RYANAIR - 19

• 40 243
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Понеже първа изпаднахте в ненужни подробности, реших да ги допълня с информация.
Не "първа", а "първи". Пола го пише под ник-нейма. А пък испанците грам не са ми пример как трябва нещо да се изговаря правилно Wink

@eklektus, не знам дали може да се вземе в корема на самолета, не на борда. Предполагам, че имате течности и затова питате. Дано някой ви отговори. А и аз не съм от "момичетата" Wink

# 406
  • Варна
Здравейте! За първи път ми се налага да пиша в темата.
Преди седмица закупих билет за 27 март София-Карлсруе и вчера се чекирах. Днес се оказа, че мога да взема дъщеря ми (1.9г), но никъде не откривам как да я добавя към моята резервация и билет. Също така никъде не откривам телефон, на който мога да позвъня за насоки и повече информация. Моля за помощ как и къде трябва да я заявя.

Не може през сайта. Или купувате по телефона, или купувате за възрастен от сайта и после се обаждате да сменят билета (или през чата). Трябва да се обадите до 24 часа след покупката, иначе има такса за смяната. Телефона го има на сайта и в първото мнение на темата, което е добре да се прочете при въпроси и съмнения.

Може през сайта. Имат чат и се свързах с техен агент, който ми помогна и свъщност аз само обясних какво искам и той направи всичко за мен. Доплатих таксата и това беше. Simple Smile

# 407
На терминал 2 за излитащи има ли гишета за електронна гранична проверка, както има за пристигащи?

# 408
  • На планетата Земя
Няма.

# 409
  • София
Не помня отразихме ли възстановените полети София - Варна от 1 май, 2х седмично.

# 410
  • София
Днес направих три резервации и нито една не ми излиза в профила.
Не стават да се добавят и с номер и мейл в профила.
Поне имам мейли с потвърждение и парите са взети.
Ако не се появят как ще се чекирам?

# 411
  • София
Сигурно е нещо временно и ще го оправят докато дойде времето.
Иначе в мейла би трябвало да имаш линк за чекиране.

# 412
Нещо тотално е сбъркано със сайта им от няколко дни насам, в профила ми всички предстоящи полети са изчезнали!

# 413
И аз имам същия проблем. Получих имейл с потвърждение и номер на резервацията, парите са изтеглени, но в профила ми я няма. Когато въведа номера на резервацията, се появява, но ако изляза от профила и пак вляза, пак я няма.

# 414
  • София
От миналата седмица при всяко влизане ми иска код за сигурност, изпратен на мейла. Но вчера пътувах без проблеми с тях, доволна съм.

# 415
Аз имах резервация, която се виждаше само в приложението. Без потвърждение на мейл, правена през компютър и то.

# 416
И моите полети ги няма. Въвеждам ги с кода и като рефрешна или затворя приложението изчезват.

# 417
  • СОФИЯ
Следобед имаше проблем със сайта, преди час с приложението, но в момента си отварям резервацията.

# 418
Днес направих три резервации и нито една не ми излиза в профила.
На мен ми се е случвало това само когато купя билет през посредник (например през Rumbo.es) и после леко се шашкам, че на профила ми не е отразено. Накрая като наближи полетът трябва да се въведе PNR, номер на резервация или там каквото е.
Но в случая явно е било бъг в сайта на Раянеър, щом няколко души го казвате, значи има проблем някакъв.

# 419
  • Пловдив
Сега влязох...в профила ми стоят/виждат се и двете ми резервации.

Общи условия

Активация на акаунт