RYANAIR - 19

• 40 322
  • 732
  •   1
Отговори
# 225

Искам единия билет да е само с ръчен багаж (без никакви екстри) а другия с чекиран куфар 20 кг.
На сайта им пише следното: Избраният вид цена на билет се отнася до всички пътници за всички полети
Значи ли това че не мога с една резервация да избера различни видове билети за двамата пътуващи?
Предварително благодаря!
Няма никакъв проблем да се купи багаж само за единия човек в обща резервация.
Но за безплатни места един до друг надежда всяка оставете. Ако се паднете заедно,  ще е изненада за мен. Това от опит в последните години

# 226
  • София
Който иска да седи до другарчето си - избира и си плаща места. Това е гаранцията.

# 227
Можете да купите билети на една резервация с различен статут на багажа. Просто избирате най-ниското ниво на билета и после за който пътник прецените добавяте чекиран багаж или приорити, даващо право на второ куфарче на борда.
Дори да направите една резервация, ако не си купите места, ще ви раздели. Това го прави от години.

# 228
  • софия
Гледам билети за 2 човека и цената общо ми излиза по- висока( около 145 е). Като задам за 1 човек- около 62 евро. Мога ли да направя 2 отделни резервации или няма гаранция, че за втория билет няма да ми даде много по- висока цена и да се окаже, че общо ще мине 145 евро 😁

# 229
 Не би трябвало да се вдигне цената на втория. Освен ако много хора не купуват в това време същите дати, но е малко вероятно.

# 230
Не би трябвало да се вдигне цената на втория. Освен ако много хора не купуват в това време същите дати, но е малко вероятно.
Зависи, зависи😂 На мен ми  смениха часа на полета на Уиз и се наложи да купувам на Раян за ден по-рано. И билетите скочиха тройно за минути, буквално докато правех резервацията. Не знам имаше ли връзка с променения полет на Уиз.

# 231
Гледам билети за 2 човека и цената общо ми излиза по- висока( около 145 е). Като задам за 1 човек- около 62 евро. Мога ли да направя 2 отделни резервации или няма гаранция, че за втория билет няма да ми даде много по- висока цена и да се окаже, че общо ще мине 145 евро 😁

Това значи, че има един билет от 62 и другите са 72 и нагоре (145/2). Ако купиш един от 62, после другия ще е 72, освен ако във времето между двете покупки някой изкупи всички от 72 (може и да е бил само 1). Малко вероятно, но не е невъзможно. Гаранция - като мине плащането, не преди това.
Всъщност докато си пишем тук може някой вече да е купил този един от 62, така че вече да няма толкова евтини. Така работят тия неща.

# 232
  • софия
Опитвам се да се регистрирам за утрешен полет, отворено е за регистрация. Всички данни са попълнени, но  като стигна страницата за случ.разпределение на място, давам чавка, чавка и, че се съгласвам с условията, но не ми е потъмнено да продължа напред...бъркам ли някъде?

# 233
Да не би да има повече от 24 часа до полета?

# 234
  • софия
Да не би да има повече от 24 часа до полета?
Оправих се- сложих отметка за полета обратно, че до 2 часа преди него ще избера случайно място и ме пусна напред.

# 235
# 236
Имам въпрос относно застраховките. Плащате ли обичайно такива и кои? Могат ли да се платят и на по- късен етап, след заплащането на билетите? Благодаря!

# 237
  • София
Често пътувам и винаги правя застраховка в офис на СДИ. Не ползвам тези от авиокомпанииите.

# 238
Често пътувам и винаги правя застраховка в офис на СДИ. Не ползвам тези от авиокомпанииите.
Много благодаря за отговора! Каква избирате?

# 239
  • София
Аз имам безплатна от ЦКБ - активира се автоматично с плащането на билета за пътуване или с първо плащане извън граница ако сте с личен транспорт, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт