http://snimka.bg/album.php?album_id=85873
ето уморените ми герои .. единия с чипс пред PC-то, а другия с пуканки пред ТВ-то
http://images12.snimka.bg/001743717.jpg
И сега да ви се подмажа .. почерпете се и ми простете ..

Много добра идея е това за Правец. Къде може да се съберем там - в Баницата?
Само казвай дали е подходящо и първите дни на Новата година правчанки ще го организираме 
Трябва да те вземат в 24 часа например - от теб ще излезе много точен и добър фоторепортер - с този талант и организираност
Благодаря за пожеланията 
Следващия път ще се запознаем, може би в Правец

(специално бързам заради Иренка, моля ви не й се сърдете, и нея я е яд че не се дошли. имам много прочувствено л.с

!!! Днес ще празнуваме в тесен семеен кръг, даже без таткото, защото е на коледен купон, но в събота ни чака ГОЛЯМОТО ПАРТИ НА КАКА СИЛВИЯ 

! И аз блъскам!
И аз искам 

) и затова снощи казах на Драго, както си пътува за София, да си навие неговия тел. и точно в 7:00ч да ми звънне .. а моя преди да тръгне за работа ми го сложи на неговата възглавница, за да го чуя ..и ето ме днес отварям очи в 7:30ч, нито съм чула че алармата звъняла, а Драго се сети чак в 8ч да ми звънне .. та отново в галоп ... ббързо будя Никол, през това време аз се оправям, обличам я бързо, пак с рев, но й казах, че навън вали дъжд и тя ще помага на мама да носи чадъра и тя се ощастливи .. (на мама помощничката
) .. та решавам че в тоя дъжд ще я нося до яслата .. тръгваме ние, Никол носи чадъра, ама така, че ни вали и на двете, аз съм взела и още един , та като се изморя да я пусна да ходи и да си носи нейното ... та мокри ни, но няма време, че пак закъсняваме .. та чадъра се клати, Никол ми се пързаля по якето, чантата й ми пада от рамото, другия чадър падна на земята .. пускам Никол на земята, вземам чадъра, отново я вземам и продължаваме .. по едно време неиздържаха ми ръцете и я пуснах .. отворих й нейния чадър и тя започна да върви сама ... каза ми че бърза за дечицата, ама вървеше като охлюв ... и всяка кола която чуе че се задава, спира да види откъде идва и докато не ни отмине не мръдва ... видях че не сме извървели и половината път, а ни остават 5 мин. докато дават закуската ... пак я взех, нейния чадър го качнах на чантата ми МОКЪР, с другия се крием и стигнахме с много усилие от моя страна ... Там директорката ми съобщи че утре тържеството ще бъде без родителите, което много ме ядоса и й казах,че за другите незнам, но първата изява на Никол аз НЯМА да пропусна, така че утре съм там ...
вчера на няколко пъти се опиотах да закача снимките, а не ми се отваря, май голям проблем ще да е станал 
освен "обичайните заподозрени", дето все сме на линия дойдоха Биби с близначките, Ели със Симонка (една малка срамежлива бонбонка), Дори с Вики - радвам се, че се запознах с вас, момичета и че се видях с останалите - трябва наистина веднъж месечно да се организираме - детски клубове бол, докато ги обиколим всичките и децата ще пораснат
покрай Коледа желанията се сбъдват, нали знаеш 
Не се притеснявай, стискам палци бързо да се оправите и наистина много хора се обръщат към хомеопатия...може поне да се консултираш с някой хомеопат, като се стабилизирате сега малко, да укрепите като начали имунната система
Ама и аз какво се меся - ти си знаеш най-добре какво да направиш за детето си, само не изпадай в паника и мрачни настроения, всичко ще се оправи и ще изкарате една весела, незабравима Коледа 
и така докато вземеш да дойдеш 
Пишете повече за себе си - ходят ли децата на ясли, как прекарвате дните!
гледах, гледах лентичката ти...и не разбрах