Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 32

• 99 839
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Горният ме подсети за класиката:

- Моше, чу ли, че Хаим станал педераст !
- Какво-о-о? Взима пари на заем и не ги връща ?!
- А, не, не, в добрия смисъл на думата..

# 616
# 617
Погледнеш от София към Витоша и ти иде да цитираш Яворов. Погледнеш от Витоша към София и ти иде да цитираш Стоичков.

# 618
- Сине, имаш ли планове за уикенда?
- Да, мамо, алкохол, секс и руска салата...
- Какво, какво каза?
- Шегувам се, бе мамо, къде на село ще намериш руска салата?

# 619
Мутра влиза в офиса с цял сак пиене и мезета.
- Браточки, елате да почерпя.
- За кво черпиш, бе Компир?
- Ми родиха ми се близнаци, за това.
- И кви са, еднояйчни или двуяйчни?
- Ми едното е двуяйчно, а другото е момиче.

# 620
  • тук, на мястото си

# 621
  • София
Една жена имала три дъщери. Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си, майка и я помолила след време да и пише как е интимния й живот. Само след 2 дни получила писмо само с една дума: "Nescafe".
Майката нищо не разбрала , но след няколко дни в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe": "Удоволствие до последната капка", и много се зарадвала за дъщеря си.
След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото. След седмица получила писмо: "Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала.
Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала. Там пишело: "Три пъти на ден, седем дни в седмицата, по всички направления"!

# 622
Прилича на това:

Три състудентки приятелки се омъжват, съответно едната за професора, другата за асистента, а третата за състудент. Завършват и на раздяла решават да поддържат връзка с писма и да си разказват как живеят, но като пишат за сексуалния си живот да използват кодовото название "пържени картофи". След време професоршата пише на другите:
- Осигурена съм от всякъде, ходим по чужбина на семинари и конгреси, видях свят, движим се във високото общество... Веднъж месечно ядем пържени картофи.
Омъжената за асистента отговаря:
- И ние сме добре, моят работи по проекти в чужбина, имаме пари, кола, ходим на почивки... Веднъж седмично сме на пържени картофи.
И накрая и тази със студента:
- Абе, Иван от нашия поток още си търси добра работа, живеем под наем в мансарда, на почивка ходим на палатка, ама голям глад ни гони та сутрин, обед и вечер все пържени картофи ядем. И толкова ни се услаждат, че като ги изядем той облизва тигана, а аз дръжката...

# 623
Спешно търся половинка за 14. февруари. Може и литър.

# 624
Две мъжки богомолки питат една женска, дали е съгласна за тройка. А тя им отговаря, че не е чак толкова гладна...

# 625
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 626
Ранно утро. Будилникът звъни, съпругът трябва да става за работа, обаче много го мързи. Сбутва леко жена си с лакът:
- Миличкоооо... Не искаш ли да ми направиш... Уф, онова, как му се викаше...
Пет минути по-късно:
-Ооооо, мила, златна си ми ти! Майната му на капучиното...

Резултати от проведената акция "Ден без псувни"
- пълна парализа в работата на всички автосервизи.
- спрени всички товаро-разтоварни и хамалски операции.
- футболистите въобще не разбраха указанията на треньора преди мача.
- местните жители не можаха да дадат смислен отговор на въпроса "Къде?"...

# 627
  • тук, на мястото си

# 628
Някакъв нашенец имал голям мерак да пробва какво е в публичен дом и когато изневиделица го пратили в командировка в Париж събрал смелост, прежалил пари и отишъл в един дом за удоволствия.  Влиза той значи, вътре на рецепцията седи мадам и го пита какво момиче ще иска. И нашият казва, че иска някоя с големи цици и тясна отдолу. Мадам си записал и го помолила да изчака на бара докато го повикат. Седнал той на бара, сипали му едно уиски и почнал да чака. По едно време по високоговорителя съобщили:
- Уведомяваме господина с големите шепи и малката пишка, че неговото момиче го очаква в стая номер 7...

# 629

Общи условия

Активация на акаунт