Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 458
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз хич не се сещам между храненията да и давам нещо. Аз като не ям и на нея не давам. Само някакъв плод, ако ям и тя си хапва от него, ама малко, колкото да опита.
Пие си мляко преди лягане и някой път и през нощта.
Хляб не и давам освен ако не е филия с масло и сирене за закуска примерно. Аз много мразя да ям хляб с основното и на нея не давам.
И при нас закуската понякога е юфка с масло и сирене, но основно е кисело мляко с овесени ядки.

Десерт не давам, понякога само бисквитка , колкото да подслади , но е веднъж- два пъти седмично 😃

Нормално е според мен както е свикнала мама да хапва, така и неусетно същите навици да придобие и детето ❤

# 181
Аз не снаквам изобщо, а ния само си проси и виси до шкафа в кухнята. 🤷♀

# 182
Днес не мога да го накарам да яде. Закуси нормално, но обяда категорично отказа. Изяде една малка бисквитка и сега търчи из вкъщи като ракета.

# 183
Честита Коледа и от нас. Аз ви чета всеки ден, но се включвам само, ако има какво да кажа Joy
Малкия е 10кг но е около 80см. Не е кльощав, по скоро мускулест, набит върви малко. Яде по 100 пъти на ден и не мога да го отуча. Аз почти не ям, пред него изобщо. Види ли храна и почва да иска. Днес се разминах с едно семейство което групово хапваха сандвичи и едното им дете беше на височината на количката му. Малкия посегне да и вземе храната и после не спря да реве докато не му дадох оризовка. Естествено закусва добре като количество, после на обяд яде около 100-150грама има СЗ и после вечеря малко повече. Пие си млякото и заспива. Има седмици в които не давам нищо между храненията, успявам да го разсея, но пречупи ли се един път после цял ден си прихапва нещо Joy Гледам и снаковете да са плодове или оризовка най много, но си признавам, очаквах да е по-лесно с хапването.

# 184
Моя Борис е 9, 200 кг. 81 см.
Яде като вълк, нон стоп.
Давам абсолютно всичко.
Днес за закуска правих пържени филийки, баща му изкара един салам камчия и го опържи на тигана. Естествено звяра веднага го набара и сладичко си похапна пържена филия с кетчуп, салам и айрянче 🤤
За обяд ще яде миш маш, за довечера още не съм измислила, но ми минава през ума да врътна едни спагети болонезе 😀
Между храненията яде бисквити, банани, пуканки, солети, кекс, кашичка на Слънчо.

# 185
Отказва всякакви манджи и иска само суха храна. Преди ядеше миш маш, сега го плюе с отвращение. Яде с удоволствие риба, салам, филии намазани с нещо и плодове. Два пъти на ден пие от чая на Ганчев по 90-120мл. Понякога яде от моя кроасан , но избягвам да давам сладко.
На височина е 86см.

# 186
Не съм писала отдавна, но изчитам всяка буква Grinning
В средата на ноември беше 82 см., 12 кг. Така си върви от бебе - пухкава. Похапва с огромно удоволствие всичко - между храненията й давам плод или солети без сол. На хранене изяжда по половин филия (стандартен бял хляб), като сутрин гледам да не е тесто - най много палачинка. Много рядко й давам филийка с нещо отгоре. Смея да кажа, че не яде много за възрастта си, просто си върви така. Надявам се искрено да го надрастне и да не е пълничка. И аз, и баща й сме слаби - аз след раждането съм 53 кг, преди да забременея бях 55.
И двете роди много й се радват с пословичния й апетит за всичко.

# 187
Не съм и давала хляб с обяда или вечерята, защото аз нямам навика да ям така. Но и правя принцеси за закуска понякога. Изяжда една цяла филия хляб без коричките. От големите. Grinning

# 188
На фона на всичкия джънк, хляба е най- малкия проблем.
Ей сега изяде към 100гр супа с половин филия хляб. Иначе няма да погледне супата.

# 189
Хляб рядко ядем , баткото от градината се научи на хляб и понякога си иска. Дори като бебе не съм му сгъстявала храната с хляб или сухари. А аз понякога обичам  таратор с хляб хахахаах
Чудото у дома направи е във вихъра си, един зъб изби, вижда се връхче ама е крива, крива, толкова рязко пали моторетката......
Една познат ми даде купони за кухня. хаххаха ама ще ми е за пръв път, никога не съм взимала за баткото, но ще пробвам. Ако не поне котета пред блока може да хапнат.
Дайте идея за меню за нов година. Мезе и сирена ще има , но основното.....готвя разнообразно и рядко има нещо сравнително бързо и лесно , което да не готвя и да ни липсва.

# 190
Бубка също ме побърква, пускам Talking Tom и се кефи- това е кукла, повтаря думите ни.
Без него се вкиселявА като оцет и започва да пази вратата и да врещи за разходка.
За меню- пуешко пържоли на скара, пиле пълнено- има 100 рецепти, пържоли с гъби и сметана в йенска тенджера, картофени крокети, патица с портокалов сос- уникална. За десерт- Торта Медовик или черешов пай

# 191
Момичета мили, въпреки, че се включвам рядко, чета всичко!
Искам да ви пожелая да си изкарате хубаво в новогодишната нощ и децата да спинка спокойно, въпреки цялата шумотевица!
Някоя от вас да има проблем с приспиването на детето? От 2 месеца е голям зор, особено обедното приспиване, понякога с часове, а понякога като не ми издържат нервите се качваме на колата и така заспива лесно! Някоя техника да прилагат. В книжки още не се заслушва. Милвам я, пея й, какво ли не правя, но като каже, че иска да излиза от кошарата...
А на нашето легло абсурд да заспи. Не е от тези деца дето обичат да се гушкат и да си лежат. Лежи спокойно, само ако й пуснем филмче от телефона.

# 192
От време на  време има проблем с дневния сън. Спи ѝ се, изморена е , залита, сама показва че иска да си легне  и ахаа да заспи и се превръща в торпедо.

Дадоха ми купони за млечната кухня и реших да пробвам. До сега никога не съм взимала, дори с баткото. Основното беше вкусно, ама не може да познаем какво е на вид. Десертът много  сладък изобщо не го предложих. На вид изглежда странно, на вкус добре, Бухта го хареса. На който детето е на кухня и не пие много вода ги разбирам децата-много течно.Имам чувството,че са по стария рецептурни в тази кухня. То вярно, че само 3 купона ползвах но основното май беше едно също и трита дни хахахха.Просто изглеждат еднакво.

Сутринта пазарувахме и мойта Бухта още в магазина хапна чери домати. Сега я чака,че яде червена чушка и иска да я пробвам да подремне. Много обича да ги ръфа както са цели.До преди малко завивах сарми и искам почивка.

Днес имахме задачи навън , метнах ѝ дъждобрана и гумените ботуши и беше забавно в локвите:) Вчера за пръв път разбра ,че и ххаресват и днес я оставих на воля, вече екипирна добре да се забавлява.

# 193
Относно заспиването - заспива на нашата спалня или диван в хола, като лягам до нея. През деня я оставям там, където е заспала, вечер я местя в кошарата и по някое време през нощта или призори я взимам при мен, като се размрънка. Не я оставям да заспи сама в кошарата - гушкаме се, което един ден не знам дали няма да е пречка за отделянето й в собствена стая...

# 194
Аз имах проблем с обедното приспиване преди два -три месеца. Беше свикнал в количката и като го прибера за обяд да спи в нас и не иска да заспи. Накрая качих лятната количка в нас и така го приспивах. 2-3 седмици и после започнах и аз до мен в хола. Сега вече си заспива на всякъде, но явно имат периоди и в това.

Общи условия

Активация на акаунт