RYANAIR - 19

• 40 319
  • 732
  •   2
Отговори
# 240
  • София
Здравна, с покритие на спешен стоматолог, лечение на К19 и репатриране на труп. Покритие х 20000 Е на човек. В момента за двама ни с ММ излезе около 65 лв за 35 дни. Имам и друга на кредитна карта, ако билета е купен с нея Юробанк.

# 241
Благодаря!

# 242
  • Пловдив
Хм...мислех, че ще мога да закача към нашите билети и такъв за детето, на 15г е. Има ли такъв вариант?
Пробвах да купя отделен билет, ама не ми дава само за детет...трябва да е с възрастен.

# 243
Не може да се закача. За никоя компания.
Купуваш отделно като за възрастен и после се обаждаш да го променят и да му сложат безплатно място. Ако се обадите до 24 часа след покупката няма такса за промяната, иначе според тарифите.

# 244
  • Пловдив
Благодаря!

п.п. На какъв телефон да ги диря?
На чата не става..

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 13:31 от mystic woman

# 245
Ами според мен чата е най-добре. Поискайте да говорите с човек (live agent примерно)
Телефони трябва да има на сайта или в първото мнение

# 246
  • Пловдив
Сега ще пиша...първосигнално писах на български и не стана Simple Smile

Благодаря!

п.п Намерих ти, обаче като прочетох свързването безплатно става само до 24ч от купуването на билета на единият възрастен Confused А вече минаха дни, таксата е 30Е, та няма да ми мине номера Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 14:26 от mystic woman

# 247
  • на малък остров в океана
Само едно уточнение, на 15 годишните безплатни места не се полагат.

# 248
# 249
  • Пловдив
Само едно уточнение, на 15 годишните безплатни места не се полагат.
не съм търсила безплатни места...?
Исках билет за 15 годишен.

# 250
То хубаво не си търсила, но в един отговор тук имаше това: "Купуваш отделно като за възрастен и после се обаждаш да го променят и да му сложат безплатно място".

# 251
аз доколкото си спомням, за деца беше безплатен избора на място, а за възрастния трябваше задължително да се плати, за да седне до него. Тоест задължително плащаш едно място от две. Но може и да са се променили нещата оттогава, или да има възрастова граница.
Както и таксата за промяна, промяната беше безплатна 24ч от покупката на билета, който променяш, не другия, т.е. детето. Или нещо са ви излъгали/ не са наясно, или са променили нещата.

# 252
  • София
Да, иска се купено място за възрастен и детето е до него. Тия дни купих за ММ и внука.

# 253
  • Пловдив
Ей тук ме пратиха от чата да чета...
https://help.ryanair.com/hc/bg/articles/360017683577
Скрит текст:
Свързване на резервация
Не е възможно да добавите дете под 16 г. към съществуваща резервация за полет, но можете да направите нова отделна резервация, ако желаете и да свържете резервациите.
Резервацията за дете под 16-годишна възраст трябва да бъде направена онлайн (като възрастен), след като резервацията е направена, ще трябва да се свържете с нас чрез чат или да се обадите на нашия телефонен център и да говорите с някой от нашия екип, за да свържете резервацията на детето с резервация за възрастни.

Такса и срок
Свързването на резервациите е безплатно, ако се прави в рамките на 24 часа след извършване на резервацията на първоначалния възрастен. Ако е извън 24 часа, има такса от 30 евро/лири за свързване на резервациите.
Резервациите могат да бъдат свързани до 4 часа преди часа на излитане по разписание и не могат да бъдат свързани на летището.
Демек трябваше да го прочета като купувах нашите билети...сега с такса.

# 254
  • Milano
Мистик, значи ти ме изпревари за чужбина. Аз още нямам намерение.
Ако не бъркам за детето чекирането ще е на летището.

Общи условия

Активация на акаунт