RYANAIR - 19

• 40 277
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Може ли да ми кажете горе долу колко струва да се купи място в последния момент. Малко по-нагоре говорихте, че 24 часа преди полета излизат местата и ако не ти харесва - доплащаш. Но как вървят, тъй като опция за купуване само на място май няма, върви с regular с багаж?

# 346
Blackstreet, не мога да ти отговоря колко струват местата в последния момент, но цените на местата при Райънеър са различни, в зависимост от това къде са. При самото закупуване на билета има места по 4, 6, 12 евро и т.н. Логично е тези с по-ниските цени да се продадат предварително и през последните часове преди полета да са останали само по-скъпте места и то на цени по-високи от тези към момента на покупка на билета. Но пък не е задължително да стане така. Колкото до връзката платено място-багаж, не мисля че има такава.

# 347
  • София
Около 20 Е за място. Багажа 50 - 60 Е за чекиран.

# 348
  • СОФИЯ
Най-ниската цена за място по време на закупуване на билета е 4 евро за едно място, един пътник. Ако приключиш резервацията без да купиш място за 4 евро, след това същите тези редове /след 20/, които са ти предложени за 4 евро при резервацията, вече ти ги предлагат за 6 евро. Може да смениш закупеното място по-късно, като се доплаща само разликата. Напр. ден преди полета решаваш да смениш мястото с такова за 20 евро и доплащаш разликата над 4 евро, т. е 16.

# 349
Може ли да ми кажете горе долу колко струва да се купи място в последния момент. Малко по-нагоре говорихте, че 24 часа преди полета излизат местата и ако не ти харесва - доплащаш. Но как вървят, тъй като опция за купуване само на място май няма, върви с regular с багаж?

Само за място е таксата, багажа си е отделно.

# 350
  • на малък остров в океана
Най-ниската цена за място по време на закупуване на билета е 4 евро...

Явно зависи и от дестинацията. Аз по-евтини места от 7 евро не съм виждала при Райънер

# 351
Аз за Нюрнберг закупих места на 4 евро в събота.

# 352
от всичко зависи - дестинация, къде точно в самолета е, дали за дете или възрастен, може и от датата да зависи...
точно преди полета може да са останали от най-скъпите, а може и да не са... а може и да седнете на най-скъпите места без да плащате, ако са останали само такива, когато се чекирате...
То е като с билетите - ако сега са 20 евро, след 5 минути може да са друга цена

# 353
Есента пътувах на място до прозорец, на което нямаше прозорец😀 Не съм плащала за него де, ама се зачудих ако някой го купи, как ще се прецака. Даже не знаех, че има такова.

# 354
Есента пътувах на място до прозорец, на което нямаше прозорец😀 Не съм плащала за него де, ама се зачудих ако някой го купи, как ще се прецака. Даже не знаех, че има такова.
Има Simple Smile 11А. Два пъти летях на 11А и В наскоро.

# 355
За големи маниаци има сайт seatguru, има ревюта на всички места за всякакви самолети за стотици компании. Не знам за Райън какво има де.
Ако някой му е много важно къде има прозорец, къде е близо до тоалетната или има повече място за краката...
Аз за себе си съм решил никога да не плащам за места, освен ако жената ме принуди Joy

# 356
Ако билетът е 200€, бих дала 6€ за място(може би), ама ако билетът е 6€, още толкова за място- никога. Пък особено за кратки полети не виждам никакъв смисъл.

# 357
Аз за себе си съм решил никога да не плащам за места, освен ако жената ме принуди Joy
А когато кацаш на остров once in a lifetime, не се ли изкушаваш? Не че това е възможно с Райън, по принцип. 😀

# 358
   само при мен ли има места от 1 до 12 евро... и предполагам, защото съм платила приорити,  имам възможност да избирам без да доплащам, от повече от половината самолет

# 359
Покупката на прайорити не би трябвало да влияе на цените на местата. Освен ако това не са някакви чисто нови правила. Както няколко пъти сме отбелязали, цените са доста флексибъл и най-евтините места са още при закупуване на билета. Ако има по 2 евро и не пътувате сама, най-добре взимайте места.  На мен лично не ми пука дали ще сме разделени за час-два, тамън няма да мелим на главите на хората от предния ред. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт