Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 455
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Хариста, не е това ( не ми се обяснява) а нападки към начина на отглеждане. Примерно те искат всичко интересно като дистанционно, телефони, айпад и други подобни да седят на дивана и да не ги пипа. Аз предпочитам да ги махна за да не иска да ги пипа. Не искам през 5 секунди да повтарям “не” и това да е единственото, което си говорим с него.

# 166
За parfimo и аз се каня, но имам много парфюми. Много хора са доволни, козметика съм поръчвала -. крем за лице, флуид за коса и тн. Добро обслужване, коректен сайт, според мен са си оригинални кремовете за лице.
И аз искам психолог да питам за препоръка за книга, харесах една, много я хвалят.
Уейн Дайър и Букай харесвах преди, особено първият е доста приятен автор.
Масло за зърна пробвай, Хариста- Avent само съм ползвала, има ефект.
Моята също е смукало, не знам какво да в правя.  Тя е единственото дете в тоя форум, което не яде нищо . Домати яде, ябълки.
Днес яде от моите питки със сирене, паучове нагъва. Голяма болка ми е това неядене
.

# 167
Катеричка, имам  кремче за зърна още, ще трябва да го намеря . В този сайт го има единия парфюм ..ама 144 лв не ми се дават , че и доставка ,а Еконт имат и такса за наложен платеж.....то ще ми излезе към 160. Много ми се струва ,особено на фона на майчинството.
Парфен също имат приятни аромати . Лятото си взех един , много добра имитация на Версаче, но след около месец-два в шишето, ароматът се измени:rolling_eyes:
Почвай тогава домати с ориз, мляко с ориз и ябълки, бъркани яйца с домати, каша с домати....ама сега ще кажеш, че само цели ги харесва хахаха

# 168
Ориз не обича, яйца само да усети и почва да ги плюе.
Трудно е, макарони обичаше преди. И сега яде, но цели 2 лъжички!.
Няма ли го този парфюм 30 мл?
Аз купувам само малки разфасовки- да, не са изгодни, факт.
Но на мен парфюмите бързо ми омръзват и трябва да имам поне 3-4 и 2-3 дезодоранти.
Че иначе ако съм само с 2 парфюма, ще ги намразя. Голям фен съм на Casharel- Mi amor, сладникав, Нина Ричи, ябълката също е сладък. Подариха ми L'Anvin- Marry me- като по чудо ми допада, нежен, цветен аромат.
Много се дразня на странни, унисекс парфюми. Явно съм старомодна.
Савова и моята дъщеря я тормозят по тоя начин- да не съм й давала да пипа чашите, кабелите на плей стейшъна . Тя пък много ме слуша. Вместо да разкараме тъпите чаши и ненужна техника. Но то мързела не мори, а мъчи.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 23:33 от Анонимен

# 169
Почнахте ли вече да ползвате парфюми? Ужасно рядко си позволявам да се пръсна съвсем леко. Тази вечер малкия отвори чекмеджето с парфюмите ми и се сетих, че имам парфюми Simple Smile.

# 170
Честно казано никога не съм спирала да ползвам дезодоранти или парфюм.
Имам 2-3 оригинални за по-специални поводи. В ежедневието често ползвам  наливни на заг зодиак. Бих казала, че са страхотни за цената си.

# 171
Момичета, колко тежат вашите дечица, най - вече момиченцата?
Това моето дете постоянно иска да яде и търси "ами-ами". Вече е 13 кг. Според ЛЛ е в норми, тъй като вече е около 84 см., може дори и повече.
Сега, през студените месеци, определено хапва по - малко плодове и зеленчуци, не прекарваме толкова време навън и веднага й пролича...

# 172
Моята е към 12 кг, не съм я мерила, но всички блузи и бодита взеха да й умаляват на дължина.
Гигант Laughing
Някои дрехи 86/92 са й малки, особено тия от Пепко. Купувам предимно 92

# 173
  • Пловдив
Нашето момиче е 10.200 кг, 78 см.
Поне беше толкова ноември месец, като бяхме на ваксина и консултация.
Аз ползвам парфюм от доста време, като последно си взех новия на Jimmy Choo от Beauty Zone. Нямам доверие на други сайтове честно казано и не искам да рискувам. Ползвам и един Mont Blanc , който много ми добада като аромат.

# 174
80 см е ,но за кг... 11 ...не съм я теглила. И у дома все дъвче нещо тежи ми все повече, дрехите умлаляват , но вече не е толкова забележим а промяната. Повече с е променя изражението ѝ.

# 175
Моят шишко гони 14 кг вече. Продължавам да не пропускам 2те разходки дневни само и само да тича и да гори енергия колкото се може повече. Ако се заседим вкъщи и двамата постоянно тъпчем по нещо 😅  Само дните, в които баба му го гледа се застоява повече вкъщи.
Вече нищо с размер 86 см не му става, добре че сега имаше доста намаления в H&M и му напазарувах дрехи до другата Коледа сигурно. Парфюми може да не обичам да купувам, обаче имам огромен проблем с това пазаруване на детски дрехи и обувки.

# 176
Ния е около 80см и тежи 10,5кг. Може вече и 11 да е станала. И тя постоянно иска “ами”. Grinning Аз обаче се опитвам да не давам толкова често снак.

# 177
И аз не давам често снак, само на гости при бабите като ходим, похапва по - често. Хляб или сухари рядко давам, яде храната "чиста", само закуската й е тестяна - макарони, юфка, овесени ядки със сиренце, принцеса, палачинки. Ограничавам й порцията до 200 гр., без десерт. Захар не слагам не нищо.
Дори вечерята й не съм заместила още, а си пие мляко, единственото за денонощието.
Но 13 кг. ми се виждат доста.

# 178
Нашият е 13кг, но е височък и изглежда по-голям.
Яде хляб, яде десерти, но не можеш да кажеш, че е дебел.
Як и набит е. Лапата му е по-голяма от на братовчеда, който е с 10месеца по-голям от нашия и върви много висок.

# 179
И моя е висок и не изглежда дебел въпреки, че е 13кг. По- висок в от повечето 2 годишни деца, които са около нас.
Не яде много, даже в последно време едвам го карам да вечеря и яде не повече от 100 гр ядене и след това давам 1 круша, или шепа малини или боровинки.
Единствено сутрин яде овесена каша ( 3 лъжици суха каша) и една филийка с масло и нещо отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт