Тренировки в домашни условия - 114

• 39 914
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
  • 1st floor
Отчитам петата тренировка от втора фаза, не можах да я сместя вчера.

# 391
Вчера тичах малко (7км) в сняг и лед, съкратих, че не ми остана време. Ходихме на кино (Спайдърмен) с децата. Не бях ходила от началото на пандемията.
Вечерта за първи път ходих на gentle yoga, и няма да повторя. По-скоро рехабилитиращи упражнения, и не бих ги нарекла йога дори.

Днес ме чакат йога в къщи, тичане, и ако не съм мъртва довечера, задна верига. Изморявам се на работа, и рязко ми се доспива вечер. Това не знам как да го корегирам. Ще трябва да се науча да се превъзмогвам.
Тъмницата не ми помага изобщо. Зимните месеци винаги са ми трудни в това отношение. Дойде ли пролетта и светлината, всичко е друго. Ще чакам.

# 392
Здравейте!
Отчитам цял ден лежане на дивана в събота - изкарах някакъв ужасен вирус с болки в мускулите и многократно посещение на WC, който ме пипна в петък и ме остави в неделя привечер.
Днес започнах седмица 11 от Стегнатото дупе на Руми Илиева.
Успешна седмица от мен!

# 393
Привет -мривет! 😜
Гръб и бицепс -40 мин,не мога да ви обясня ,колко съм щастлива с тренировките на Каролайнката ❤️

# 394
  • В страната на мечтите
Аз почивах събота и неделя, днес се надявам да продължа с 2ра седмица от 12те на Хедър.

Добавката ми пристигна, капсулки са си, утре ги почвам по схемата на Ани, че накуп няма начин (те огромни бре... Ужас) Дали е ок да ги пия вечер (преди тренировка и след вечеря) ? Това ми е единственото константно като час хранене за деня, другите все варират... Изпратили са ми с тях две мострички Анимал Пак, Ани дали ще си така добра (или някой друг) да ме просветлиш кога да ги пробвам? Преди или след кардио тренировка? Не намерих да пише... Много съм зле Blush

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 13:24 от life_is_love

# 395
  • Бургас/Пз
Привет -мривет! 😜
Гръб и бицепс -40 мин,не мога да ви обясня ,колко съм щастлива с тренировките на Каролайнката ❤️
НФБ, като имаш време направи моля те един бърз разбор като ги сравниш със Сидни Simple Smile Просто си правила най-много от нещата, които е пускала Синди и затова се обръщам към теб. Simple Smile
Признавам си и на мен ми допада Карълайн, въпреки че на моменти безбройните монотонни повторения направо ме побъркват. Simple Smile
След 6 тренировки миналата седмица и един почивен ден, днес почивам. Двата кг-ма от празниците са аут, другите два мисля са ги оставя до пролетта Simple Smile

# 396
  • Някъде по Дунава
Днес първия ден от втората седмица на Хедър - ден 6, горна част.

# 397
На Карълайн са по-трудни чисто технически-повече изометрия ,баланс ,изцежда докрай....по-малко кардио,по-малко почивки.Различно структуриране на тренировките,което ми е ново и интересно...
Харесва ми и че специално Епик Хийта е мноооого разнообразна -bodyweight,tabata,HIIT,изометрия,плийо ,емом-всичко има....
Сиднито позволява по-тежки кг ,там упражненията са изчистени и бейсик, доста по- френдли е,все едно наистина комуникираш с нея.
Аз много обичам да сменям тренъори и сега направо се побърквам от кеф ,че имам такъв избор....
След Хийта ще направя фокуса на Сиднито и после пак ще се върна към епик 2,3 и енд гейм.

# 398
  • London
Добър ден! Днес съчетах две тренировки и минавам на следващото ниво.Joy Тези бяха по-леки.....планкове, въвеждане в упражнения и техники.....беше по-поносимо та успях да ги съединя в един ден. Мъжа и жената ...показват очевидно по-леки неща от малката.Joy Та така....готова съм за днес. Юпиии....от утре се увеличава времето и подозирам пак ще е тегаво.Joy Ама ще го мисля утре.

# 399
Здравейте!
Отчет за вчера - Six Pack Workout.
Днес - 30 min Low Impact Full Body Workout + Abs Finisher.

# 400
Аз не мислех, че след Отъм ще харесам друг треньор толкова, но наистина Сидни ми допада. Особено пъмп програмата. Предните, които опитах ми бяха прекалено трудни, а тя ми се струваше студена и не особено приветлива. Сега се заслушвам в нещата, които говори като тип мотивация и много ми хареса нещо, което веднъж каза "уважавайте себе си и тялото си, уважавайте го и при хранителните си избори, дали това, което му давате изразява уважение?". Цитатът разбира се е перифразиран.

# 401
За днес Low Impact High Intensity Cardio Workout // No Jumping - https://www.youtube.com/watch?v=lkt22sW5x7w

# 402
  • Стара Загора
Отчитам втората тренировка от Уникална. Мисля, че няма да ми хареса толкова колкото Дупеманията.

# 403
Maksimka, аз правих Уникална преди повече от година, а след нея Корем мечта, Дупемания, Фит 30 и в момента завършвам Стегнато дупе. Лично на мен ми хареса Уникална, даже мисля да я повторя след време. Имах ефект върху цялото тяло.

# 404
Отчета за днес 🙂 Доволно ми парии на глутеуса 😂

Общи условия

Активация на акаунт