RYANAIR - 19

• 40 201
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Може само блистери.

# 586
Много благодаря!

# 587
  • София
Ако има течни лекарства - да са в опаковки до 100 мл. и да са в плика за течности, кремове и др.

# 588
Здравейте,купих билети за Милано през май,когато трябва да отпаднат ограниченията,регистрирах се,но не мога да разпечатам бордните карти,защото все още се искат допълнителните документи за ковид?! Да опитам през май ли,ако/когато/ промените са факт?
Ако полетът е през май, няма как сега да печатате бордни карти, рано е.

# 589
Има как - с платени места

# 590
  • СОФИЯ
На някои летища скенерите не четат/приемат кода от принтирана борда карта. От личен опит през януари тази година Барселона и Болоня. Обикновено принтирам една, за да не връткам на телефона. На тези две летища не се получи. Отворих ги от телефона.

# 591
Дами,
Почетох добре, но въпреки това Ви моля за помощ. Лекарствата в ръчния багаж трябва ли да бъдат в картонените опаковки или може да се вземат само блистери?

няма никакво значение дали са с опаковки, само ако са течности трябва да са в прозрачен плик да се види, че шишенцата са под 100мл

# 592
Има как - с платени места
Ми то аз като никога не купувам😂

# 593
Здравейте! По-често пътуващите имате ли наблюдения колко време преди полет са най-евтини билетите? Гледам сега Букурещ-Берлин за 26.05 билетите са 25 Е. ,за  средата на юни са между 70 - 98Е,дали има шанс да поевтинеят тези за юни?  За юли са дори по-скъпи....

# 594
И за другите дестинации е така - юли и август е отпускарски период, цените са си височки. А дали ще поевтинеят, няма как някой да гарантира:)

# 595
Зависи и кой ден от седмицата се пътува, ако не е около уикенд, може и лятото да се намерят добри оферти, но 6-8 седмици преди полета.

# 596
Здравейте! По-често пътуващите имате ли наблюдения колко време преди полет са най-евтини билетите? Гледам сега Букурещ-Берлин за 26.05 билетите са 25 Е. ,за  средата на юни са между 70 - 98Е,дали има шанс да поевтинеят тези за юни?  За юли са дори по-скъпи....

най-точния отговор е "шанс има, гаранция че ще стане няма"

# 597
Здравейте,30 часа след като закупих билет за Милано Бергамо за средата на май,стана ясно,че не мога да летя! Изчетох първата страница,все пак да питам отново: имам ли избор и какъв?\не е от описаните случаи за възстановяване на сумата\.

# 598
Здравейте,
пътуваме за Италия - какво е необходимо когато се чекираме онлайн - документ ковид, друго? Всичко това се качва в приложението на Rayanair, ако правилно съм разбрала, или се носи на летището? И още един въпрос, трябва ли маските да са FFP2 в самолета?
преди 10тина дни имаше и с обикновени маски, в т.ч. и един от стюардите

# 599
  • Берлин
Аз съм на гейта в Берлин. Единствена с маска съм. Наземният персонал е без

Общи условия

Активация на акаунт