Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
# 226
# 227
  • Страната на чудесата
Само в "Бърза закуска" можете да чуете:"Хайде, принцеските" и двама 100-кг.мъже да изприпкат с " Ние сме"

# 228
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 229
Момченце се качило на такси за да се прибере вкъщи. По пътя му станало скучно и започнало да задава въпроси на шофьора
- Вие знаете ли какво ще се получи ,ако се чифтосат два слона?
Шофьорът отговорил
-Да, слонче.
-А, знаете ли какво ще се получи, ако се чифтосат две маймуни?
-Да, маймунка. Отговорил шофьорът.
-А, знаете ли какво ще се получи, ако се чифтосат две крави?
- Да , теле. Отговорил отегчено шофьорът, и решил,да му затвори устата. И попитал детето
- А ти, моето момче, знаеш ли какво ще се получи, ако се чифтосат педераст и курва?
Момчето весело отговорило
-Знам,знам  ще се получи таксиметров шофьор Joy

# 230
- Как се казва мъжкото на "фея"?
- Ами, според днешните културни норми би трябвало да му се вика "фей", обаче според стародавните  български традиции си е "феерас"...

# 231
ЦЕРН е на второ място в света по брой на научните открития за последните десет години. На първо място, разбира се, е форумът на "БГ-мама".

# 232
Списание “Аз Жената” провело конкурс на тема: “Познаваме ли жените?”
    Победител станал Петьо Иванов на 10 години.
    Възмутен читател пише до редакцията:
    – Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15 годишен познавам жените, а Вие дадохте наградата на някакво дете!
    Отговарят му от редакцията:
    – На първия въпрос от конкурса “Къде жените са най-къдрави?” Петьо е отговорил правилно – в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! На втория въпрос “Как се казва най-важния орган на жените?” Петьо пак е отговорил правилно – Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували! И на третия въпрос “Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?” Петьо пак дава верен отговор – новия брой на списанието “Аз жената”. А Вие какво отговорихте? Благодаря, че не сте и нарисували!

# 233
# 234
Зайо Байо псувал като боцман на кораб далечно плаване и на всички животни в гората им писнало от неговите попържни. Затова се събрали и единодушно решили, вместо нецензурен израз да използва името на цвете.
След няколко дена го среща лисицата:
- О, Зайко? Е@@а ли ти се сега м@м@та?
- Абе Лиске, теменужко появяхнала! Не ме дразни, защото здраво съм се набожурил, и така ще ти го надетелинча, че момини сълзи ще покапят от розичката ти!

# 235
  • тук, на мястото си

# 236
В чат за запознанства:
 - По какво ще те позная?
 - Ами аз съм ниска, дебела, с очила, крив нос и леко кривокрака. Ами ти?  - Ами аз няма да дойда...
 Говорят си две приятелки:
 - Мъжът ми не може да види къде му е бельото в гардероба, но кривия калник на колата го видя от шестия етаж....
Царицата, освен красива, беше и умна. За да продължава да ѝ се казва, че тя е "най-красивата на света", почистваше огледалото с ракия!
От магията на Коледа виждам само как ми изчезват парите...

# 237
# 238
Две жени си говорят:
- Не ти ли се иска мъжът ти да те носи на ръце?
- Ами аз така, както съм му се качила на главата, пак ми е много добре.

# 239
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На кръстовище нова Х6. Отзад я блъска малък голф и направо влиза в багажника. Шум на смачкани ламарини и стържене. Настъпва тишина и се чува дискретно пиукане- бордовия компютър на бавареца: "Открит е нов хардуер, да инсталирам ли софтуер?"

Общи условия

Активация на акаунт