Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 667
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 110
Дами, весело посрещане на Новата година! Заедно със старата година да изпратим болката, разочарованието, болестите и лошите мисли и същите повече да не ни спохождат!
Аз покрай печенето на питката с късметите предизвиках минипожар у дома. Не ми се беше случвало досега. Нищо фатално, обаче мирише лошо. Запалих хартията, с която я покривам в началото на печенето. Преди това забравих да сложа олио в сместа, обаче съм оптимист, ще резултатът ще е добър!
Прегръщам ви и се радвам, че ви има!

# 1 111
  • Бургас
Полегнах и аз предпразнично. Тортата ми е готова от снощи, ей сега мушнах късметите в баницата, остава да изсуша боядисаната си коса и да простра последната за тази година пералня. Остана ми малко от купа за гладене, догодина ще е, сори.

Лин, дано всичко е наред и доброто дойде по-скоро!

С усмивка и в добро настроение да посрещнете новата година! Да си изтеглите хубави късметчета от баницата!

# 1 112
Tozi пост не знам от кога го пиша...

Контес, закъде сте се запътили?
Днес бях на работа - пъъъълна група. Синко, от 6 групи - ги събрали в една.
Онзи ден водихме децата на сняг в Боровец и на 30 км от нас колата умря. 180 лева ни струваше репатрака. ММ се оглежда за нова кола, имаме си една закачка с него, тръгнала от общ познат, все пак ще го повишават, ще му отива нов джип.
На следващия ден тръгнахме за Одрин. Слаба работа. Така се надявах на няколко пуловера от Поло, много харесвам плетките им и В-образните деколтета, 2 взех. Но сме доволни, разнообразихме се.
Приключи и моят работен ден.

Весело посрещане на 2022 година, момичета!

# 1 113
Весело празнуване на новата година и от мен. Ние ще сме на гости, освен да се правя красива, май нямам други задължения;)
Дойде ми пратката от Зара, поръчала съм сто палта, това най-дебелото, на което възлагах най-много надежди ще го върна, че ми е голямо. От другите неща имам попадения, ако ми остане време тия дни ще накарам щерката да ме снима, да кажете и вие.
И да измрънкам, че ме е треснала мигрена, трети ден по ред. Нито мога да се смея, нито да скачам, от всичко ме боли. Надявам се с цикъла да ме напусне, дано.

# 1 114
Аз забравих да сложа соев сос в маринатата на джоланите 😆 има опасност да станат сладички, че другото е мед и горчица 😆 Сложих в остатъка, с който ще ги намажа пак като махна фолиото. Кот - такова, ще си напоя гостите стабилно, за да не им пука особено какъв р вкусът на месото 😆😆😅

Всичко ми е  нагласено, остава себе си да оправя.

# 1 115
Почти съм готова, остава да се окъпя и сглася. Ние ще сме лежерно на дивана, ще ви хвърлям по едно очо 🙂

Весело посрещане на новата година, да е по-добра от старата 🍀

# 1 116
  • Germany
Весело посрещане, момичета!

# 1 117
И ние ще сме у дома,на дивана. 😃
Да ви пожелая и аз весела и незабравима празнична вечер,с много усмивки и забавления. 🤗🌺

# 1 118
Приятно посрещане на Новата година!
Да сте здрави и честити.

Ени, и ние ще сме си тримата. Като всяка вечер ще си хапваме вкусно и гледаме хубави филми.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 03:01 от Анонимен

# 1 119
  • София
Весело посрещане.

# 1 120
  • Mediterraneo
Весело посрещане! Ние сме си вкъщи, всичко е нагласено, чакаме сестра ми да се качат и да почваме. Не съм се къпала, моите решиха в 5 да си боядисват косите и чакам бойлера.

# 1 121
  • някъде ... тук ...
Весело посрещане на новата година на всички!
Да е по-добра от 2021-ва!
Здраве да има! И повече доброта у хората!

Ние се прибрахме от леко бягство с буса. Баницата е готова.
След малко отиваме да посрещамв 2022-ра на един баир Crazy

# 1 122
  • на Мелмак
Весело посрещане на новата година, момичета!
Весела и тя да ни е!
Здрави да бъдем!
За първи път сме само ние, евентуално ще дойдат приятели, много ми е добре Simple Smile

# 1 123
Весело посрещане и от мен!Сами сме си с ММ.Писах вече,че петима от компанията са с Ковид и купона не може да се състои.Синко е някъде в „Люлин”,само кучето е с нас,толкова го е страх от гърмежите горкия,а е голямо куче.

# 1 124
  • София
Весело посрещане момичета. Ние го даваме лежерно, имаме нужда от малко релакс. Даже и баницата не съм направила, най-много да остане за утре.

Общи условия

Активация на акаунт