RYANAIR - 19

• 40 217
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, ще пътувам на 10.04 с дете на 14г за Италия, ще му направим PCR тест, необходим ли ми е разпечатан резултата или може в електронен вид?

# 511
Може електронен.

# 512
Извинявам се за тъпия въпрос,но приложението само на английски език ли е 🤔 Търсех някакви оци за промяна,но не намерих. Ще съм благодарна ако ме ориентирате как да го променя ,ако изобщо има такава опция.

# 513
  • София
След последното обновяване и при мене е само на англ. Не ми пречи.
Десктоп версията има и на български.

# 514
  • Вестерос
Здравейте Simple Smile
Цялото семейство сме със сертификати за двудозова ваксина (не са минали 6 месеца) и ще летим до Рим и обратно. Интересува ме това достатъчно ли е или за някъде ще ми трябват и тестове?
Благодаря
Достатъчно е. Утре се прибирам, тука съм от 28.03. само в един музей, в който влязохме ни искаха сертификат. Никъде другаде. И ние сме с две дози само.

# 515
Сигурно за някои въпросът ми ще е глупав, но до сега съм летяла само организирано с група и все някой друг се е занимавал с тези неща, та:
Ще летим от София до Барселона май месец. Братът на наша позната, с която ще ходим заедно, ни купи билетите, а аз получих на имейла само потвърждение за резервацията. Какво следва? Билети, бордни карти?

# 516
  • София
Прочети първия пост на темата - обяснено е добре.

# 517
  • Берлин
Добро утро! Може ли дете на 16.5 години да пътува абсолютно само? Освен декларацията от двамата родители, има ли някакви други особености? Благодаря

# 518
Може да, всички над 16 са еднакви. Нищо друго не трябва, документи и декларацията (с колие, че го взимат)

# 519
# 520
  • дядовата ръкавичка
Здравейте,
Може би пише някъде, но не се ориентирам. Мога ли да закупя сега regular билет и впоследствие, ако се наложи да доплатя за priority?

# 521
Може. Даже ако не си купите прайорити сега, много имейли ще получите с подсещане да си купите, дори и да не ви трябва Wink

# 522
и е по-скъпо, отколкото ако го купите с билета

# 523
Здравейте.Имам следния въпрос.Ще пътуваме  до Германия на 12.05.2022 г. и  се връщаме на 15.05.Дъщеря ми на 16.05. навършва 18 години,а личната й карта е валидна до 28.05.2022г.Дали ще има проблем на летището?

# 524
Не. И до последния ден може да летите, правил съм го. Трябва да е валидна картата просто.

Общи условия

Активация на акаунт