За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 29 316
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Имате ли опит с медените блатове от Берьозка?Направих торта с маскарпоне и заквасена сметана,обаче са твърди като камък…дали не трябваше малко да ги сирипирам?Как мислите?

# 571
Имате ли опит с медените блатове от Берьозка?Направих торта с маскарпоне и заквасена сметана,обаче са твърди като камък…дали не трябваше малко да ги сирипирам?Как мислите?
Остави ли тортата да престои?

# 572
  • София
За утре вечер ще бъде.Има ли надежда?

# 573
Не се сиропират. трябва да има достатъчно крем и да престои. Вкусни са, но след като прочетох състава не съм взимала.

# 574
  • Русе
Скрит текст:

Привет! Какво е количеството на крема?

# 575
  • София
500гр. Маскарпоне + 2 кофички заквасена сметана от големите (380гр.)

# 576
  • у нас
След 24ч ще омекнат . Многократно проверено . Никога не съм ги сиропирала, но трябва дя има крем поне 1 пръст между блатовете

# 577
  • Русе
Скрит текст:
500гр. Маскарпоне + 2 кофички заквасена сметана от големите (380гр.)

За  31-ми ще бъдат готови. Както са написали по горе, просто трябва време на блатовете да се напоят с крема хубаво и да станат меки.

# 578
  • под тепетата
Ще стане, споко! Сети ли се да си оставиш малко крем , за да я минеш отстрани и отгоре още веднъж и да залепиш орехите?

# 579
  • София
Всичко намазах,поръсих с орехи…

# 580
  • под тепетата
Аз я оставям да престои, вадя от формата, шпакловам втори път и тогава ръся орехите. Утре ще я правя със  сладко от малини, така я обичам.

# 581
  • София
И Т. К. Сме на вълна торти...... В хладилника имам това мляко

От доста време ми седи и се чудя дали ще стане крем от него като го смеся със сладкарска сметана и маскарпоне?

# 582
Да, добро е. Аз смесвам с маскарпоне и заквасена сметана.

# 583
  • Велико Търново
Останаха ми две цели печени пилета на грил, след като гостите ми ги нахраних със салати, разядки и брускети, домашни мезета и печени лешници... Какво да правя с пилетата? Толкова месо никога не ми е оставало.... Има ли вариант да го съхраня/замразя и да го ядем след седмица... Или само вложено в нещо. Направо ме е яд, честно!

# 584
  • София
Останаха ми две цели печени пилета на грил, след като гостите ми ги нахраних със салати, разядки и брускети, домашни мезета и печени лешници... Какво да правя с пилетата? Толкова месо никога не ми е оставало.... Има ли вариант да го съхраня/замразя и да го ядем след седмица... Или само вложено в нещо. Направо ме е яд, честно!

Салата с пилешко месо и зеленчуци

Също вариант е да го използваш за супа.

Общи условия

Активация на акаунт