Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 449
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Обикновено резултата излиза веднага. Просто трябва да погледнат плочката под микроскоп и да видят дали има нещо нередно.

# 121
И аз като Harista процедирам с битовата химия, то ние сме в тесен апартамент и нямаме много място за милиони шкафове, в които да прикрият всичко опасно.
Ножове е докопвала от масата, та гледам бързо да ги измъкна от лапичките й.
Аз засега я оставям да се нареве, понякога се опитвам да й отвлека вниманието, но малко неща действат.
Взе да реве от баща ми, защото той бе Ковиден и не го бе виждала. Страхува се
Тук си нямам мол, има тъп търг. център с 3 неща за игра- механично пони итн..
Мислех догодина да я заведа на един детски център, да се покефи.

# 122
А дали ще ми я дадът на мен, след като си отчетат резултата?
И примерно колко време може да стои в мен преди да я занеса на лекаря?.
 Питам защото незнам кога да му пусна всички изследвания.

# 123
По принцип зависи от лабораторията.........за няколко часа би трябвало да са готови. А защо ѝ е на ЛЛ плочката? Да няма клинична лаборатория като втора специалност? Или там където те пращат е само да се вземе материал, а другаде да се изследва?

# 124
Не е ЛЛ бяхме при инфекционист, той назначи изследванията. Само каза след излизането на резултатите да взема плочката, защото ако има още отлконения ще ни прати при хематолог( или нещо такова каза). Та ако се налага този лекар щял да иска лично да провери плочката.

# 125
Ясно. По-добре питай директно в лабораторията, за да не се налага да чакате излишно , да си знаят и че си с малко дете и че ще ти трябва плочката. Те ще те ориентират най-добре.

# 126
  • Пловдив
Само да се включа, че тон бонбон в мол Плаза не работи в момента. Единственият тон бонбон, който работи е в Кършияка. В МОЛовете не им работят обектите.

# 127
Хмммм,  мислех, че остават отворени, след като правят и Коледа за деца и работилници ...... не че съм тръгнала да водя баткото.

# 128
  • Пловдив
Звънях им преди 2-3 седмици и ми казаха, че сам центъра им в кършияка работи. Щях да я водя в МОЛ Плаза да играе малко през деня, че тогава няма почти никакви деца, но отпадна като вариант. А в кършияка не бих си причинила да отида доброволно да търся къде да паркирам 😃

# 129
Не е ЛЛ бяхме при инфекционист, той назначи изследванията. Само каза след излизането на резултатите да взема плочката, защото ако има още отлконения ще ни прати при хематолог( или нещо такова каза). Та ако се налага този лекар щял да иска лично да провери плочката.
.
Просто предупреди преди да дадеш плочката, да не в хвърлят и че ти трябва.

# 130
Момичета, имам код за ССС до края на годината. Важи и за намалени стоки мисля и ако не се лъжа е за 20%. Ако някоя си хареса нещо ще пратя кода да види дали я устройва цената.

# 131
Честитихме се с 4 зъба. Докато излезнат всички бретон няма да ми остане 🤣скубе яко през нощта. В озон дървените кубчета са повече намалени от черния петък. 101 кубчета за 25 лв от 45. Мишка много си нарежда такива кубчета. И бърка разни купи. Играчки особено много не я вълнуват. Напредваме яко с гърнето отива вече до него и вика пууу..дано до пролет не даде обратен ефект 🤪

# 132
Днес Бухта реши, че ще стане в 6:00, а само вторниците може да си позволим да спим до към 08:00-08:30....Sad И като се юрнахме пак , че деня пак с много задачи. Реимунизацията с Пентаксим мина много добре.
Вчера правих голямо подреждане пак и намерих старото гърне на баткото, което изглежда като истинско , но умалено.....голям кеф, Половината ден си игра с него, че без да съм показвала ми носи отдолу цукалото да го "чистим " в гърнето хахахах Сяда на него и се тупа по памперса.....а така да не ми се иска да почваме гърнето още. Ще я пробвам и ако реши да го ползва ще се съглася, но.....
Напоследък темата замря нещо, дано се заети покрай празниците , а не сте болни! Simple Smile

# 133
И ние сложихме вчера последните ваксини, но не му се отрази добре. Втори ден вече с температура и го болят краката. Вчера отказа да върви и крачетата са зачервени. Днес цял ден е кисел. Хубавото е, че вече приключихме с тях.

# 134
Аз се занимавам с подаръци, опаковане, готвене.. Прекалихме с подаръците на Ния и може би няма да ги отворим всички сега.
С нетърпение чакам да се измъкнем от София и да си починем тримцата.

Общи условия

Активация на акаунт