Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 679
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Canada
И при мен вчера имаше неочаквано мн работа, не празнуват ли тези хора 😁

Конти, уважавам и разбирам личното ти мнение, но когато коментираш чужд избор със снизходителна и пренебрежителна нотка това вече е друго. Сигурна съм, че за толкова години в Канада си разбрала какво е пасивна агресия и как трови общуването 🤗

В зимна приказка се събудихме и ние ❄

Вместо да хвана гората обаче сядам пред компютъра. Хубав ден!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 14:35 от Foncé

# 1 081
Фонс, ако ще те успокоя и аз няма да хвана гората, а само лопатата 😆 Обаче и това буди възторг в мен де 😆

# 1 082
Ще се опитам да ви покажа каква красота беше снощи при нас.
Украсата на града е страхотна, а комбинацията със снега неописуема.

https://www.facebook.com/SvishtovInfo/videos/650128636175769

# 1 083
Добро утро.
И аз искам сняг, но в София няма.
Снощи бяхме на страхотен купон с песни и танци. Та чак до 4. Едва си отворих очите в 9 и то благодарение на вярната ми котка.

# 1 084
  • София
На Витоша има колко искаш🤣🤣🤣

# 1 085
Айде  сега Витоша. Трябва да ставам да гледам телескопа ( за сега успявам да видя един блок в далечината…. Друго си е да го гледам от леглото, да ми е топличко и да се наслаждавам.
Установих, че организма ми е привикнал с топъл климат. И че нямам ни един чорапогащник или съм обувала такова за последните близо 15 години от живота си. Ще трябва да ставам и да тичам до мола, че си набелязах една риза. Да ме питаш защо не я взех преди седмица.

# 1 086
  • дядовата ръкавичка
Чуден сняг, но мога и без него. Нека има на Витоша Simple Smile
Руми, не знаех, че сте в Свищов. Много любим красив град. ММ имаше бизнес там преди години и честичко го посещавах.

И аз ще се засилвам към работа след малко, за последно тази година. Преди обичах да съм в офиса около празници, тихо и спокойно. Сега е така целогодишно Simple Smile

# 1 087
  • Бургас
Здравейте! Надявам се,че сте имали хубави празнични дни и още такива ви очакват!
При мен нищо интересно, работа в къщи през почивните дни, сега работа и на работа. Подаръците мисля се харесаха на децата. Но така се затрупват, че не успяват да ги разгледат. След Нова година чак ще е сигурно.
Аз имам страхотна чанта от Дика. Голяма и червена, естествена кожа. Тъй като знаех по рано си поръчах и портфейл и сега съм комплект. Проблема ще ми е да им свикна, но това да е.

# 1 088
  • Euskal Herria
А при нас е топло, точно одеве четох, че от 40 години не са били толкова високи температурите за Нова година. Като през април. Вчера даже имаше хора по тениски и къси пантналони. И аз хвърлих якето и бях само с тъничка жилетка върху тениската.

# 1 089
Добро утро Simple Smile
Искам на ски поне за седмица, но тази зима едва ли. Девойката в момента наваксва успешно в това отношение и се научи да си планира графика за учене и самоподготовка, за да има време за ски и спорт на открито.

Руми, прекрасно е Simple Smile В Свищов съм уцелвала само сух студ, без сняг и с доста вятър.

Днес имам важен ангажимент в късния следобед и заради него нямам кой знае какви опции за разнообразяване на деня.

Чорапогащник под панталон не обувам, каквото и да става. Ако е за ски и ветровити разходки, и е много студено, се прежалвам за термо бельо. Напоследък в свободното време нося пола с много плътен чорапогащник, бягство от вечните дънки. Топли повече, отколкото очаквах.

# 1 090
  • Бургас
Лин, ти по кое часово време си?

На мъжо колежката е в болнични и аз пак съм по заместване. Тихомълком ще ме намеси в семейния бизнес Joy, че нали все се дърпам. Пукнат човек не е влязъл, добре че не си забравих четеца този път. И едно мрачно навън, мислех, че е време да запразнявам, то 15:30 ч още.
Дочетох сега "Дъщери на греха" по препоръка на Ренко, хареса ми. Минавам на "Учителка на новото време", история за живота на Мария Монтесори.

Казах ли, че и с новите боти краката ми са лед. От дебел пух няма място дет се вика къде крака да си пъхна и пак нямам стопляне. Освен с шушони да ги нося, то друг вариант вече не мога да измисля. 7 градуса е навън, ми аз на минусови Т трябва да не излизам.

# 1 091
Селесте, аз пък започнах една книга Делтата на Венера.....Предисторията е, че герой в сериал я препоръчва на друга героиня. Намерих я в електронен формат, но не препоръчвам. Дойде ми в повече еротиката между стар пръч и 10-12 годишни момичета, а после с по-големите му дъщери и син. Думи нямам. Благодарение на книгата си разчистих дори кошчето на компа.

# 1 092
Селесте, по празнично-отпускарското Simple Smile Спя поне до 10 ч., ангажиментът е в 16 ч. Докато се наддигна и събудя, минава поне час Grinning

Ние може да сме със студени крайници,  но за сметка на това сме с топли сърца Grinning

# 1 093
  • Бургас
Лин, пропуснала съм, че си отпускарка.
Да си отспиш сега, че с твоето ставане по първи петли си имаш нужда.

Мар'и, твоята книга и аз ще я пропусна, не е моето четиво.

# 1 094
Моля, моля, когато първите петли пропеят, аз вече се гримирам Grinning Днес си пазя си и хремавия нос...вече спрях да броя дните, откакто е така Sad

Снощи догледах "Лебедова песен" и започнах "Ръката на Бог". Първият ми хареса много. За втория не съм сигурна дали ще го изгледам целия.

Общи условия

Активация на акаунт