НПМГ - тема 7

• 65 255
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Валя, изрично съм написала моят опит, през какво сме минали ние, за да успеем да влезе синът ми там, какво сме направили и как сме постъпили. Какво ми цитираш тогава коментара, като изрично съм написала в кой клас се случва това с пропуските? Ако обичаш няма нужда да ми обясняваш какво е било питането, пък аз какво съм отговорила, нито съм коментирала курсове по природни науки, нито каквито и да е различни курсове, освен моя опит. Не желая повече да си губя времето с теб. Манталитета ти е такъв, че не четеш с разбиране, навсякъде търсиш провокация и влизаш остро и след това се обясняваш, ама така умело го правиш, че дори изкарваш човек виновен, че си е позволил да коментира. Не си потребител, с който бих искала да комуникирам. Ако искаш отговаряй на жената, не на мен. Спорът с теб е като да говоря на стената или на радиото - не желая.

# 301
Скрит текст:
С риск да отнеса някои обяснения колко много максимални резултати има и как други училища имат повече участници с 26 точки...
Идвам да похваля петокласниците. Чудесно представяне на Пролетните математически състезания!

# 302
Браво на децата! Пожелавам им още много успехи.
Скрит текст:
Някои училища може и да имат повече добри резултати, но пък имат и повече паралелки.

# 303
Искам да ви попитам дали децата ви посещаваха някои от извънкласните форми или клубове по интереси в НПМГ тази учебна година и дали са доволни.
Синът ми е за първа година в училището -8 клас и дали защото немалка част от учебната година беше дистанционна, но не можа да се организира и запише в някаква допълнителна дейност.
Той принципно има интерес към физика, география, компютри.
Видях, че на сайта на училището има обявени групи - предполагам това означава, че са активни такива, за които има желаещи ?
Благодаря !

# 304
Моето  посещава 2 школи по математика при различни учители и една по информатика. Сам си се е записвал. До скоро бяха дистанционни, а от миналата седмица, мисля, са присъствени. Миналата година  също ги посещаваше.

# 305
Има ли някъде официална информация как точно ще се калкулира бала в НПМГ?
https://npmg.org/wp-content/uploads/2022/03/%D0%9D%D0%9F%D0%9C%D … 0%D0%BD%D0%B5.mp4
Не ми стана много ясно от тази презентация как точно ще се клакулират точките.

# 306
На предходната страница има извадка от проекта за ДПП и линк към него

# 307
Дидева, благодаря!
Това официална информация ли е?
Аз поне не го разбрах по този начин на отворени врати на НПМГ.

И в НПМГ има 3 паралелки природни науки, а в тази таблица виждам 2.
Редактирам се - видях и 3-тата паралелка.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:57 от nellytan1

# 308
От Регионално управление на образованието - София-град. Аз лично за по-официален източник не се сещам.

# 309
  • София
Точно за НПМГ и точно на отворените врати, директорът потвърди, че това е балообразуването.

# 310
Понеже изпуснахме отворените врати, има ли вариант с детето да влезем в училището и да го разгледаме ?

# 311
Точно за НПМГ и точно на отворените врати, директорът потвърди, че това е балообразуването.

Никъде не беше споменато, че за някои от специалностите с химия и биология ще се взима 2 пъти НВО-то по Математика.

# 312
  • София
Директорът на НПМГ потвърди, че няма грешка в тази таблица с балообразуването. Не споря, само казвам, че не би трябвало да разчитате това да е техническа грешка.

# 313
  • София, Младост
Здравейте! А кога се подава заявлението за участие за изпита "Л.Чакалов"? И в училището ли се подава или онлайн?

# 314
Предполагам,  че заинтересованите знаят за РС на 10 и 11 май от 19ч .
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт