Отговори
# 210
мда, всички се мятат като риби на сухо да търсят принтери, скенери и всякаква машинария, до сега разписвах разни приятелки, за да пращат съответните декларации
само домашното дете мълчи и гейми все едно на училище не ходи
май трябва да изконтролирам и него по темата
язък ми за снощните мъки родителски

# 211
  • София
Ама, много е яко, че никой не смее да ме банне в чата Joy
Разстроих толкоз народ.

# 212
Завиждаш ли.
Седи.
хора, наистина аз работа в момента. Спрете с тиа провокациЙ.

# 213
  • София
Върху ког….. аааа, какво работите, Босилка?

# 214
Върху кого ли не.
Бих отговорила, ако немах морал.

# 215
  • София
Лисица.

# 216
А не бе!

# 217
Аз не разбирам философията на хората, които се затварят вкъщи, изолират децата си и чакат да се размине. Толкова ли не стоплиха, че нищо няма да мине скоро, ако въобще стане някога... Ще трябва да се научим да живеем с ковид явно.
Хай, това е и моето мнение.

Опитват се да ми вменяват отговорност за възрастен индивид. Ама, ако стане едикакво си с него/нея, щото ти не си на линия. Ами не съм.
Бих отговорила, ако немах морал.
Ама нали се разбрахме снощи, моралът да не те спира. Думай, тук сме.

# 218
И какво ще стане ако родителите не пратят декларации и други простотии? В 6 се сетили, че в 7 им трябват.

# 219
Еми децата в понеделник няма да могат да отидат на училище. Тъй, като трябва да съберат 50% и се сетили ся, вечерта

# 220
  • София
А, най- обичам по тънките струни на душата ми да играят, че нося пряка отговорност за зрели хора. Действие/бездействие/поведение/решения.

И какво ще стане ако родителите не пратят декларации и други простотии? В 6 се сетили, че в 7 им трябват.

В 6:01 я пратих Mr. Green

# 221
  • Варна
Ще минат метъра и другите. Традиционно, по български. Ще скочат от някоя организация, с нарушени права и т.н.

# 222
У наше село, офислан работи да 18. Егати лупингите направих да търся принтери. Успях

# 223
  • Варна
Пълна простотия. И на нас ни искаха декларации до понеделник в 12.00 на обяд. Аз я пуснах в понеделник около 13,30. Ми тръгна детето. Тези, които не бяха пуснали децата от първата седмица на училище, ги пуснаха от следващата, подадоха декларации. Та не е болка за умиране. Като не тръгне утре, ще тръгне от понеделник, много важно, че още някой ден ще е вкъщи.

# 224
  • Варна
За уикенда какво мъдрувате?

Общи условия

Активация на акаунт