Отговори
# 2 715
  • София
Дрен, към теб никога не бих си свалила очакванията, ни- ко- га.

# 2 716
Дори се гордея с професията си, защото съм в най-тежкия и отговорен сектор,  и колко животи съм спасила,а и  колко хора са си отишли в ръцете ми, си нямаш и бегла представа.
Поне правя нещо смислено, и съм в полза на хората.

# 2 717
Имам. Ма това е животът. Избори.

# 2 718
  • София
Аре давайте касинката, че и аз си слагам спирала с отворена уста Joy

# 2 719
Аре вече прекалихте, не се подигравайте с моята отговорна професия. Тя е призвание. Трябва сърце и душа да имаш.
Мъжките фетиши са си техни.

# 2 720
  • Варна
За първи път чета, за жалващ се от отворена женска уста. Дърво -мечтател.😁

# 2 721
  • София
И здрави нерви трябват за тази професия. Гадно е да се правят закачки точно с това. Не само мъжете фантазират, обаче, жените прихващат от техните фантазии в желанието си да ги удовлетворят.

Замислих се за това със спиралата. Да, наистина жените си слагаме спирала с леко отворена уста. Според мен е автоматично заради стремежа очите да са по-отворени. При мимиката за удивление имаме по-отворени очи и леко отворена уста. Пробвайте да отворите по-широко очи и се следете, както като се учудени.  По-трудно и почти невъзможно е да се контролира устата затворена.

# 2 722
Лесно е. Просто инстинктът е водещ при някои жени. Това като с храненето. Даваш на детето да яде и ти си отваряш устата. Не всички са инстинктивни.

# 2 723
  • Варна
Зависи от техниката, Анди. При мен е затворена. Дори бебешки нацупена, при гримиране.

# 2 724
  • София
Хепи, фетишът си е мой, мой, мой.
Не се подигравам аз, ама никак.
Тъй съм научена - на даскала, доктора и попа имай почит.

Кат нашасате ботокса, ще отваряте квот ви се позволява Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 725
Нищо лично, но у (почти) всяка мед сестра дреме неосъществен доктор. Simple Smile
Без вас не можем. Или поне не е същото. Понеже темата била за забава, много обичам да слушам от сестри, фармацевти и пр кви били докторите 😂
Почитания, разбира се.

# 2 726
Хепи, отговорна е, така е и не е за всеки.

И тая вечер не беше за всеки, а само за феновете на Куин. Кеф. И изненадата - Барселона. В операта бях, бе, за една нощ.

# 2 727
Мойта е леко отворена, ма тва щото съм сестра.

# 2 728
  • Варна
Вече си в празника, Еliff.
Напълних касата на "Берьозка". Но алкохола е от гостите. Иначе ще обява личен фалит.

# 2 729
Мислех си скоро, къде изчезна Равена?

Общи условия

Активация на акаунт