Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 672
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 095
Ние може да сме със студени крайници,  но за сметка на това сме с топли сърца Grinning
Ох, припознах се.
Лин, ще погледна филма.
Селесте, аз разкарах книгата. Дори от компа си я изтрих.

# 1 096
Днес за пореден път ми се доказа поговорката, че всяко зло е за добро. Бях втрещена и тъй като става дума за здравословен проблем, се надявам доброто да се случи скоро.

# 1 097
Добро утро.
Буб, спиш или правиш торта? Закъсняваш с постването. И Али май спи. Едва ли се занимава с интериора.
Лино, дано да е така, както казваш и всичко да завърши добре.

# 1 098
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
И днес Поспах до 7...
Имам много дрехи за пране, за прибиране...
Вечерта сме на заведение с приятели.
Митето ще е при баба и дядо, а Марти с компания....
Щастлив последен ден на 2021 година.
Весело посрещане на новата година!!!

# 1 099
Добро утро!

Пия и аз кафе. Понаспивам се последните нощи, нищо, че часовникът ми отчита между 0 и 30 минути дълбок сън 😃. Но пък спя около 8 часа, да видим докога.
Ще идват двете ни най-близки двойки приятели довечера. Не, че много ми се празнува, като знам, че утре Бухтичка ще скочи в 7:30, ако можех щях да я пратя при баба ѝ 😃.

Лин, дано не е много сериозно и да се оправят нещата 🤗.

Весело посрещане довечера, момичета! 🥂

# 1 100
Добро утро! Отивам на работа. Делегирала съм на ММ задачите, за мен като се прибера - една питка и салати. Хубав да е денят ви и весело посрещане на Новата година!

# 1 101
Добро утро!

Поспах и аз до котешката аларма. Джоланите ми са омагьосани от вчера, по някое време ще ги метна да се опекат. Трябва да изчистя кухнята, да се приведа във вид и можем да започваме празнуването. Следобед може да направя една предпразнична дрямка 😁

# 1 102
  • гр.София
Привет!
Пека баница и пия чай 🫖
Весело посрещане на новата година, момичета 🤗 дано е успешна, да е здрава и късметлива 2022 🎊

# 1 103
Добро утро.
Разкрасих се, почистих и след малко отиваме на кино с детето. Броят на пералните от вчера го загубих.
За довечера трябва да направя питка и салата и отиваме на гости.
Хубав да е последният ден от годината.

# 1 104
Аз станах и ... напазарувах 😁
Пуснах една блузка с къс ръкав, рокличка и кожено яке. Ей така, пролетно. Ама бива ли да ги намалят толкова 😆

Направих десерт и пак бонбони. Оказа се, че много са ги харесали. Били идеално мезе за уискито 😊

# 1 105
  • Бургас
Добър ден!
На работа съм. Оправяме храна, редим почерпки, торти режа.
В къщи правят руска салата. Баклавата е готова от снощи.Баницата я правя последна, да е топла в 12ч. Едно парче месо ме чака да го пека, харесах си рецепта и ще експериментирам- плешка с мандаринов сос.И за Коледа готвих по рецепта от същото момиче, стана чудно. Сладките са наредени в едно плато, увити са във фолио-хапваме и допълвам от кутиите.Ще има до Ивановден.Панетоне имам от Италия, смятам да го нарежем и него, АКК  и той е до половината.
Ще си празнуваме тихо семейно. Не се знае кога пак ще сме заедно на Нова Година.
Желая ви хубава празнична нощ!

# 1 106
Руми де, не се стискай, кажи къде са намаленията 😁

Аз ходих да си взема един пръстен, дето си бях поръчала. За сефте ми се случва пръстен да ми е малък... Какво съм мерила не знам, ама го върнах и поръчах следващия размер.  Сега пак ще чакам, ще тия хорица не са много бързи.

Прилягвам малкичко и после ще шетам.

# 1 107
Али, в абаут ю 😉

# 1 108
Здравейте!

Сядам да почина, че от сутринта сме насам-натам. Пазар, готвене.. искам да си изпия спокойно кафето. И Арчи спи, идеално. Simple Smile Успях да направя някои разкрасителни процедури, но сега е време за почивка.
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата Година!  И дано 2022-ра бъде по-добра, щастлива и успешна!

# 1 109
  • Euskal Herria
Весело  посрещане на Новата година на всички!

Общи условия

Активация на акаунт