RYANAIR - 19

• 39 875
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Да, всички сме минавали метър, но по принцип не може. Наистина трябва да си готов да реагираш.
Между другото на Брегамо като пазарувах разни неща на летището и не ми ги сложиха в тяхна чанта, пък аз бая напазарувах, че имаше пармеджано на промоция. И после в чудо се видях къде да го тъпча, добре че раниците са разтегливо понятие😂

# 676
А таксуват ли ако нося торби от duty free?

# 677
Аз бях с малка кръгла чанта през рамо с портмоне, телефон и документи , колкото фотоапарат. Но бях готова, ако ме поканят, да я прибера в ръчния багаж или в куфарчето.

Е, то ако можеш да прибереш всичко не се брои, ако не можеш тогава почва интересното

# 678
# 679
Освен отменените полети' за които предполагам връщат парите' може ли да се поиска обезщетение за разходи за хотел и други резервации?

# 680
При отмяна на полет предлагат да ви качат на следващ полет, със съответно заплащане на хотел и храна докато чакате. Ако не ви харесват новите дати можете да се откажете и връщат парите изцяло. Ако отмяната не е по вина на авиокомпанията (примерно лошо време, или в случая стачката) няма обезщетение.
Всички хотели, които сте резервирали за пътуването са си ваша отговорност и няма да ви платят нищо за тях. За това служат застраховките и опциите за безплатна отмяна. Това не е пакет от туристическа агенция.

# 681
  • София
Не, те са отделно.

# 682
Не, колкото и да са пълни, няма проблем.

А тези пък какво ли няма да измислят, парá да върви...

# 683
Откъде си купувате раници 40/25/20?

# 684
може и по-голяма, и да не се пълни много

# 685
Взимате си най-стандартна раница и не се тревожите повече. Последния път имаше хора с гигантски туристически раници, но аз не смея така. Ползвам най-често ученическа раница:)

# 686
Не се притеснявай за точни размери - моята раница със сигурност надвишава, но не с много и аз никога не я пълня догоре. Целта е да не се пръска по шевовете.

# 687
Благодаря за съветите. Че търся, търся по точни размери и все едни 5 см повече отнякъде стърчат...

# 688
Взимате си най-стандартна раница и не се тревожите повече. Последния път имаше хора с гигантски туристически раници, но аз не смея така. Ползвам най-често ученическа раница:)
Възможно е да са имали добавено priority. Понякога пътувам с огромен сак, но това не значи, че не съм платила за него. 😊 Въпрос на късмет е. Последно като летях от Порто дори не гледаха кой с какъв багаж е.  Затова най-добре раницата да е с относително близки размери, за да не стане фал.

# 689
Благодаря за съветите. Че търся, търся по точни размери и все едни 5 см повече отнякъде стърчат...

Няма значение, стига да не я пълните до пръсване. Те не гледат размера, а дали влизат в рамката.

Общи условия

Активация на акаунт