RYANAIR - 19

• 40 211
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
и е по-скъпо, отколкото ако го купите с билета
За това не знаех, каква е разликата ориентировъчно?

# 526
Не. И до последния ден може да летите, правил съм го. Трябва да е валидна картата просто.
Благодаря за бързия отговор!Дано да нямаме проблем!

# 527
Здравейте! Закупих билет с включен 20кг. багаж,мисля че се водеше Ryanair Plus и пише че мога да се регистрирам на летището безплатно (така написано го разбирам,че не е проблем те да ме чекират). Въпроса ми е ще ме таксуват ли ако не се чекиран онлайн и нямам свалена бордна карта,а преди полет отида на гише и те ми я издадат?

# 528
ами според каквото си купила...
ако е било Ryanair plus, то включва free checkin at the airport
Ако не е плюс, според каквото е, ние няма как да знаем. Чекиран багаж има много варианти и не означава безплатно чекиране.

# 529
ами според каквото си купила...
ако е било Ryanair plus, то включва free checkin at the airport
Ако не е плюс, според каквото е, ние няма как да знаем. Чекиран багаж има много варианти и не означава безплатно чекиране.
Благодаря! Значи щом пише безплатно ще се възползвам от чекиране на летището и няма да плащам допълнително. Не съм запозната ,за първи път резервирах билет.

# 530
  • СОФИЯ
А защо не искате да се чекирате онлайн? Другата опция пак ще остане. Напр. да промените местата в самолета.

# 531
  • София
То не боли да се чекираш  преди полета. Може от приложението или от десктоп версията. На повечето летища и принтирана бордна карта не искат. А е и по-бързо като обслужване - мяташ багажа и отиваш на проверка за сигурност.
По неудобно ми се вижда  да се редиш на опашка за чекиране в последния момент.

# 532
А защо не искате да се чекирате онлайн? Другата опция пак ще остане. Напр. да промените местата в самолета.
Защото до сега не съм го правила и се притеснявам да не объркам нещо в процеса на регистрация и затова предпочитат те да ме регистрират в деня на полета, мястото си го избрах по време на резервиране на билета.

# 533
При чекиране онлайн каква е процедурата с багажа? Къде се оставя, ако не се прави стандартният чекин на летището?

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 23:22 от Tsugumi_

# 534
  • СОФИЯ
При всички авиокомпании е еднакво. Не търсиш  бордна карта и нехаресвано място в самолета. Оставяш багажа на същото място, по-бърза е процедурата.

# 535
  • на малък остров в океана
Пак се редиш на опашката за чекинг, ако имаш чек ин багаж, но разликата е, че не губят време да ти вкарват данните тепърва.
А на летището в Дъблин Раянеър даже има селф чек ин. Слагаш си на един кантар куфара, вкарваш си резервацията на дисплея или сканираш от аппа и през принтера ти излиза етикета за куфара. Слагаш го и мяташ куфара на лентите за багаж. Има и персонал, ако имаш нужда от помощ.
https://thetravelexpert.ie/wp-content/uploads/2021/10/Self-check … in-facility-1.jpg

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 21:59 от Ujasia

# 536
  • СОФИЯ
И на други летища е така, сам чекираш и носиш на лентата. Спряха го след ковид, вече възвръщат. А дано!

# 537
Благодаря ви! Темата ми е много полезна.

# 538
  • Враца
Здравейте. Има ли някаква опция за отказване от билет и връщане на парите, или билетът изгаря?
Полетът няма да се осъществи, не става въпрос за смяна на датата.

# 539
Ако самият полет няма да се осъществи, има шанс за връщане на виртуални пари (във вид на ваучер), които да използвате за купуване на следващ билет. Но ако полетът ще се осъществи, а Вие няма да пътувате, тогава няма да Ви върнат нито цент, защото решението да не се качите на самолета си е Ваше и авиокомпанията не носи вина за това.

Общи условия

Активация на акаунт