Отговори
# 225
Момичета, за какво говорите?
А аз си избирам гащи за утре. Лигава се. Не е така. Пробвам в момента с ботуша на ток как ми стои чорапогащник шоколад 100 ден или както се нарича.

# 226
За уикенда какво мъдрувате?
Полов ден. Защо питаш?

# 227
е тези декларации отдавна се попълваха..моето дете попълни вместо мен дори..
една от групата на родителския чат пита - в понеделник на училище ли сме?.. викам ние не, но децата засега да...и се разсърди.. Anguished

# 228
Аз - меню за вегетарианец. Месоядните са лесни. До утре трябва да съм измъдрувала.
Пробвам в момента с ботуша на ток как ми стои чорапогащник шоколад 100 ден или както се нарича.
Любима комбинация.

# 229
  • Варна
Някои родители са направо... Нямам думи. Днес ми се обажда една майка на съученик на щерката, с която си имаме приказката. Освен нея само още 1-2 стават, другите са класни кухи лейки. И ми казва жената, че имало група във Вайбър, специално направена за да се уговарят лейките какви пари да събират за подарък на класната. И вика, теб не те видях в групата, сега ще те включа. Че като се шашардисах - казвам, моля те, недей, не ми го причинявай. Уговаряйте се там, но нямам нерви да им слушам простотиите, кажете ми само на финала колко пари искате и кога. Та се измъкнах. Не мога просто. С годините търпимостта ми намаля драстично. Умишлено поддържам дистанция, не се натискам да се сприятелявам с никоя, те свестните си личат, казваме си по някоя дума и това е. След още година-две децата ще се пръснат по други училища и там всичко ще започне наново. Смятам да си спестя каквото мога. Иначе и аз хапя понякога във Вайбър групата, някои наистина не са за изтрайване.

# 230
  • София
Абе, имам един швейцарец веге, мре за качамак, чушки с чесън, тиквеник  и постни сарми.
Удоволствието да ме гледа как ям вратна пържола е мое.

Аз с родители не контактувам, с учители също.

# 231
сигурен съм че другите пък говорат така за вас

# 232
Дай го да го вкараме в правата вяра.

Холден, найш ли какво мисля за хората дето говорят нещо з амен – _|_

# 233
Пости са - помислете и за душата ,и за телесата.
Тормозя ги в нас с постни зелеви сармички, ама за колко не знам.

# 234
Тиквеникът ми беше първи избор, но пък е прекалено познат. Ще пробвам чийзкейк с тиква. И тиква в солен вариант. Разядки и (пре)застраховка с риба. Пържоли за нормалните.

Съчувствам за вайбърско-хистеричните групи. За щастие до мен нямат шанс да стигнат. Отказвам присъединяване в групи на колеги или сприятеляването им в социалките.

# 235
  • Варна
Профил имам само във фейсбук и то щото ме накараха. Оказа се полезен де. Набутах се в пет групи за пъзели. Разменяме, купуваме, продаваме и се фукаме. Само за това го ползвам. Та и да има мераклии много много да се сприятеляваме, няма как да стане.

# 236
  • Пловдив
Аз не разбирам философията на хората, които се затварят вкъщи, изолират децата си и чакат да се размине. Толкова ли не стоплиха, че нищо няма да мине скоро, ако въобще стане някога... Ще трябва да се научим да живеем с ковид явно.

С Короната си живеем отдавна. По интересно ми е какво пише на листовката на бързият тест : "При отрицателен тест не е сигурно, че не сте заразени с Ковид. При положителен тест не е сигурно че имате Ковид, а може да е реакция от други инфекции."  Mask
Направиха ни маймуни! Ама не е виновен тоя, който яде баницата, а тоя дето му я дава!

# 237
аре стига с таа корона вече има си тема

# 238
Не реви. Щот не си с ваксина. Ма погърчи се и ти де. Нем а само ний. Щом аз се прежалих и се грчих 2 дни.

# 239
  • Пловдив
Никаква ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт