Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 703
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 020
Съни, важното е, че сте невредими, другото е поправимо. 🤗 Нека всичко лошо да остане в старата година и през новата само хубави неща да ви се случват!

# 1 021
Съни, важното е, че вие сте живи и здрави. Другото е поправимо по един или друг начин. Надявам се да нямате уплаха и лошите спомени да избледнеят бързо.

Скрит текст:
Днес се навършват 7 месеца от моя супер нелеп инцидент. Контузията понякога ми напомня за себе си, но за всичко останало съм оптимист.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 21:38 от Linofrina

# 1 022
Съни, Hug. Добре, че сте здрави и невредими. Другото е поправимо или заменимо. Дано лошите неща останат в тази година. Новата само хубави емоции да носи.

# 1 023
  • гр.София
Съни, ужас! Добре, че сте добре, някой горе ви пази 🤗
Къде се случи този инцидент?

# 1 024
  • Germany
Съни, много се радвам, че сте добре!

# 1 025
  • на Мелмак
Добро утро, мацки!

Съни Hug аз много се радвам, че сте невредими!

Снощи се видях с приятелка, добре си изкарахме. Ама тази сутрин пак в 4 кукнах, харесала съм го този час аз Triumph
Вчера направихме добър шопинг, купихме ски екипи, каски, термо бельо. Останаха ски, но тях от Банско.

Пожелавам ви един много хубав ден, а на Съни специално спокоен! Hug

# 1 026
Добро утро. Рано е, но съм наспана.
Да имате чуден ден.

# 1 027
etty775, не си сама. И аз кукнах в 4.

Добро утро. Изпих вече първото кафе. Имам ядене за днес, та няма да готвя. Очертава се съвсем мързелив ден. Книга и сериали ще са на дневен ред. Евентуално, ако времето позволи, може и някоя разходка да вмъкна между тях.

Спокоен да ви е денят.

# 1 028
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

В отпуск съм, но станах да си пия кафенцето с ММ, който е на работа!
Днес ще трябва да направя списък за пазаруване и ще пробвам да направя една торта!  Надявам се само, да е годна до  първи януари, защото за тогава ми трябва, а нямам кога да я направя по-късно!  Тортата ще е с Дулсе де лече, на Йоли, та който я е правил, да каже, ще издържи ли до събота?

Фонсче, Лин, днес ми пристига шампоана. Точно 2 седмици, след поръчка. Ще пробвам и ще споделя мнение! Дано остана доволна. Аз съм със средно дълга и сравнително гъста, но тънка коса, та приемам съвети за използването, щото хич ме няма с езиците! Може и на лични.

Бабчето Бел, не е писала скоро май?

Хубав ден, момичета!

# 1 029
Бубе, аз съм я правила. Не знам дали ще издържи (при нас не издържат дори готови да станат, както хората 😁). Не е лоша, но на мен не ми допадна. Иначе два дена би трябвало да издържи.

Добро утро.

Аз съм работна, даже два камиона чакам днес 😁

Хубав ден ☀️

# 1 030
Буб, не бих направила толкова рано торта. Независимо по коя рецепта.

# 1 031
Добро утро.
Благодаря ви момичета. Още вчера мъжът ми искаше да се върнем в София, но го убедих, че щом сме добре,  няма причина да си разваляме почивката. На детето му дойде повече, спа при нас и се въртя много. Ще трябва да направим нещо по въпроса.
Бубе, ще изсъхне до събота. Тя е  бърза торта, направи я в петък.
Днес се надявам вече и със зимни снимки да ви зарадвам, вчера просто се наслаждавах на зимната картинка.
Хубав и спокоен да е денят ви.

# 1 032
  • На брега на реката
Мари, Съни, няма кога да я вмъкна в друг ден. Най-късно утре да я направя, но ще ми е трудно да я вмъкна в графика, че си идват децата и ще е лудница, а тя ми трябва за първи, та затуй се чудя?!

Румка, то и у нас е така, но ще трябва да я опазя! Joy  За първи път ще я правя и ще споделя, дали се е харесала!

# 1 033
  • Бургас
Добро утро!
Хубав ден,момичета!
Отивам да се трудя за последно тази година!

# 1 034
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се в 7, наспах се....
Днес мисля да мина да раьплатя сметките.... Обичам да посреща новата година без задължения...
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт