RYANAIR - 19

• 40 224
  • 732
  •   2
Отговори
# 495
Анелия, качете в приложението сертификатите на всички пътници. Не минавате през чек ин, защото сте се чекнали предварително и си носите бодрните карти. Може да опитате да сте там май-късно час и половина преди полета, подготвени със свалени всички колани, часовници и прочие, за да не се бавите на скенерите.
С пълномощните - ако всичко е направено както трябва, не се очаква да имате забавяне.
Един час ровя в сайта къде да кача сертификатите. През лятото нямях такъв проблем. Едвам успях да го намеря в приложението.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 23:31 от PolarFox

# 496
  • На планетата Земя
За сайта не знам, защото не работя с него. В приложението под всяко име може да се прикачи документ.

# 497
Здравейте!
Имам ли право на някаква безплатна корекция на полет?Купих билети преди няколко часа.Трябва да сменя датата на връщане.

# 498
Говори с тях бързо, до 24 часа след покупката и кажи, че е станала грешка, ще го оправят (ако другата дата е по-скъпа ще доплатиш де).
След 24 часа вече се плаща за промяна

# 499
  • Вестерос
Здравейте, във вторник летим от Чампино Рим до София, чак ли ще иска да прикачвам ковид сертификати?

# 500
  • На планетата Земя
Може да си ги покажете директно в София, ако така ви е по-лесно.

# 501
  • Вестерос
А супер, мерси!

# 502
Здравейте, интересува ме полет от софия до италия,на кой терминал излита ryanair ?
Въобще не се ориентирам къде го пише.
При попълването на документа който го искат в италия,на едната страница се пише адреса в България,а на другата в италия,нали ?

# 503

Раянеър винаги излитат от Т2 в София Wink  

Въобще не се ориентирам къде го пише.
Например на сайта на летището: https://sofia-airport.eu/en/flights/departures/
Гледайте излитащи или кацащи и ще видите, че пише Т2 при полетите на Раянеър.

# 504
Благодаря,не съм летяла с тях от 7 години затова питам

# 505
Един въпрос, макар, че е обсъждано. има ли някой актуална информация от вчера, днес. Мога ли да пътувам от Германия без сертификат и съответно в бг да си остана под карантина или каквито са там изискванията?
В самолета мисля, че не го изискват.

# 506
  • На планетата Земя
Можете.

# 507
  • София
Да, може да декларираш карантина в Бг.
Няма да те спрат да се качиш на самолета.
Но в Герм. засега има възможност за безплатен антигенен тест на всеки ъгъл.

# 508
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Цялото семейство сме със сертификати за двудозова ваксина (не са минали 6 месеца) и ще летим до Рим и обратно. Интересува ме това достатъчно ли е или за някъде ще ми трябват и тестове?
Благодаря

# 509
  • на малък остров в океана
Здравейте Simple Smile
Цялото семейство сме със сертификати за двудозова ваксина (не са минали 6 месеца) и ще летим до Рим и обратно. Интересува ме това достатъчно ли е или за някъде ще ми трябват и тестове?
Благодаря
Щом не са изтекли сертификатите, друго не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт