заради това.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 16:38 от *Бенджи*

# 1 354
  • СОФИЯ
Стикита и точки не знам, щом има хора и за това да правят врътки до магазина, явно има. Но с купоните, един потребител /в случая аз/, с една регистрация, ще имам възможност да закупя 4 артикула за по 1 ст., които на редовна цена са 2.50 лв. Ако ги искам тези артикули, вместо за 10 лв. ще ги получа за 4 стотинки. Вече взех два за по 1 ст. Лидл са на минус 5 лв. от потребител. Това имам предвид. А приложението хваща връщане когато се сканира дигиталната бележка.

# 1 355

Купона важи само за зеления с лешници и точно него го нямаше, а имаше два кашона с шоколади.

# 1 356
  • Пловдив
Купонът не важи ли само за зеления, този с лешник?
И аз съм така, а освен щоколада имам и купон за фъстъчки за 1ст, еми вчера нямаше ни едното, ни другото...Нямам намерение да обикалям всичките им магазини заради това.
пише шоколад различни видове Simple Smile това в инфото от купона...ще се пробвам и аз довечера.

# 1 357

Купона важи само за зеления с лешници и точно него го нямаше, а имаше два кашона с шоколади.

тц, важи за всички от серията.

# 1 358
Получавате ли купони за изтриване в приложенито след покупка?
Обикновено се появява, но днес нещо го е хванало срам. ;д
И на мен не ми се появи веднага,а друг път щом излеза от Лидл скреч картата е отдолу под бележката. Щом се прибрах(след около 30 мин.) си отворих приложението и на началната страница ме чакаше обявление да си изтрия скреч картата от днес.Може да проверите отново
Имам купон Бебешки продукти Lupilu,не съм ползвала и няма да ползвам нито него, нито другите седмични купони ,ако някой ги иска да ми пише

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 16:38 от lenak

# 1 359
Лелее изобщо не съм обърнала внимание, гледам само картинката и по инерция.

# 1 360
  • Пловдив
Ето...

# 1 361

тц, важи за всички от серията.
Купонът важи за всички шоколади от серията. Кодът е един същ. Хората много често се бъркат, тъй като гледат само картинката на дадения артикул, но не и кода. Същото се получи и с чипсовете с риган, а можеше да се вземат и другите два вида. Аз днес взех от червения шоколад (марципан), намалението беше отразено на касата с купона. Така, че купувай смело някой друг вид Simple Smile

# 1 362
Блейки сме понякога, благодаря ви още веднъж, взех си фин млечния, по-тъмно синята опаковка, дано да е хубав.

# 1 363
Стикита и точки не знам, щом има хора и за това да правят врътки до магазина, явно има. Но с купоните, един потребител /в случая аз/, с една регистрация, ще имам възможност да закупя 4 артикула за по 1 ст., които на редовна цена са 2.50 лв. Ако ги искам тези артикули, вместо за 10 лв. ще ги получа за 4 стотинки. Вече взех два за по 1 ст. Лидл са на минус 5 лв. от потребител. Това имам предвид. А приложението хваща връщане когато се сканира дигиталната бележка.
Само 1 път съм сканирала приложението при връщане. ВСИЧКО, закупено с Лидъл+ /дори и да се връща само с хартиената касова бележка от покупката/, после ми се приспада в дигиталните бележки! Явно системата им успява да разчете, че покупката е направена със сканиране на приложението. 🙂 За линията на Купон+ не се бях замисляла, че приспадат, но е логично да е така. 🙂

# 1 364
  • СОФИЯ
Моите върнати днес рокля и клин си стоят в дигиталната бележка от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт