Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 453
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Весела Коледа и от нас!

Нашата засега си яде нормално, паучове не съм давала никога, даже от вас разбрах какво са 😃
Не съм давала лютеница, колбаси, морски дарове и гъби още. И ядки, само под формата на тахан съм давала. За сметка на това на празници и давам да хапне от тортата.

# 151
Лайка, с 2 деца сигурно е още по- голям К0поон! Grinning
Съчувствам ти, как изобщо намираш време за себе си. Свиква се, предполагам, ама все пак..
Откакто съм с дете, най- много ми липсва времето за себе си. Аз обичам да си оставам сама, така си зареждам и избистрям съзнанието.. А с бебе, рядко си сам, а и 2000 неща има за вършене.
Зачетох една книга от библиотеката снощи, за някакви терористи, отвлекли самолети.
Мразя чалга, но така ми се купонясва, музика, пиене, танци, че даже и с чалга бих се примирила. ММ е по- млад, но е задръстен домошар, и преди бебето никъде не сме излизали.

# 152
Като кажете пауч и все де сещам за  сокчетата......

JoyJoy
Катеричка , така ме разсмя...... аз не съм по купоните.  Рядко имам желание.  На времето редовно ходех на метал. концерти и фестове. ( стига да ми харесат групите и често  да подкрепям приятели музиканти). Всички колеги са чалгари, "DJ"ите по заведенията все едни и същи плейлисти и никакъв усет за музиката. Липсва ми само лудите събирания,  които правехме преди, но вече ще ми е странно да се отпусна.

# 153
Аз онзи ден за пръв път и дадох да хапне някакъв сладкиш- щрудел с ябълки и подсладен с 1/4 ч.ч кокосова захар.
И аз не съм давала още гъби, саламчета…и още куп работи.

# 154
Весела Коледа, момичета !!

Коледа ми е много любим празник и винаги много се вълнувам. Борис много се зарадва на кухнята от Лидл и един сет от кофи, лопати и парцали 😂😂 Голямо чистене и готвене пада.

Покрай празниците голяма суматоха, гости, емоции и си ляга доста по-късно от обикновено, превъзбуден е, иска да скача и да играе още, та се наложи две вечери да го приспипвам на ръце, което скоро не се беше случвало.

Относно храната това моето дете нищо не връща, огромен лакомник е. Гледам да купувам скъпи и качествени мезета, защото много му харесват и от време на време се докопва до някой салам 😂 А ако го оставя може и цяла чиния с трушия да изяде.

# 155
Весела Коледа, дето хич не я усетих. Бях на работа и като се прибрах не ми беше до нищо.
Малкия само беснее, иска да го вдигам на ръце за да пипа там където не може. В къщи само ми мрънкат, че бил непослушен и как едва ли не трябва да седи със скръстени ръце и да не издава звук …

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 13:33 от G.Savova

# 156
Harista, и аз се кефех преди малко метъл, но повече обичам алтърнатив- Ред Хот, The White stripes, Faith no more, гръндж- Нирвана и. Smashing pumpkins, да не забравя Limp biscuit.
Но аз съм музикален всичкояд , както слушам метъл - Marylin Manson, така слушам и Ивана, или Brahms и Bizzet( умирам за опера).
Моята също много се кефи на метли и четки, от къде се купува тоя сет за чистене. Супер яка играчка ще е.
Tallking Tom й подариха, повтаря нашите думи. Страшно забавна играчка

# 157
И, Катеричка, аз слушах много тежък метъл. Баткото беше свалил говорещия Том на телефона. Голям смях пада.
У дома съм оставила метлата и стирката да ги стига. Обича да мете. Обича и ръчната прахосмукачка.

От няколко месеца си правя у дома филе.

Савова, кой го гледа? Някой близък или детегледачка намери? И аз все се чудя като някой каже, че децата трябва да стоят мирно. Нали са деца и сега изследват тялото си, света .....

# 158
Хах, мирно да седят- кажете го на Буба.
Една приятелка с 11 месечен син има странни подходи за гледането на бебе.
Вързан е в стола или проходилката , за да не й пречи. Не го пуска на килима за да не му изстинат краката. Връзва го в количката, докато готви.Той е на АМ и е кротък, в сравнение с моята маймунка, ама все пак..
Жал ми е за нейното бебе, лази в кошарата , моля ви се ! Не се и изправя по мебелите, тя не му дава. Да не може да полази на воля..Не знам как ще проходи, до 10 - тия месец даже не можеше да седи без опора ( според нейната педиатърка е добре, че после майка му щяла да се озори, като почне да ходи ).
Без думи съм, да гледаш на теб да ти е лесно, а горкото бебе какво е виновно, че на майка му така й е по лесно. А и каква е тая мания да не настине, не го извежда зимата. Ако излязат, увива го с 5 одеала.

# 159
katerichka ние го купихме от Лидл. Много е готин, направо е като истински.

Аз не мога да си представя да вържа детето си, със ММ сме решили да го гледаме като “ свободна кокошка” 😅😅 Да тича, да пада и да става, мечтаем си неговото детство да се доближи до нашето максимално.

# 160
Лятото докато бях в Бг, гледах как деца на 2 години го слагаха в количките, за да могат да си изпият кафето и да пушат. Даже ми се караха защо моя съм го държала на ръце и не съм го слагала в количката.
Хариста , гледа го майка ми докато януари тръгне на градина.

# 161
Хахаха, Яна, размя ме.
И ние такъв "свободен петел" сме си отгледали, че ни се води, ни се кара.
Абсурд е дори за ръка да го хванеш, ако той не иска.

# 162
Савова, нали беше казала ,че е възрастна майка ти, явно и е трудно и се измаря от толкова детска енергия. А и не е като да не го знае детето, толкова време бяхте тук.

Мммм, да и аз съм за "свободните кокошки" Simple Smile Децата трябва да имат детство. За мен е по-важно детето да се научи за е свободно, да изразява емоции, да има мнение( дори да не ми харесва неговото) , вместо да е "вързано" и ограничено . То всичко край нас е толкова задължаващо и ангажиращо, цял живот ще са "вързани" с работа, кредити( дано не се налага), задължения, норми , правила. За свободата, против свободата съм. Много хора ги бъркат и наистина много такива деца после като скъсат синджира......
Циците ме болят, не е спряла да ме цоца. То мляко не остана от толкова сукане. Чак боли вече. Дано поне цялата драма свърши с няколко зъб на един път хахах
Ох, момичета , рових се тук из форума за парфюми. Търся от къде да си взема два мои любими, които почти никъде го няма или са супер скъпи. Някоя с личен опит от такъв сайт? Не ми се дават толкова много пари, макар че свекито ми даде да се поглезя, защото напоследък вижда колко съм преуморена и ми каза да направя нещо за себе си. Но няма да откажа и добра имитация, тестер или без опаковка на по-приемлива цена.
Нали имаше сред нас една, която беше изучавам психология?! Искам да се допитам за литература. Ако може да ни пише на лично Wink

# 163
Harista, кои са парфюмите?
Аз пазарувам от parfimo, make up и  elinor.

# 164
Harista, кои са парфюмите?
Аз пазарувам от parfimo, make up и  elinor.
Проверих ги и тези, мисля в Елинор го имаше единия.
 Aqua di Gio, но първия от 2006, не гойя след това. И DKNY Pure( без вербена, ванилия и роза). В двата се влюбих. Първия, бях в Щатите , работих като камериерка и една гостенка на хотела мина покрай мен. Усетих невероятен аромат и я проследих, в коя стая е отседнала. Не се гледаше с добро око ако заприказваш гости , за това поисках да чистя нейната стая, за да видя какъв е парфюма. Simple Smile И после си го купих.А другия беше случайно находка. Хареса ми как изглежда и се оказа " мой аромат".

Общи условия

Активация на акаунт