Автустинчета 2🎅2🎅 тема 14

• 24 434
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Вече свиква, но първите дни беше ужасно.
Не ме искаше, беше ми сърдит. Беше спрял да се храни, докато бях в болницата.
Не очаквах да е така трудно. Сега иска да го взимам да го гушкам, когато нося бебето, но аз съм секцио и не мога. Навеждам се да го гушкам, но не е същото.
Иначе вече проявява интерес към брат си. Гали го по крачетата и ръчичките. И както го гали, аха да го тупне.
Ние не му казваме "не, не, недей", а му казваме "пази го, пази го, гали го, той е мъничък".

# 91
Ох все по-често си мисля за второ детенце. Уж не исках да е скоро, ама напоследък ми се прокрадват постоянно мисли за още едно бебе 😅 Ама сигурно, защото Борис много се радва на шестмесечния си братовчед, гушка го и го целува и си мисля че и с братче/сестриче ще е така 😅😅😅

# 92
За дупе Бепантен напи крийм ползвам, само че я вземам от интернет, доставени от Англия, че тук по аптеките има само обикновения Бепантен, който не е толкова ефикасен.
За спането, вече официално спи при нас.. ами много ми е хубаво😄 не знам как ще го науча да си спи в леглото някой ден, но всичко с времето си.
Хич не мога да си представя Борис и друго бебе😃Напоследък и аз все по-често се замислям, но нека мине още малко време.
Лайка, сама ли си с двете деца през деня? Как се оправяш с грижите, мъничкото спокойно ли е засега?

# 93
О, не Минт.
Мъжът ми си е все още вкъщи.
Двамата се оправяме, а когато излизам, свекърва ми идва да помага на мъжа ми.
Малкият е слънчице направо.
Надявам се до края на месеца Антонио да е посвикнал с него, че като останем сами у нас и не ми се мисли.

# 94
Английския бепантен ми беше абсолютно безполезен.
И аз не мога да си представя да спи в друго легло. Понякога нощем се разбужда и идва и се гуши в мен, но това никога не ме е притеснявало.

# 95
От къде взехте магнитните дъски, които коментирахте? Някой да е купувал бизиборд. Моля за линокове

# 96
Момичета аз пак опирам до вас. Според вас добре ли са изследванията? Утре и црп ще пуснем.

# 97
По всяка вероятност има някаква инфекция, но най- добре ще ти каже лекар.

# 98
По всяка вероятност има някаква инфекция, но най- добре ще ти каже лекар.
С гнойна ангина е

# 99
Спокойно и това ще мине. Моя от началото на ноември е болен за 5 път.

# 100
❄❄❄ Събуждаме се и сняг, ама едни големи снежинки направо снежинчища.  Слагам на Радината едно яке и хоп по пижами вън. И тя като взе да крещи да цирека, подава ръцете да ги хване, плези езика да ги яде 🎅❄🎅❄🎅❄🎅 Толкова щастие от малко снежинки.

# 101
Лайка, греда Sad няма я книжката в издателството и не знаят скоро дали ще я има

# 102
Благодаря ти ekb_bke Hug
Намерих я налична в една онлайн книжарница.
Остава и да ми я пратят.
Ако ли не, ще я търся някъде втора употреба.

# 103
Ей, така като стане.....като не се пише и после , докато намеря темата.
При нас е "цирк" тези дни. В неделя вечерта Бухта вдигна температура и цяла вечер проплакваше и се мяташе, сумати мляко изцоца, съответно памперсите вървяха. После целия ден пак с температура и не искаше никъде другаде освен в мен, докато съм на дивана. Та успях да изгледам 4 игрални филма. Тя пак беше само на кърма и малко флейкс от елда. А аз гладна, с пълен мехур , ама иначе доволно "отпочинала" пред телевизора. И вчера като се почна едно наваксване, защото Бухта беше добре- банки , пазар ,шетане , ...и вечерта като му удари един рев, часове не можах да я приспя. Вероятно зъбите пак поЧнаха, че малко се успокои от Нурофена и спа няколкото часа сутринта. Едва закарах баткото на градина, душата ми спи. И сега ,когато е спокойна и задрямва ,се ококорих и няма да мога да посопа с нея Sad
Момичета някоя ако е продавала бебешки неща, къде най-лесно става, някоя фейсбук група, приложение някакво? Стола за хранене не го ползва въобще, има бебешки играчки, гимнаистики, въртележки ползвани по няколко пъти. Седят и ми заемат толкова място.От както съм със седалката и слинговете не ползвам.

# 104
Harista, да не се преуморява бухта от толкова задачи и затова после да е крива?
Поне при нас е така - всички казват, че Антонио го мъчат зъби и затова е крив, а аз знам че като се наспи детето и "зъбите" ще минат

Общи условия

Активация на акаунт