RYANAIR - 19

• 39 880
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • На планетата Земя
Според мен не си актуализират нещата на сайта. Ако за страната, в която отивате, не се изисква нищо, не прикачайте нищо.

# 661
Аз не съм прикачила нищо, избирах опции "ще прикача по-късно", за да мога да продължа със стъпките, но накрая като се генерира бордната карта, горе с голям надпис пише- покажи сертификат или нещо подобно.

# 662
Миналото лято имаше подобно поле за прикачване на файл за прибиране от Испания, ако не качиш нищо стоеше един червен надпис, въпреки че реално не се изискваше попълване на формуляр (поне за бг граждани). Не трябва да е проблем

# 663
  • София
Малко не се разбира, ама щом сте купили две места, имате право на избор на две места, а другите ги определя системата. Затова двама нямат места и двама имат.
Ако искате да купувате места, за да сте заедно, много внимавайте и най-вероятно ще се наложи да купите места за всички. Системата не мести автоматичните места, след като сте си избрали вие.
За да говорите с човек напишете "live agent" или нещо такова, но няма да ви каже нещо по-различно
Имах предвид, че при резевацията  всички пътници в двете посоки имахме резервирани места ( платен приоритет за мен, + две места за бащата и по-голямото дете, за малкото, което е под 12г, автоматично системата ми даде място) В мейла, който получих тогава за всички имаше конкретни места.
А сега като влизам да чекирам, за едната посока са изчезнали местата за мен и мъжът ми. Отделно сумата, която са ми изтеглили е същата, която е в мейла от деня на резервацията. А сега в профилът ми е по-малка с 4 евро. Според мен е някаква грешка.
Изпратих копие на мейла в чата, но още чакам отговор...
Ще споделя какъв беше проблемът при  мен, може да е полезно за някого. Оказа се, че са сменили вида на самолета на отиване и две от моите запазени места не съществуват в този самолет. След многобройни опити да се свържа с човек в чата успях и той смени изцяло местата ни, така че да сме заедно. Но все пак мисля, че трябваше да ме уведомят предварително затова, а не като тръгна да чекирам да се чудя какво става.

# 664
Не е необходимо да се прикачват допълнителни документи. Надписът си стои, но не е стопиращ. Не съм прикачвала нищо. А и никой нищо не ни провери - нито на едното летище, нито на другото. За Италия.

# 665
  • София...........
Здравейте
Винаги ли слагат дете до единия родител?, защото при нас всеки е някъде сам включително и малкия син ...

# 666
Райън не. Ама ако сте дали възрастта правилно (детски билет), имате задължително избор на място за един възрастен и безплатно за детето.

# 667
  • София...........
Райън не. Ама ако сте дали възрастта правилно (детски билет), имате задължително избор на място за един възрастен и безплатно за детето.
Той се води при тях подрастващ 11-15 год., може да го имат за голям вече ...

# 668
  • на малък остров в океана
Децата до 12 години имат право на безплатно място, като родителят си купи място до тях. От 12 нагоре ако искате да седят до вас, трябва да се купят места.

# 669
До 11 вкл. е дете, нагоре вече не.

# 670
  • София...........
И още един глупав въпрос Flushed
Раничката, която влиза безплатно в билета е ясно за размерите, а за нея има ли ограничения за тегло - кг.?

# 671
Няма ограничение за килограми, но ако е малко по-голяма като размер и е много натъпкана, може да е проблем да не влезе в оразмерителя. Въпреки че нас никой не ни е проверявал, но знае ли човек...

# 672
Фотоапарат може ли да ми виси на врата' или всичко трябва да е прибрано в раницата?

# 673
Не може, трябва да е прибран

# 674
  • на малък остров в океана
Аз бях с малка кръгла чанта през рамо с портмоне, телефон и документи , колкото фотоапарат. Но бях готова, ако ме поканят, да я прибера в ръчния багаж или в куфарчето.

Общи условия

Активация на акаунт