Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 452
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Момичета на някоя от вас да се е появявал такъв обрив след имунизацията? Днес не стига че цял ден борим температура, ами сега и това.

# 136
Савова, а на предната правил ли е такава реакция? При никое от децата ми до сега не е имало странични ефекти от ваксините.Не знам при вас, ама тук е каквото са договорили, каквото са доставили, каквото има налично такова слагат, заменят партиди.... Нищо чудно да са сменили я производителя , я самата ваксина и да прави реакция към някоя от съставките на тази. Малко прилича и като обрив от компрес със спирт или реакция към левкопласт

А на мен честно вече ми писна, за пореден път съм със схванат врат Sad вече се чудя как и на какво да спя. Кожата на пръстите ми пак се цепи надълбоко и никакви кремове не помагат.Отделно Бухта пак рита като мустанг ако усети,че я завивам. Зъбите я тормозят и е залепена за циците ми. И тази вечер се очертаваше уж да си поспя, докато котката не реши ,че ще повръща върху мен. Обостри ѝ се гастрита и като дойде няма спиране.

# 137
До сега не е правил реакция към никоя ваксина. Последно ни сложиха ммр и още една една, която е бустерна доза.
Снощи бях очертала обрива с химикал и тази сутрин обрива е извън очертаното. След малко ще го заведа при личната.

# 138
# 139
Весела Коледа! Нека сърцата ни трептят от щастие, а в душите ни да бъде песен. Да си пожелаем здраве, щастие, късмет и година пълна с берекет и благоденствие!
Весели празници, момичета!

# 140
Весели празници на всички.
Я кажете какво правите когато децата ви не ядат, или ядат малко?

# 141
Весели празници, момичета Heart
Савова, аз му давам паучове да смуче.
С лъжицата голяма мъка, а пауча му е по-интересен и си го смуче.

Последна редакция: сб, 25 дек 2021, 15:29 от Лайкa

# 142
Давам паучове, но това е бърза захар. Предпочитам да яде плодове, но не може да гризе , освен ако не е ягоди, малини и други меки плодове.

# 143
Весели празници и от нас!

Ако не иска- не иска колкото иска. По-добре малко гладни, отколкото да намразят храната.
Савова ако не може да гризе ги режи на форми. Щом му допадат по- меко , може "печени" плодове или на пара, колкото да омекнат. 
У дома плодовете и зеленчуците са на видно място. Някой път сама си взима ябълки, мандарини, моркови.Обожава лимони. Ако отворя хладилника с нея, обикновено иска от там маслините и кисело мляко. Гледам винаги да има от тях. Гледам да има бисквитки от ДМ. Понякога иска течни храни, някой път твърди за вилица или за ръка. Снощи не искаше да яде,но хапна  "пържени" картофи във фрайъра, че батко ѝ искаше бургер с картофи и ѝ се дояде.  При нас не искането е заради това,че си има вкусови предпочитания. Рядко е липсвал апетит заради зъби или друго.

# 144
Давам паучове, но това е бърза захар. Предпочитам да яде плодове, но не може да гризе , освен ако не е ягоди, малини и други меки плодове.
Аз взимам без захар. Има и зеленчуци или зеленчуци с ориз тук.
И хляб! Хляб никога не отказва Joy

# 145
Беше голямо чудо, на Бухта тъкмо ѝ хареса да отваря подаръци и те свършиха.
Всяка година си казвам ,че няма да прекаляваме с храната , слагам малко неща и пак голямо освинване.
Хубавото е поне ,че остана ядене и няма да готвя утре.

# 146

Весели празници на всички Ви! Много обич и непоклатимо здраве!
Добра идея с печени плодове- мислех за печена ябълка с канела за Буба
Бубка вика бабун на ябълките, обожава ги.
Днес яде мандарина, лимон не смея дам, но ще опитам. Тя киселите неща ги плюе с отвращение, аман с тая лактоза в кърмата.
Само сладко й дай, оня ден се самозахрани с късче шоколадова паста- още ме е яд на мене си
Качила се моята на стола, изправи се и за секунда, откраднала моята паста. Изяде малко, преди да го издърпам.
Днес й дадох 2 парчета луканка- изяде малко. Коледа е, смилих се- против съм колбасите принципно.
Баба й я тъпче с паучове и чери домати- аман от тая фруктоза и пестициди. Но свекървата е проста женица с претенции, за нея чери е върха на сладоледа.
Обяснявам, че нищо полезно няма в гледани на печки, пръскани с торове пластмасови играчки, но кой да ме чуе
Даже е леко подсечена- от киселините в т нар зеленчук чери( така подозирам)

# 147
Весели празници! Christmas Tree
Когато Ния не иска да яде (много рядко) и предлагам неща, които много обича. Не я насилвам.
Днес пътуваме за Пловдив и се надявам да излезем малко от ежедневието. Ния е много добра напоследък. Направо е страхотна.

# 148
Така ми се пътува.. В Пловдив сигурно е приказно и много красиво..
Тук времето е кофти, не е адски студ, но два дни неприятен, пронизващ вятър.
Буба е ужасна тия дни- кисела, капризна.
Само реве, дразни се, когато не й дам нещо.
И само иска на ръце, да в държа, за да оглежда и все да докопа нови предмети.
Извеждах я, но вместо да походи се проспа- нощем не беше се наспивала.
Може би са зъби, но вече доста време не излиза тоз пуст мъдрец. А се чеше яко, нослето даже леко й прокапа.
За капак, никакво събиране и празнуване на Коледа- роднините правят контра.
Така исках да се поразтоваря, малко разнообразие. Липсват ми моите софийски приятели Disappointed Relieved

# 149
Ох, катеричке Hug
Ако това ще те успокои - ние с това малко бебе и с "големия" батко в нашите две стаи, голям купон му удряме Joy
С мъжът ми си шушнем вечер, че да не събудим някой от таласъмите. Според него още догодина може да празнуваме на масата като бели хора, защото децата щели да бъдат големи вече Grinning

Общи условия

Активация на акаунт