Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 458
  • 751
  •   2
Отговори
# 195
Заспива без никакъв проблем и вечер и на обед, стига аз да го приспивам. Спи само в спалнята и на леглото. Кошарата се ползва за склад Simple Smile.

# 196
Аз напоследък няма как да се оплача от съня на чудовището. Както спеше само при мен на голямото легло, така сама започна да се отказва от това удоволствие. Започна да спи страшно неспокойно, когато я взимам с мен нощем, затова я слагам в чувал (иначе ще спи отвита цяла нощ) и бягам да спя в другата стая, защото скачам веднага, ако мръдне насън и не мога да спя спокойно 😃 Понякога призори я взимам при мен и я лъжа с цица и така спим до 9 и нещо. Вечер я къпем към 9, малко цица и я оставям да се приспива сама в нейното легло. Само че на обяд винаги заспива с цицата и при мен, но спи по около 2 часа и половина, та и аз си отспивам понякога 😃 Иначе продължават моите самоизтезания с говоренето, набила съм си филми и това е. Онзи ден видях едно момченце само месец по-голямо и знаеше да изрича много думички и дори да казва на майка си, когато има пиш. Северина трудно я карам да каже нещо, доста рядко ми казва мамама, а на баща си тате, продължава да казва бау-бау на всяка животинка, която види, но понякога като я питам как казва патето отговаря с па-па, казва, че змията казва ссс, кокошката ко-ко и че рибата мляска с уста. Знае да праща целувка и да се прави, че говори по телефона, казва аооо. Като не иска нещо, се възмущава и казва ненене, когато се ядоса, че не иска да стои повече на стола за хранене или на гърнето, казва нещо като айдеее и понякога, но много рядко, като иска нещо, го сочи и казва дай-дай. И май е това 😃 Иначе изпълнява доста неща като ѝ кажа, когато тя реши, разбира се. Вечер я викам да ми помогне да си намажа ръцете с крем, тя се опитва да развърти капачката и почти успява, после бърка с пръстче и ми маже ръката 🤣 И разни такива работи... Само ако се отприщваше да говори повече... Оф, дълго стана

# 197
Котка, внимавай какво си пожелаваш. Имам един у дома, който не му спира устата и на сън.  Като латерна е. Много е сладко, ама понякога може да те побърка.
Днес минах през Кауфланд, имаше чорапогащници, тяхната бебешка марка за 2 лв чифта.( Червените) чак се изненадах. За тези ,които търсеха бюджетна вертикална прахосмукачка( от промоциите в Кауфланд) в Метро ще пуснат на 2ри януари.
Почнах да се чудя дали да не продам кошарата. И при нас е за склад, а на нейни място да взема скрин за дрехи.

# 198
Котка, това, което е описваш си е супер като умения. Дори и да не говори, щом те чува и изпълнява, значи няма проблем. Някои деца просто не искат да говорят. Едно време аз до 2 години не съм казвала нищо. Баба ми ме водила на логопед и тя казала, че има 2 вида деца - едните бръщолевят нещо, грешно, но все си дрънкат, правят го от рано. Други, като мен, всичко разбират, чуват, изпълняват, но просто имат някаква детска неувереност и докато не станат напълно сигурни, че ще изговорят правилното думите, не говорят. Казала е, че в един момент ще започна да говоря всичко и правилно. Станала съм на 2 и веднага съм проговорила правилно и всичко, отведнъж. Различни деца. То повечето деца, според мен, се инатят и не искат да повтарят, нашият също невинаги повтаря.

За килограмите, нашето е 11 кила, но е адски лаком, ама адски. Все иска да яде, все истерии и много се напрягам. Дори да не е гладен, иска да си носи ядене в ръце, последния залък винаги го взима в ръка и не го изяжда, някакви запаси все си прави. Има 5 хранения, 3 основни и 2 междинни.

За съня, ние спазваме режима на яслата и сме с 1 сън на обяд, около 2 часа. Вечер заспива при нас и после го местим, но ако много го мъчат зъбите, остава при нас, защото често се буди.

# 199
Пу пу изобщо не мога да се оплача от съня на Борис. Заспива си самичък в кошарата, вече повече от месец не се буди нощно време за мляко. Но пък се отвива целия, чувалче изобщо не търпи и съм в търсене на по-плътни пожамки поне.

Май ще излезе приказливец. Доста думички вече му разбирам, не всички казва правилно разбира се. Например на краставицата казва “каки”, на топката “бобка”, за здрасти казва “драстии”, на хляб “ляб” и разни други. Много взе да повтаря и вече ще трябва да внимаваме какво приказваме пред него 😄😄

# 200
Аз съм изумена колко порасна това дете за един месец. Прави асоциации, знае как правят почти всички животни, изпълнява каквото и кажа, изхвърля боклука като види нещо мръсно (беше я страх преди от коша, защото се отваря сам), пее си. Страхотна е!
Много слуша и много си я обичам. Grinning Heart
Иначе и тя заспива сама през 90% от времето, ако следваме ритуалите преди сън.
Обедно време заспива при мен на спалнята, но не я милвам, не пея. Може и в кошарата да заспи, но ми е приятно да лежим двете.

# 201
Моя дивак ходи само по белите, само гледа какво да блъска и да чупи. Много започна да ревнува от кака си и започна да я хапе от яд Cry. С гърнето никакъв напредък, всеки божи ден, всеки път влиза заесно с кака си в wc и я гледа как пиша дори се опитва да я обуе после. Ноо сложа ли го на гърнето следва истерия. На нея и казва браво след като е готова.
Той беше 13 кг но сега свали половин килце. Има само 1 сън на обяд който е близо 3 часа. Заспива си в кошарата, но аз трябва да съм в стаята, иначе не заспива и започва да плаче. Все още се буди през ноща за мляко.
Пожелавам ви весело посрещане на новата година.

# 202
За да изпратим старата година си направихме ден пълен с изненади, балони,улични музиканти, детски площадки, хапване, разходки и емоции. Нямам сили вече хахахах , но децата още държат фронта.
Весело посрещане на Нова година! Дано има здраве, поводи за смях и радост!

# 203
Честита нова година, момичета ! Здраве, щастие и любов през новата 2022 година ! ❄🎄

# 204
Честита Нова Година!
Късното лягане не гарантира късно ставане. Ния реши да се събуди по-рано от обикновеното. Ама разбира се. Grinning
С ММ сме си казали, че като порасне достатъчно, за да мога да я оставям на някого да я гледа за няколко дни, ние ще се измъкваме извън страната за този празник. Чакам с нетърпение.

# 205
# 206
За много години, момичета!
Да сте здрави вие и семействата ви и 2022 да ви е много късметлийска!
Няма да казвам ние как си изкарахме....
Само ще кажа, че на някои идиоти с пиратки годината им тръгна късметлийски...
Имаха късмет, че касата с оръжията е в другата стая, а там Антонио спеше непробудно, въпреки всичкия шум.
На два пъти имах чувството, че ще счупят прозорците с тия бомби.
Живеем в центъра и съм сигурна, че на нашата улица се е гърмяло най-много в града

# 207
Малкото преди новата година децата заспаха, въпреки че беше "бойно поле" пред прозореца както сме на първо етаж ,никой не се събуди. Само котката се изнерви и аз де.  И уж отмениха зарята , в циганската махала наваксаха здраво през последните дни с пироефекти. Предполагам и по другите квартали също. В нашия беше шумно ,но по-скромно от предходните.

# 208
В 10 вечерта и двамата спяхме непробудно и не сме чули никакви гърмежи Simple Smile.

# 209
  • Denmark
Честита Нова Година, момичета и бебета!
Нека е здрава и благополучна за всички ни! Heart

Ричард спа много на обяд вчера и изкара до 1 ч. и много се изкефи на зарята. Но спа ужасно след това, разбира се, и се събуди рано. Постоя 1 час колкото да напълни памперса и да помрънка и заспа и още спи. Sweat Smile

Ние имаме следния проблем - когато Ричард ни се радва много, е ужасно груб. Скубе ни, хапе ни, щипе ни... това нормално ли е?! И го прави, когато е щастлив Flushed само с мен и баща си е така, с останалите хора никога... Ние се опитваме да обясняваме спокойно, но нали знаете какво е реакцията при внезапна и неочаквана болка Joy

Общи условия

Активация на акаунт