Новогодишна игра на BG-Mamma

• 207 302
  • 26 041
  •   1
Отговори
# 25 995
  • Варна

Ако имате подарък, директно ще ви изпише, няма нужда да се дзверите в ситния списък ))

# 25 996
  • offshore & overseas
Ми хайде, кураж до следващия тираж!
И наистина вече е крайно време темата да се затвори.

# 25 997
  • Варна
Мисля, че миналата година си стоеше отворена, за да може всеки, който иска, да се отчете, че е получил подаръка си, да сложи и снимка.

# 25 998

Ако имате подарък, директно ще ви изпише, няма нужда да се дзверите в ситния списък ))

Има-няма нужда, длъжна бях да проверя и се поодзевирих малко онзи ден.

Не печеля, но си теглих късметчета не заради печалбата, а заради приятния гъдел от хубавото пожелание.
Догодина пак. Simple Smile

# 25 999
  • Mediterraneo
Може ли някой да ми каже докога е срокът за изпращане на данните на получателя, моля!

# 26 000
  • София
Може ли някой да ми каже докога е срокът за изпращане на данните на получателя, моля!

Направете си труда да прочетете общите условия на 1-ва стр.

# 26 001
  • Mediterraneo
Благодаря, Ваня, за любезното напомняне!
20 работни дни от 15 януари, ако някой се пита като мен и не се е сетил да прочете общите условия.

# 26 002
  • София
Тарталета, неблагодарното си е неблагодарно. Не напомням, а отговарям. След като сте се записали да участвате в играта, нормално е преди това да сте прочели правилата и условията за нея.

# 26 003
  • Вестерос
В този форум си и отговаряме на въпросите, дори и да са повтарящи се, леко глуповати и т.н. Може и без заяждане. Има потребители, които играят в над 50 игри постоянно и не могат да помнят всичко.

# 26 004
  • София/Севлиево
Пак не спечелих,но пък си я обичам тази игра.А и миналогодишното ми(от 2020 г) късметче спи до мен ❤️
На печелившите честито!
ПП-мисля,че и преди имаше потребители ,които се чудеха защо няма тема ,в която целогодишно да се теглят късметчета като тези с кафето дето ни ги дават.Не е нужно да има награди...

# 26 005
  • offshore & overseas
Мисля, че миналата година си стоеше отворена, за да може всеки, който иска, да се отчете, че е получил подаръка си, да сложи и снимка.
Има логика, но ако е така, не трябва ли да го обявят, за да не се пълни темата с излишни възклицания?

# 26 006
Аз не мога да повярвам, че съм сред печелившите. Честито на всички спечели!

# 26 007
  • Стара Загора
Моята награда пристигна. Благодаря Вии! Gift Heart

# 26 008
  • Варна
Много бързо, браво!
Сигурно сте от София?

# 26 009
  • Пловдив
От Пловдив съм. Моят комплект пристигна току що. Благодаря! 🌹Ще си го ползвам с удоволствие!

Общи условия

Активация на акаунт