Искам да кажа ... (189) през декември 2021

• 54 678
  • 1 183
  •   1
Отговори
# 1 065
Маре, и коли трябва да имат, че нали сме селяни, щото живеем извън града 😁

# 1 066
В такива случаи да си спят при баба.

# 1 067
😆

При нас вали суграшица.
Едни лапетии вече се бяха завъртяли и влезнали в канавката. Добре са, нищо им няма.
Хич не внимават новите шофьори, ама и хич не ги учат. Ох.

# 1 068
Алечка, това е моето мнение и опит. Не ангажирам, нито агитирам някого към нещо.

Гостите идват след 3 часа и ще почвам с печенето на храната. Мм овкуси пържолите снощи и днес ще ги опуши и изпече в барбекюто с наденичките, а аз ще сготвя салати и гарнитури.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 16:51 от Анонимен

# 1 069
Пък като си повярват, че могат да карат, става интересно.
На девойката й беше смешно, когато й разказвах за моите изпълнения, някои от тях доста запомнящи се Grinning Моментът да седне зад волана не е много далеч и признавам, че няма да се притеснявам толкова за нейните способности, колкото за идиотите около нея.

Преядох със зелеви сарми и лютеница и е време да си догледам филма, обаче не мога да се концентрирам и да си събера мислите.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 22:08 от Linofrina

# 1 070
нъц ....ОББ

# 1 071
Аз заложих капама да правя. До сутринта ще е готова.

# 1 072
Сега си записвам къде да ходя на гости.

# 1 073
  • На брега на реката
Добро утро!

Рано станах, но се подмотавам още, а доста готвене ме чака!  За торатата, ме размислихте?!  Ще взема да питам снахата, да не се окаже, че и те ще носят, че тогава съвсем няма къде да ги дена и кой да ги яде, тези сладурийки и тогава ще я спретна. Искаше ми се да е изненада, ама явно няма да е! Blush
Ние довечера ще се събираме с всичките ми дечица, защото утре ще сме гледачи на бебчовци, а децата, ще празнуват с приятели! И ще идва дядо Мраз, та аз ще посрещам НГ, по-рано от японците! Joy

Хубав ден, момичета!

# 1 074
Добро утро и от мен. Събудих се в 6,25ч. свежа и готова за нищо правене. Колко е хубаво щерката да си е у дома вечер и да не я чакам.

# 1 075
  • при моите деца .....
Добро утро!
Пореден ден спя до 7....
За съжаление отпуска бързо минава....
Всички спят, а аз пия първото кафе.
Хубав ден!

# 1 076
Добро утро!

Ние осъмнахме със сняг, във възторг съм 🥰
Сега пия кафе на тихо и топло и по някое време ще се измъкна да си изчистя колата. Трябва да отида за месо, да го мариновам за утре. И планът за лежане и нищоправене продължава 🤩

# 1 077
Добро утро! Отивам на работа. Утре пак. Направо се разбиваме последните дни от годината.
Хубав да е денят ви!

# 1 078
  • гр.София
Добро утро ☕
Пия си кафето в леглото 🙂 хубаво е да си отпуск!
Днес, среща с приятелка, малко плодове и зеленчуци да заредя, довечера ще се събираме на обща репетиция, та ще е купон 💃
Вчера не можах да сменя палтото, нямаше по малки номера, искаха парите да ми върнат, ама не се съгласих, нали е модерно овърсайз 😁 не можах и шал да си харесам, все едни големи одеала!
Хубав ден момичета 🤗

# 1 079
Добро утро!

Тези дни само търча насам-натам, готвене, гости... вчера и днес съм и работна. Сборна група сме, имаме общо 5 деца. Трябваше да си оставя два дни от отпуската и сега да си ги взема. Нищо, не може да се стои само в къщи.Simple Smile
Съни, радвам се, че сте добре! Господ ви пази!

Хубав и спокоен ден!

Общи условия

Активация на акаунт