Отговори
# 240
Не се заричай!

# 241
  • Пловдив
Безплатен обяд няма. А и в листовките и на трите има доста написани кофти неща. Меко казано.

# 242
щото ковид е много полезен, нали

# 243
То пълнежа във всички е един и същ разликата е в "модерната" част - сега е ковидна.

# 244
Безплатен обяд няма. А и в листовките и на трите има доста написани кофти неща. Меко казано.
Значи, първо не е безплатен, второ ме са три и е нормално да има кофти неща написани.

# 245
Да разчупя темата...Ше мрете ли? Аз не.

# 246
  • Варна
Има и по-вредни, Бубе. Могат да те убият от безхаберие или препращане в отделения. Докато уцелят точната диагноза, леталния изход е факт.

# 247
  • Пловдив
щото ковид е много полезен, нали

То полезна болест няма, но не мисля да съм опитна мишка. И не не  влизам в конспирации. Пише го в листовката. Особено, че няма изследвания за влияние върху гените.

# 248
Абе, спрете с тоя ковид, че ми се повръща вече.

# 249
  • Пловдив
Значи, първо не е безплатен, второ ме са три и е нормално да има кофти неща написани.

Добре дупчи се като искаш. Бустерна, афтЪр бустерна. И не не съм антиваксър както сега е модерно. Имам всички ваксини, лапето ми също. Но в подобни експерименти не участвам. И щом е толко готина тая ваксина, защо няма разрешение за употреба от ИАЛ, а от ЕМА има разрешение за употреба под условие.?!

# 250
Три пъти на ден води до изхабване и скука. Ай се запрете. правете в подходящия момент и със страст. Количеството е ниско качество.

# 251
  • Варна

Ама секс със себе си или с други? Някак остана неясно...

# 252
Три пъти на ден води до изхабване и скука. Ай се запрете. правете в подходящия момент и със страст. Количеството е ниско качество.

Пак не си прочела...3 пъти седмично
Ейй, от безсексие ше умрете, не от ковид

Хай, и сам със себе си явно се брои.

# 253
Значи с предните ваксини не си опитна мишка, но с тази си? Желязна логика.

# 254
  • Пловдив

Чакам го тоя момент ама засега само гледам кухненският щъркел отдолу нагоре Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт