RYANAIR - 19

• 40 183
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,купих билети за Милано през май,когато трябва да отпаднат ограниченията,регистрирах се,но не мога да разпечатам бордните карти,защото все още се искат допълнителните документи за ковид?! Да опитам през май ли,ако/когато/ промените са факт?
  Нещо бъркате. Купуването на билети е задължително с регистрацията ви на сайта на АК. Чекирането е съвсем различно и за срока му зависи дали имате закупени места или не. Прилагането на документи не е обвързано с разпечатването на бордната карта. Такива документи могат и да са принтирани на хартия. В момента нямате бордни карти, а имате само закупени билети, които са без места.

# 601
  • Пловдив
За втори път ни сменят часа на полета...сега по-късно Confused и то излитащия.

# 602
Здравейте,купих билети за Милано през май,когато трябва да отпаднат ограниченията,регистрирах се,но не мога да разпечатам бордните карти,защото все още се искат допълнителните документи за ковид?! Да опитам през май ли,ако/когато/ промените са факт?
  Нещо бъркате. Купуването на билети е задължително с регистрацията ви на сайта на АК. Чекирането е съвсем различно и за срока му зависи дали имате закупени места или не. Прилагането на документи не е обвързано с разпечатването на бордната карта. Такива документи могат и да са принтирани на хартия. В момента нямате бордни карти, а имате само закупени билети, които са без места.
Здравейте,имам закупени места и пропити!
Ще опитам пак!

# 603
След априлските, изчезнаха и майските дати за Задар от сайта на Раянеър. Изчезнаха и юнските дати за Загреб.

Ето и прИмоцията на деня:

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 13:31 от diziler

# 604
Купих 2 билета за възрастни, мога ли единия да го променя за детски?

# 605
да, свържете с тях до 24 часа след покупката
може и после, но ще платите такса

# 606
Опит за измама ли е това: преди около 2 седмици направих резервация, плащане успешно, получих и код- до тук всичко точно. Днес получавам имейл с подател marketing@ryanairemail.com, който ме приканва" complete your booking" , като дефакто иска да повторя стъпките на резервацията ( имена, багаж, места и естествено- плащане; нищо от изброените не направих).
Та, според мен е фишинг, права ли съм?

# 607
Аз получавам имейли от същия имейл адрес и би трябвало да не е фишинг щом е от него. Само че ги получавам за полети, които съм разглеждала, но не съм купила.

# 608
Аз също за разглеждани полети съм получавала от същия. Вие виждате ли си резервацията в профила?

# 609
Аз също за разглеждани полети съм получавала от същия. Вие виждате ли си резервацията в профила?
Да, виждам резервацията в профила, точно затова се чудя какво става...
Но не мисля да завършвам резервацията, както ме приканват, защото реално това ще е дублиране на вече съществуващата.

# 610
Глупав им е рекламният бот, щом си имате резервация, игнорирайте

# 611
  • Германия
Аз също получих такъв мейл, да се чекирам, въпреки че вече го бях направила през приложението.  Учудена съм, че не дойдоха още напомняния да купя още багаж или да резервирам кола под наем...

# 612
  • София
Приложението как може да се направи да е на български или английски? Няколко пъти го тегля и все е на гръцки.

# 613
Явно зависи от държавата, която е избрана на телефона

# 614
  • София
Явно зависи от държавата, която е избрана на телефона
Гледах гугъл профила - България си е. С други приложения от Google Play няма такъв проблем с езика. Странна работа.

Общи условия

Активация на акаунт